Jump to content

Συναγερμός στο σπίτι

swatoner

Recommended Posts

εγω σαν εγκαταστατης πρωτεινω cadxx,paradox και univel!θα ελεγα μακρια απο ασυρματα καθοτι ακριβα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τις τιμές της univel τις έχεις δει ???

Εχω τοποθετήσει πολλούς τέτοιους ! Το GSM μόνο του που είναι αξεσουάρ ορισμένων σειρών και πωλείται ξεχωριστά κοστίζει 480€ τιμή χοντρικής (απ ΄όσο θυμάμαι) !!!! εκτός και αν έχεις βρει καλύτερη τιμή. Αν έχεις βρει στείλε ένα pm με του που και πως ... :rolleyes:

Μόνο αν ΔΕΝ θέλει GSM κέντρο ο πελάτης αξίζει το πακετάκι του 9651 για αγορά, το οποίο πληκτρολόγιο lcd, κέντρο 8-ζωνών, εξωτερική αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα πηγαίνει στα 220€ (αν θυμάμαι καλά) τιμή χοντρικής !

Πάντως είναι καλή εταιρία. :yu:

Ναι μακριά από ασύρματα.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Τις τιμές της univel τις έχεις δει ???

Εχω τοποθετήσει πολλούς τέτοιους ! Το GSM μόνο του που είναι αξεσουάρ ορισμένων σειρών και πωλείται ξεχωριστά κοστίζει 480€ τιμή χοντρικής (απ ΄όσο θυμάμαι) !!!! εκτός και αν έχεις βρει καλύτερη τιμή. Αν έχεις βρει στείλε ένα pm με του που και πως ... :rolleyes:

Μόνο αν ΔΕΝ θέλει GSM κέντρο ο πελάτης αξίζει το πακετάκι του 9651 για αγορά, το οποίο πληκτρολόγιο lcd, κέντρο 8-ζωνών, εξωτερική αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα πηγαίνει στα 220€ (αν θυμάμαι καλά) τιμή χοντρικής !

Πάντως είναι καλή εταιρία. :yu:

Ναι μακριά από ασύρματα.

ναι τις τιμες τις γνωριζω!!βεβαια την προτιμω απο την sigma!!οι διαφορες με εναν paradox ειναι της ταξης των 20 με 30 ευρω!

μου εχουν προτεινει την NAPCO . γνωριζει κανεις /εχει εμπειρια σχετικα ?

μοντελο το XP400 ή 600 (4-6 ζωνες)

επισης ποσο ευκολο ειναι να εξουδετερωσεις την σειρηνα ή τους ανιχνευτες?

ψαχνοντας για ανιχνευτες ειδα μοντελα με anti-mask και anti-block κλπ

με ενδιαφερει να μην ενεργοποιουνται με ζωα (σκυλο-γατα) αλλα αυτο το αντι*** τι σημαινει?

τοσο <<ευκολο>> ειναι τελικα να περασεις εναν συναγερμο?

• 2 weeks later...

*bump*

αργησαμε παληκαρια.....

21-6-12 μπουκαραν αλλη* μια φορα στο σπιτι μου....

αφου ανακατεψαν τα παντα ψαχνοντας για χρυσα/χρημα τελικα εφυγαν με ενα ...αρμονιο yamaha (απο lidl!) του γιου μου αφηνοντας πισω μια σπασμενη-μαλλον δυαλυμενη πορτα εισοδου (ξυλινη)...

εδω και 1 βδομαδα φτιαχνω μονος μου σιδερενια πορτα + περναω καλωδια για συναγερμο κλπ και ψαχνω ΚΑΙ οπλο. τελος

*-περυσι τον φεβρουαριο μπηκαν για 1η φορα - η οικονομικες δυσκολιες αλλα και το <σιγαμηνξαναερθουν> με εκαναν να ατονησω περνωντας <ρηχα> μετρα προστασιας..

-φετος τον φεβρουαριο και παλι μπαινουν για 2η φορα αλλα λογω οτι επεστρεψε η κορη μου απο το φροντηστηριο νωρις τους ξαφνιασε και πεταχτηκαν απο την μπαλκονοπορτα !(ευτυχως που δεν καταλαβαν οτι η κορη μου ηταν μονη της...)

