Jump to content

Razer BlackWidow - αλλαγή σε μηχανικό keyboard

HellhammeR

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Την γνώμη σας θέλω για το εν λόγο keyboard και αν αλλάζατε το Lycosa της Razer για να πάτε σε αυτό.:hm: ή γενικά σε mechanical τύπου πληκτρολόγιο, ξέρω ότι υπάρχει θέμα στο forum απλα ρωτάω ειδικά κάποιον που διαθέτει το συγκεκριμένο της Razer αν είναι ευχαριστημένος απο την απόδοση του σε σχέση με τα standar keyboards.

Μου έχει κολήσει τον τελευταίο καιρό να πάω σε mechanical αλλα το σκέφτομαι... ίσως αξίζει να δώσω το Lycosa και την διαφορά για να πάρω το blackwidow (την απλή έκδοση εννοείται +45 με 50 ευρώ για το backlit δεν δίνω :p ).

Κάποιος που έχει κάνει μετάβαση ίσως με βοηθήσει.

Ευχαριστώ. :magic:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Ναι έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια για το steelseries, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου. Στο βωμό της απόδοσης θυσίασε την εμφάνιση θα μου πεις :p αλλά δεν το προτιμώ και για τα black cherry που απο ότι έχω διαβάσει είναι λίγο σκληρότερα στο πάτημα και προορίζονται αποκλειστικά για gaming, παρά τόσο για typing όπως είναι τα blue του blackwidow που είναι κάπως ποιο all-around. :hm:

Παντως δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για το Blackwindow.

Ψαξτο λιγο στα forums πριν προχωρησεις σε αγορα.

έχω ψήσει κολητό να το πάρει πρώτα να το δώ και μετα βλέπουμε :p (ύπουλος?) Πάντως και για το Lycosa λένε πράγματα για πολλά προβλήματα κτλπ, εγω το μόνο πρόβλημα που αντιμέτωπισα με αυτό το Keyboard ήταν το touchpad του για τον έλεγχο του ήχου που έχει, μερικές φορές πατιούντε μόνα τους το "next" και το "forward".

gaμεί σε αίσθηση πάντως το black widow που το δοκίμασα σε φίλο...ζήλεψα τα πάντα ,εκτός του κλjik κλjik :D (ωραίο , δε λέω, αλλα αν κοιμάται και άλλος στο σπίτι πέφτουν μπινελίκια :shout:

εννοείται πως όποιος θέλει μηχανικό δεν τον πολυ νοιάζει ο θόρυβος. Αυτός που δεν θέλει θόρυβο παίρνει silent, με πλήκτρα στυλ laptop. Μέχρι το βράδυ θα το έχω λογικά, θα σας πω εντυπώσεις. [MENTION=5462]dimitris_s[/MENTION] και εγώ σκεφτόμουνα την ultimate αλλά οκ 50 ευρώ παραπάνω για το backlit και την usb θύρα μαζί με είσοδο mic/ακουστικά δεν το θεώρησα "λογικό" μιλάμε για +60% παραπάνω απο την τιμή του απλού... τον φωτισμό τον θεωρώ big deal για μένα γιατί έχω συνηθήσει, αλλα θεωρώ και τα 50 ευρώ σημαντικότερα γιατί μπορώ να ζήσω μια βδομάδα (λέμε τώρα) με τόσα :p

Σχετικά με το steelseries δεν ξέρω αν το έχει κανένας θα ήθελα να μάθω πόσο σκληρά είναι τα πλήκτρα του, δηλαδή κατά την παρατεταμένη πληκτρολογηγη αν νοιώθεις ότι κουράζονται εύκολα τα δάχτυλα σου.:computer:

