nezoski Ιούλιος 7, 2012 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Μου πρότειναν Honeywell (FBII).Αξίζει η είναι τιποτα διακοσμητικό;Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2θα σου προτεινα να κοιταξεις για αξιοπιστο συστημα καλα και τα honeywell!!αλλα νομιζω οτι δεν ειναι και αξιοπιστα!!προσωπικη αποψη πανταSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 8, 2012 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Απ` ότι είδα η honeywell πήρε 2 βραβεία φέτοςhttps://www.honeywellaccess.com/news/press_releases/360464.htmlγενικά αν δε κάνω λάθος θεωρείται ισάξια της paradox & cadx και πολύ καλύτερη απο bosch-siemens κλπ. που δεν είναι καν δικά τους τα συστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Ιούλιος 9, 2012 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Σε αυτο συμφωνω που λες οτι ειναι καλυτερη της bosh,siemens!!!βεβαια περα απο το καλο συστημα θες και εναν καλο τεχνικο που να το γνωριζει!!!ναι μεν η φιλοσοφια ειναι ιδια αλλα το καθενα συστημα εχει τις ιδιετεροτητες του!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 9, 2012 Author #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Σε αυτο συμφωνω που λες οτι ειναι καλυτερη της bosh,siemens!!!βεβαια περα απο το καλο συστημα θες και εναν καλο τεχνικο που να το γνωριζει!!!ναι μεν η φιλοσοφια ειναι ιδια αλλα το καθενα συστημα εχει τις ιδιετεροτητες του!!!Sent from my iPhone using TapatalkΈχει μεγάλια σημασία ο τεχνικός. Ο συγκεκριμένος μου έδειξε εμπιστοσύνη. Μου είπε 5 πράγματα, έκατσε και συζητήσαμε. Σε άλλον που είχα πάει αρχικά για κεραία πολυκατοικίας και συναγερμό (εκτός οτι στην κεραία μου ζήτησε τρελά λεφτά) ένιωθα λες και βαριόταν να μου μιλήσει λες και πήγα να πάρω παππούτσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.