- ΜΕΤΑ απο 20 περ. μερες επεστρεψαν και αφου πλεον ΔΕΝ μπορουσαν να μπουν απο τις μπαλκονοπορτες εσπασαν την κυρια εισοδο ! (και την κυρια εισοδο στον οροφο πανω οπου το σπιτι ειναι γιαπι σχεδον μιας και τα ..εργα σταματησαν λογω κρισης)

αναγκαστηκα να διορθωσω την πορτα με μια μεταλλικη ανοξειδωτη γωνια αφου ειχε σπασει στην μερια της καρσας...(την αλλη πορτα απλα προχειρα με κολα και βιδες )

-- κι ερχομαστε στα προσφατα!! η σπειρα επεστρεψε (σπειρα=υπαρχουν καποια στοιχεια) και πλεον ξαναεσπασαν ΟΛΗ την πορτα!! δεν ξερω με τι δυναμη καταφεραν να καουν τετοια ζημια....η γωνια που τοποθετησα δεν επαθε τιποτα αλλα λογω οτι το αδυναμο σημειο μεταφερθηκε πλεον στο φυλλο της πορτας ,βρεθηκα με την πορτα κομματια.... (και ξαναεσπασαν την πανω πορτα η οποια ευτυχως υποχωρησε ευκολα λογω της προηγουμενηςζημιας)

δεν το εγραψα στο φορουμ νωριτερα - αφορμη σταθηκαν καποια σχολια στο θεμα <<ειδησεις απ ολο τον κοσμο κλπ>> παραδιπλα και με την ευκαιρια να δηλωσω οτι πλεον αλλαζω πλευση ...ροτα ..πως το λενε....

200 ευρα η χραπα χρουπα + λαστιχιενιες (το λιγοτερο)

ας βγει ο καθενας να με κατηγορησει-εγω μια ευχη θα δωσω = μην σας τυχει ουτε μια φορα

*bump*

αργησαμε παληκαρια.....

21-6-12 μπουκαραν αλλη* μια φορα στο σπιτι μου....

αφου ανακατεψαν τα παντα ψαχνοντας για χρυσα/χρημα τελικα εφυγαν με ενα ...αρμονιο yamaha (απο lidl!) του γιου μου αφηνοντας πισω μια σπασμενη-μαλλον δυαλυμενη πορτα εισοδου (ξυλινη)...

εδω και 1 βδομαδα φτιαχνω μονος μου σιδερενια πορτα + περναω καλωδια για συναγερμο κλπ και ψαχνω ΚΑΙ οπλο. τελος

*-περυσι τον φεβρουαριο μπηκαν για 1η φορα - η οικονομικες δυσκολιες αλλα και το <σιγαμηνξαναερθουν> με εκαναν να ατονησω περνωντας <ρηχα> μετρα προστασιας..

-φετος τον φεβρουαριο και παλι μπαινουν για 2η φορα αλλα λογω οτι επεστρεψε η κορη μου απο το φροντηστηριο νωρις τους ξαφνιασε και πεταχτηκαν απο την μπαλκονοπορτα !(ευτυχως που δεν καταλαβαν οτι η κορη μου ηταν μονη της...)

- ΜΕΤΑ απο 20 περ. μερες επεστρεψαν και αφου πλεον ΔΕΝ μπορουσαν να μπουν απο τις μπαλκονοπορτες εσπασαν την κυρια εισοδο ! (και την κυρια εισοδο στον οροφο πανω οπου το σπιτι ειναι γιαπι σχεδον μιας και τα ..εργα σταματησαν λογω κρισης)

αναγκαστηκα να διορθωσω την πορτα με μια μεταλλικη ανοξειδωτη γωνια αφου ειχε σπασει στην μερια της καρσας...(την αλλη πορτα απλα προχειρα με κολα και βιδες )

-- κι ερχομαστε στα προσφατα!! η σπειρα επεστρεψε (σπειρα=υπαρχουν καποια στοιχεια) και πλεον ξαναεσπασαν ΟΛΗ την πορτα!! δεν ξερω με τι δυναμη καταφεραν να καουν τετοια ζημια....η γωνια που τοποθετησα δεν επαθε τιποτα αλλα λογω οτι το αδυναμο σημειο μεταφερθηκε πλεον στο φυλλο της πορτας ,βρεθηκα με την πορτα κομματια.... (και ξαναεσπασαν την πανω πορτα η οποια ευτυχως υποχωρησε ευκολα λογω της προηγουμενηςζημιας)

δεν το εγραψα στο φορουμ νωριτερα - αφορμη σταθηκαν καποια σχολια στο θεμα <<ειδησεις απ ολο τον κοσμο κλπ>> παραδιπλα και με την ευκαιρια να δηλωσω οτι πλεον αλλαζω πλευση ...ροτα ..πως το λενε....

200 ευρα η χραπα χρουπα + λαστιχιενιες (το λιγοτερο)

ας βγει ο καθενας να με κατηγορησει-εγω μια ευχη θα δωσω = μην σας τυχει ουτε μια φορα

ΩΩΩΩ ρε φίλε.

Τι να σου πώ οτι έχεις άδικο?? Σε καταλαβαίνω.

