venom7 Ιούνιος 12, 2012 #21 Ιούνιος 12, 2012 Για μένα μη πας σε 2560 ανάλυση...είναι πολλά τα θέματα...Καλύτερα σε μια 27άρα με full hd αλλά πάρε με ips panel.
dunewalker Ιούνιος 12, 2012 Author #22 Ιούνιος 12, 2012 2x6950 βλέπω στην υπογραφή σου. Τούμπανο είσαι.IMO 2711 αλλιώς 2412/2312. Καλά ξεμπερδέματα.Θα παω σε 680 συντομα επειδη δεν την παλευω αλλο με την ΑΤΙ...
dunewalker Ιούνιος 12, 2012 Author #23 Ιούνιος 12, 2012 Για μένα μη πας σε 2560 ανάλυση...είναι πολλά τα θέματα...Καλύτερα σε μια 27άρα με full hd αλλά πάρε με ips panel.Μπορεις να μου πεις μερικα σε παρακαλω τι προβληματα υπαρχουν συνηθως?
h4ckerman Ιούνιος 12, 2012 #24 Ιούνιος 12, 2012 +1 dell 2711 2412 .-........ αραγε τι θεματα να υπαρχουν σε 2560χ1440 ? πιο καλη εικονα σιγουρα θα εχεις απο >1080π.
Helly Ιούνιος 14, 2012 #25 Ιούνιος 14, 2012 Ειδικά την S27950D! Κοίταξε δεν λέω ότι είναι άσχημο μόνιτορ αλλά για τα λεφτά που κάνει 500-600 κάτι δεν θυμάμαι πρέπει να έπεσε, δεν αξίζει καθόλου!Ειδηκά το 3D πιστευω το έχεις καταλάβει γιατί αυτό δεν είναι ειναι σαν τα βιβλιαράκια του αδερφούμου που πίσω είναι τα φυτά πιο πίσω το υφαίστιο και μπροστά ο δεινόσαυρος ο REX.τώρα για τα 120Hz δεν ξέρω δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αλλά και μόνο για τα χρώματα και για την ποιότητα εικόνας πας σε DELL που είναι All around Μονιτορ.Sfiruciltu το αδικεις το 3D.Αν εχεις μηχανημα σε μερικα single player πραγματικα αξιζει.Ακομα και τα BF3 - Crysis 2 Single ειναι τρομερα σε 3D.Πολυ περισσοτερη ατμοσφαιρα και γενικα καμια σχεση η αισθηση.
LazyGreek Ιούνιος 14, 2012 #26 Ιούνιος 14, 2012 Sfiruciltu το αδικεις το 3D.Αν εχεις μηχανημα σε μερικα single player πραγματικα αξιζει.Ακομα και τα BF3 - Crysis 2 Single ειναι τρομερα σε 3D.Πολυ περισσοτερη ατμοσφαιρα και γενικα καμια σχεση η αισθηση.Δεν ξέρω τώρα πιο εννοείς.Άλλο το 3D ναι δεν το αδικό, ωραίο είναι! αλλά άλλο το 3D αυτής της οθόνης.Εγώ φίλε μου Helly όταν έκανα το Pc ήθελα 3D αλλά άσχετο το ότι πήγα σε DELL και IPS. Είχα πάει σε μαγαζάκι αποκλειστικά με TV και μόνιτορ.Και του λέω του παιδιού θέλω να δώ αυτήν την οθόνη μόνο το 3D της.Βάζουμε το 3D Blu ray player που έδινε σήμα 3D κατευτείαν από το Blu ray.Πάω να ανοίξω τα γυαλιά "κλείνανε"Στο ενχειρίδιο "σε περίπτωση που θέλετε να δείτε 3D ΔΕΝ μπορείτε να δείτε "έτοιμο" 3D παραμάνο από την μετατροπή από 2D σε 3D!Πρώτη μπανάνα σε μόνιτορ 650 ευρώ τότεΔευτερη μπανάνα AMD3D/NVIDIA 3D VISION δεν υποστιρίζονται μόνο το 2D σε 3D που έχει πάνω το μόνιτορΤρίτη μπανάνα στο PS3 τα 3D παιχνίδια δεν ενεργοποιούντε μόνο από 2D σε 3DΚαι βάζουμε το ίδιο Blu ray 3D Player με 2D εικόνα και ήταν ακριβώς έτσι όπως το παραγράφω παραπάνωμε το βιβλιαράκι του δεινοσαυρου του REX.Παμε παρακάτω..Ακριβώς από πίσω είχε μια 32 άρα TV LG η οποιά είχε και 2D-3D και ξεκινάμε με 2D εικόνα σε 3D από την τηλεώραση και ήταν το ίδιο μούφικο 3D της Samsung(Το οποιό 3D το βάλανε σε περίπτωση που θες να δείς Nova η κανά ματσάκι σε 3D)Και πάμε τότε στο Blu ray ενεργοποιούμε το 3D απο εκεί μαυρίζει 2 Sec η οθόνη και τσουπ το REAL 3D και κιόλας η LG έχει το Passive που παίρνεις τα ωραία τα μουφικα τα γυαλάκια.(είχε κιόλας μέσα το Drive angry)Πέταγε ο Nicolas Cage αγιασμό και σου ερχότανε τα μούτρα!μην σου που έκανες και δεξια το κεφάλι για να μην σε πετύχει.Αυτό είναι το σωστό το 3D!Της LG παρεπτιπτόντως γύρω στα 500 κάτι ευρώ ήτανε?δεν λέω ότι είναι άσχημο το μοντέλο της Samsungαλλά για 3D δεν το αγοράζεις.άμα θες 120hz κτλπ δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη γιατί δεν έχω ιδέα πως είναι.
Helly Ιούνιος 16, 2012 #27 Ιούνιος 16, 2012 Eγω προσωπικα επειδη εχω δει παρα πολλα 3D το 3D vision οπως και το αντιστιχο του REAL3D νομιζω του κινηματογραφου αν και εχουν τη μεγαλυτερη κουραση και ο τροπος με το να σκουρανουν τα παντα δε ειναι και ο καλυτερος για το ματι εχουν μακραν τα καλυτερα pop out και γενικα WOW factor effects.Tωρα αν θες να βλεπεις ξεκουραστο ψευτο 3D αλλα με τις ωρες και με καλη ποιοτητα χρωματων το passive στα 800hz τις LG και μια ακομα plasma δε θυμαμαι νομιζω Panasonic που χα δει ηταν πολυ μπροστα. Γενικα πιστευω η τεχνολογια ειναι ακομα σε εμβρυικο σταδιο αν και πιστευω με το καιρο θα την φτιαξουνΤο ποιο τραγικο παντως 3D το χει η AMD μονο στα χαρτιαΓενικα παντως γι αυτη τη Samsung δε εχω ακουσει καλα λογια ουτε για το μη support 3d vision ουτε γενικα για το 3D της.Εχει μονο καλο ΙQ και χρωματα μετα το calibration αλλα τι να το κανεις μπροστα σε IPS δε πιανει μια εκει απο το παγκο
Commander_xXx Ιούλιος 6, 2012 #28 Ιούλιος 6, 2012 μπορει να ειμαι λιγακι εκτος αλλα πραγματικα αυτη την εχω λατρεψει!Ειναι ΤΝ πανελ αλλα εχει 2ms αποκριση, φοβεροτατο 3Δ και ειναι κατα την γνωμη μου τελεια για gaming
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.