Jump to content

Dell U2711 vs Samsung S27A950D

dunewalker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα την γνωμη σας παιδια για αυτες τις 2 οθονες ξερω οτι η dell εχει ips και η samsung tn η οθονη θα ειναι για ταινιες και για games εχω δει απο κοντα την 2711 και ειναι παρα πολυ ωραια αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν η αναλυση της samsung 1920χ1080 ειναι αρκετα μικρη για 27'' και αν ισχυει οτι το backlight bleed που θα εχει σιγουρα σε καποιο βαθμο ειναι ορατο στα games η μονο σε σκοτεινο desktop

Να κανω μια ερωτηση λιγο noob εστω οτι εχουμε μια 2711 που η αναλυση ειναι 2560χ1440 αμα την βαλουμε σε αναλυση 1920χ1080 η εικονα ειναι θολη καπως ετσι δηλαδη θα δειχνει και η samsung σε αυτη την αναλυση στις 27"?

Καμία σχέση. Θολή δεν θα είναι αλλά θα είναι μικρότερη και θα έχει μαύρο πλαίσιο γύρω της.

Διαφορές θα δείς στην ανάλυση πχ.

Γιατί δεν κοιτάς για τηλεόραση 32άρα με IPS panel αφού σκέφτεσαι το οικονομικό κομμάτι;

Βέβαια ανάλυση πάλι 1920χ1080 θα είναι

Θα ηθελα την γνωμη σας παιδια για αυτες τις 2 οθονες ξερω οτι η dell εχει ips και η samsung tn η οθονη θα ειναι για ταινιες και για games εχω δει απο κοντα την 2711 και ειναι παρα πολυ ωραια αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν η αναλυση της samsung 1920χ1080 ειναι αρκετα μικρη για 27'' και αν ισχυει οτι το backlight bleed που θα εχει σιγουρα σε καποιο βαθμο ειναι ορατο στα games η μονο σε σκοτεινο desktop

Το bleeding είναι ορατό μόνο σε σκοτεινές εικόνες και κυρίως σε ακίνητες εικόνες. Δηλαδή στις ταινίες και στα παιχνίδια πρέπει να κάτσεις και να προσέξεις ότι έχει bleeding. Δεν υπάρχει σύγκριση, η Dell είναι πολύ καλύτερη.

Θα ειμαι στο μισο μετρο οποτε 27'' ειναι max απλα σκεφτομαι την samsung και λογο του οτι ειναι 120hz

Θα ειμαι στο μισο μετρο οποτε 27'' ειναι max απλα σκεφτομαι την samsung και λογο του οτι ειναι 120hz

Ούτε καν! Μια χαρά είναι το μισό μέτρο. Εγώ και 30" θα έβαζα στο μισό μέτρο, το μάτι συνηθίζει εύκολα.

Το 120Hz αξίζουν μόνο αν παίζεις FPS αλλά σε άρρωστη φάση.

Την Dell u2711 θα πας να πάρεις και ΤΕΛΟΣ!

1ο 2560χ1440

2ο είναι IPS

3ο Το 3D και χρώματα από S27950D είναι για τον Π@4ο! (επίσης ΤΝ Panel)

4o ειδικά το 3D είναι για τον Π@4ο στην S27950D (άμα πας για τα 120Hz πάρε κάτι φθυνότερο)

5ο αρκούν πιστεύω Dell θα πας!

Την τσέπη του την ρώτησες;

LOL, ο ίδιος ρώτησε φίλε για ποια από τις 2.

Τα χρηματα δεν ειναι προβλημα απλα το θεμα ειναι πως θελω πιο gaming monitor μπορει η 2711 να ειναι κορυφαια αλλα 2560*1440 θελει και καρτες οπως θα εχει και μεγαλη καταναλωση παιζει και αυτο ενα ρολο στις μερες μας...

Τα χρηματα δεν ειναι προβλημα απλα το θεμα ειναι πως θελω πιο gaming monitor μπορει η 2711 να ειναι κορυφαια αλλα 2560*1440 θελει και καρτες οπως θα εχει και μεγαλη καταναλωση παιζει και αυτο ενα ρολο στις μερες μας...