Μακάρι να βρεθούν οι αλήτρες φίλε και να πάρουν αυτό που τους αξίζει. Εδώ εγώ άκουσα σκηνικό ότι περιμένανε έξω από το σπίτι ενός ενώ είχε συναγερμό. Ξύπνησε το πρωί, έβγαλε τον συναγερμό και με το που τον βγάζει μπουκάρουν μέσα. Ε ρε πούστη δεν πάει άλλο, δλδ θα είμαστε μέσα μέρα μεσημέρι και θα βάζουμε συναγερμό. Εκεί μας έχουν καταντήσει. Πάντως εγώ σκέφτομαι σοβαρά να αφήνω σε μόνιμη βάση ένα ποσό ~500€ σε φανερό σημείο, μήπως μπουν τα δουν και ικανοποιηθούν από την μπάζα και φύγουν χωρίς περισσότερα παρατράγλουδα. Τι να πω, ελέος...

Σόρρυ για το :OT:

Όσο για το όπλο, μακάρι να μπορούσα να πω ότι διαφωνώ, αλλά πλέον...

Δεν διαφωνω καθολου με την οπλοχρησια και οπλοκατοχη. ΠΛΕΟΝ, χρειαζεται !

Εγω διπλα μου εχω ενα paintball οπλο. Δεν σκοτωνει, αλλα το εχω ρυθμισμενο να ποναει πολυ. ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (>500 km ταχ εξοδου)!

Ναι, χαλαρά όπλο στο σπίτι, ειδικά αν δεν υπάρχουν παιδιά... εμείς έχουμε ένα δίκαννο σε κάθε διαμέρισμα και ένας έχει το υπηρεσιακό του, απλά παρακαλάς να μην γίνει τίποτα...

Άδεια...? Μπα...

Αν γίνει το κακό, θα είναι το τελευταίο που θα έχει σημασία...

Πάντως τι κουβέντα έχουμε καταντήσει να κάνουμε έτσι...? Έλεος...

ποιος μποντ και πρασιν αλογα. Θα φωνάξουμε τον κασιδιαρη και τον Καιάδα!!

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Άδεια...? Μπα...

Αν γίνει το κακό, θα είναι το τελευταίο που θα έχει σημασία...

Πάντως τι κουβέντα έχουμε καταντήσει να κάνουμε έτσι...? Έλεος...

Για να αγοράσεις νόμιμα το όπλο δε χρειάζεται να παρουσιάσεις καμια άδεια?

Έχει ο πατέρας μου, κυνηγός από πάντα, από αυτόν είναι αγορασμένα τα όπλα...

OK το ειχα απορία γιατι μου φαινόταν παράξενο να αγοράζεις ετσι ευκολα απο μαγαζι οπλο :)

Μιας και πολλοί είπαν την επαγγελματική τους άποψη ας πώ και εγώ την δική μου.

Δεν αποτελεί αποτρεπτική λύση αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να σκάς.

Ασφάλιση μόνο του περιεχομένου της οικίας.

Π.Χ. για κατοικία 100τμ με ενδεικτική αξία περιεχομένου 50.000€ σου έρχεται περίπου 117ευρώ το χρόνο.

Αποζημιώνεσαι για

μέχρι 3.000€ κάλυψη για τις επισκευές και γενικά τις όποιες ζημιές προκαλέσει ο κλέφτης

και

μέχρι 50.000€ για ότι πάρουν.

Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω καλύπτεσαι και για ένα σωρό άλλα θέματα.

Τουλάχιστον να μην σε νοιάζει τόσο πολύ και εκτός από το σόκ της κλοπής να μην χρειάζεται και να πληρώνεις επιπλέον.

Υπάρχει κάτι όμως που δεν έχει άξια. Ο φόβος της ασφάλειάς που τον χάνεις συν υλικά που έχουν συναισθηματικη αξία.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Μου πρότειναν Honeywell (FBII).

Αξίζει η είναι τιποτα διακοσμητικό;

Θα ακούσεις δεκάδες απόψεις και ο καθένας προτείνει αυτό που έχει ή αυτό που ξέρει... Ότι και να βάλεις, την δουλειά του θα την κάνει, εκεί που παίζεται το παιχνίδι είναι σε κάποιες εξεζητημένες λειτουργίες και κυρίως πλέον στην εξωτερική εμφάνιση (πληκτρολόγια, ραντάρ) και αν "ταιριάζει" με τον χώρο σου...

Τα ραντάρ μόνο φρόντισε να είναι κάτι καλό και για τις προδιαγραφές της Ελλάδας και όχι του κιλού, ώστε να μην σου δίνουν ψευδής συναγερμούς, από την ζέστη και επίσης αν έχεις κατοικίδια στο σπίτι και θες να οπλίζεις και τα ραντάρ στο σπίτι πρέπει να κοιτάξεις για PET ρανταράκια που είναι δεν είναι ευαίσθητα σε μικρούς όγκους...

Γενικά ρωτάω σαν εταιρεία. Ξέρω πχ σειρήνα κ ραντάρ είναι ιταλικά. Δεν θυμάμαι εταιρεία τώρα. Ζώα κλπ δεν παίζουν ακόμα έστω άλλα ειναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί κ ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.