εννοείται πως όποιος θέλει μηχανικό δεν τον πολυ νοιάζει ο θόρυβος. Αυτός που δεν θέλει θόρυβο παίρνει silent, με πλήκτρα στυλ laptop. Μέχρι το βράδυ θα το έχω λογικά, θα σας πω εντυπώσεις. [MENTION=5462]dimitris_s[/MENTION] και εγώ σκεφτόμουνα την ultimate αλλά οκ 50 ευρώ παραπάνω για το backlit και την usb θύρα μαζί με είσοδο mic/ακουστικά δεν το θεώρησα "λογικό" μιλάμε για +60% παραπάνω απο την τιμή του απλού... τον φωτισμό τον θεωρώ big deal για μένα γιατί έχω συνηθήσει, αλλα θεωρώ και τα 50 ευρώ σημαντικότερα γιατί μπορώ να ζήσω μια βδομάδα (λέμε τώρα) με τόσα :p

Σχετικά με το steelseries δεν ξέρω αν το έχει κανένας θα ήθελα να μάθω πόσο σκληρά είναι τα πλήκτρα του, δηλαδή κατά την παρατεταμένη πληκτρολογηγη αν νοιώθεις ότι κουράζονται εύκολα τα δάχτυλα σου.:computer:

Συμφωνώ ότι το 50άρικο είναι overkill, αλλά το individual backlight είναι ένας από τους λόγους που αντικαθιστώ το razer tarantula. :)

Κάτοχος εδώ και ~6 μήνες δόξα το θεό αρκετή πληκτρολόγηση κάθε μέρα χωρίς καμία κούραση στα δάχτυλα :)

[MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] όπα τώρα που σε βρήκα μη σε χάσω! Κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω, όταν πατάς ένα πλήκτρο στο steelseries, το πατάς μέχρι το τέρμα για να το κάνει register? επίσης οταν θέλεις να το κάνεις spam χρειάζεται να πάει έως την αρχική του θέση για να ξαναγίνει register ή μπορείς να το αφήσεις έως την μέση και μετά να το ξαναπατήσεις μέχρι κάτω? Κατάλαβες ελπίζω τι σου λέω :p

[MENTION=5462]dimitris_s[/MENTION] το tarantula το πουλάς μήπως? :rofl:

[MENTION=5462]dimitris_s[/MENTION] το tarantula το πουλάς μήπως? :rofl:

Τo tarantula αν δε το θέλει ο brother ίσως το δείτε στις αγγελίες. :)

Κατέφθασε πριν από 1 ωρίτσα η μαύρη χήρα, κρίμα που είμαι στη δουλειά και θα το δοκιμάσω μετά τις 16:30.

Τo tarantula αν δε το θέλει ο brother ίσως το δείτε στις αγγελίες. :)

Κατέφθασε πριν από 1 ωρίτσα η μαύρη χήρα, κρίμα που είμαι στη δουλειά και θα το δοκιμάσω μετά τις 16:30.

ίδια φάση είμαστε :) και εγώ το βράδυ θα μπορέσω να το δοκιμάσω.

Το μοναδικό που με προβληματίζει όπως έγραψα και ποιο πάνω είναι με το spam των πλήκτρων, δηλαδή άμα χρειάζεται περισσότερη κίνηση απο το δάχτυλο σου ώστε να γίνει register το ίδιο πλήκτρο άμεσα. Να το κάνω ποιο λιανά: Θα καθυστερεί περισσότερο να δεχθέι το Frostbolt στον mage όταν το spamάρω σε σχέση με τα standar keyboards? :p

το πατάς μέχρι το τέρμα για να το κάνει register?

Όχι, για να γίνει register θελει half way.

επίσης οταν θέλεις να το κάνεις spam χρειάζεται να πάει έως την αρχική του θέση για να ξαναγίνει register ή μπορείς να το αφήσεις έως την μέση και μετά να το ξαναπατήσεις μέχρι κάτω?

Δεν χρειάζεται να πάει στη αρχική του θέση για να ξαναγίνει register.

Στα linear switch το actuate γίνεται οταν πατάς το κουμπί μέχρι την μέση, αλλά δεν αλλάζει απότομα το feedback

για να καταλάβεις οτι το πάτησες ούτε ακούγεται "klik" εκείνη τη στιγμή όπως στα cherry mx blue.

The Mechanical Keyboard Guide

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.