x@nD3R Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 Ηι παιδιά! Θέλω να πάρω 2 dimmakia απο αυτά Λένε τίποτα? Ειναι συμβατές με το σύστημα μου? Με τις ψύκτρες τις AKASA που έχει στο site θα γίνει ένα μικρό αποτελεσματικό overclock?. Τέλος η μητρική μου δίνει ρεύμα μέχρι 2,8 ή 2.9. Μπορώ να κάνω κατι για να αλλάξει αυτό? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Είχα ακριβός το ίδιο dimm από το eshop.... Με 2.8v έφτασε στα 240MHz (DDR480MHz) και Tt Blue DDR Heatsinks.Το θετικό είναι ότι έχουνε LifeTime και με 2.9v πιστεύω να πηγαίνει 250MHz.... Το αρνητικό τους είναι το CL3..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Μεχρι και πριν δυο μηνες ειχα κι εγω τις ιδιες 2χ512 και δουλευαν dual πανω σε μια msi 875p neo fisr και με 3.0ghz επεξεργαστη δουλευαν καθημερινα στα 240 με 2.5-3-2-5- απο εκει και πανω τις δουλευα 5/4 γιατι εβγαζαν λαθη τωρα βεβαια δεν ειχα δοκιμασει ποτε να δωσω ρευμα παραπανω .Εγω παντως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος γιατι μεχρι εκει που πηγαιναν δουλευαν σωστα χωρις λαθη και μπλε οθονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.