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Λεφτά δεν είναι πρόβλημα αλλά δεν έχω vga, κατανάλωση κλπ.

Αν θέλεις monitor για οικονομία, για παιχνίδια πάρε την u2412.

Τώρα αν θέλεις 27άρα θα πας για 2711. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα.

Βασικά κατανάλωση δεν έχει μεγάλη διαφορά. Η 120hz ίσως έχει παραπάνω κατανάλωση

Την Dell u2711 θα πας να πάρεις και ΤΕΛΟΣ!

1ο 2560χ1440

2ο είναι IPS

3ο Το 3D και χρώματα από S27950D είναι για τον Π@4ο! (επίσης ΤΝ Panel)

4o ειδικά το 3D είναι για τον Π@4ο στην S27950D (άμα πας για τα 120Hz πάρε κάτι φθυνότερο)

5ο αρκούν πιστεύω Dell θα πας!

την αδικής πολύ φίλε μου την samsung - την έχεις δουλέψει ή απ'ότι έχεις διαβάσει και ακούσει λες την γνώμη σου ;

dunewalker αν είσαι αθήνα κερνάω καφεδάκι να δεις από κοντά την samsung ώστε να πάρεις μια ιδέα για το monitor πριν προβείς σε αγορά

@ μείνε μακρυά από Benq

Επειδή πριν λίγο καιρό ήμουν κι εγώ σε δίλημα βρήκα λύση: DELL

δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τα tn ....

και καμία επιστροφή δυστυχώς σε αυτά... ( με ότι αυτό συνεπάγεται)

τουλάχιστον από μεριάς μου...

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Λεφτά δεν είναι πρόβλημα αλλά δεν έχω vga, κατανάλωση κλπ.

Αν θέλεις monitor για οικονομία, για παιχνίδια πάρε την u2412.

Τώρα αν θέλεις 27άρα θα πας για 2711. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα.

Βασικά κατανάλωση δεν έχει μεγάλη διαφορά. Η 120hz ίσως έχει παραπάνω κατανάλωση

Τα λεφτα δεν ειναι το προβλημα για το monitor δεν αλλαζω καθε χρονο monitor θα παρω ενα για 4-5 χρονια η καρτα μπορει να αλλαξει και 2 φορες μεσα στον χρονο αναλογος την μεταπωληση

την αδικής πολύ φίλε μου την samsung - την έχεις δουλέψει ή απ'ότι έχεις διαβάσει και ακούσει λες την γνώμη σου ;

dunewalker αν είσαι αθήνα κερνάω καφεδάκι να δεις από κοντά την samsung ώστε να πάρεις μια ιδέα για το monitor πριν προβείς σε αγορά

@ μείνε μακρυά από Benq

Πειραια ειμαι και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να την δω απο κοντα αφου κανενα μαγαζι δεν την εχει προβολη

δεν ξέρω αν έχεις αμάξι ή μηχανή πάντως βολεύει ιδιαίτερα να έρθεις με προαστιακό μέχρι την παλλήνη και θα είμαι να σε πάρω εγώ από το σταθμό

στην Παλλήνη μένω,στείλε μου ένα πμ όποτε θες

2x6950 βλέπω στην υπογραφή σου. Τούμπανο είσαι.

IMO 2711 αλλιώς 2412/2312. Καλά ξεμπερδέματα.

@ μείνε μακρυά από Benq

Ειδικά την S27950D! Κοίταξε δεν λέω ότι είναι άσχημο μόνιτορ αλλά για τα λεφτά που κάνει 500-600 κάτι δεν θυμάμαι πρέπει να έπεσε, δεν αξίζει καθόλου!

Ειδηκά το 3D πιστευω το έχεις καταλάβει γιατί αυτό δεν είναι ειναι σαν τα βιβλιαράκια του αδερφούμου που πίσω είναι τα φυτά πιο πίσω το υφαίστιο και μπροστά ο δεινόσαυρος ο REX.

τώρα για τα 120Hz δεν ξέρω δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αλλά και μόνο για τα χρώματα και για την ποιότητα εικόνας πας σε DELL που είναι All around Μονιτορ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.