swatoner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2012 Έχει ασχοληθεί κανείς επι του θέματος είτε είναι η δουλειά του;Έχετε να προτείνεται κάτι;Μένω Αθήνα και τους τελευταίους 4 μήνες έχουν ξεκινήσει κρούσματα απανωτά.Έχω υπόψη μου κάποια πράγματα, πχ διπλή σειρήνα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.Απο εταιρείες όμως; Sigma, Paradox?Ψάχνω και συναγερμό που να δέχετε FCT ώστε να κάνει κλήση προς κινητό και όχι μέσω σταθερής γραμμής.Θέλω να αποφύγω το ετήσιο πάγιο για εταιρεία φύλαξης κλπ.Καλωδίωση στον σπίτι υπάρχει έτοιμη ευτυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιούνιος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 στειλε πμ στον [MENTION=5249]Jaco[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 13, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 ας γραφτεί και κάτι εδώ με βάση αυτά που ζηταέι ο [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] .Σίγουρα θα ενδιαφέρει και άλλους!:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 13, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Sigma είναι πανάκριβα για ελληνικά ,ίδιες τιμές σχεδόν με paradox και caddx,εγώ προσωπικά έχω μια προτίμησή στην τελευταία ,όχι ότι δεν είναι κορυφαία και η paradox...και οι δυο δέχονται module για gsm,το οποίο είναι ακριβό όμως,αμα βρεις κάποιον να είναι τσακαλος,παίζει πατέντα να σε παίρνει από κινητό ανέξοδα...αυτό με τη σειρηνα που λες να είναι ταυτόχρονα και εσωτερικού και εσωτερικού χώρου δεν το πιανω...sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Sigma είναι πανάκριβα για ελληνικά ,ίδιες τιμές σχεδόν με paradox και caddx,εγώ προσωπικά έχω μια προτίμησή στην τελευταία ,όχι ότι δεν είναι κορυφαία και η paradox...και οι δυο δέχονται module για gsm,το οποίο είναι ακριβό όμως,αμα βρεις κάποιον να είναι τσακαλος,παίζει πατέντα να σε παίρνει από κινητό ανέξοδα...αυτό με τη σειρηνα που λες να είναι ταυτόχρονα και εσωτερικού και εσωτερικού χώρου δεν το πιανω...sent from my AtrixΔύο σειρήνες. Μία εσωτερικά και μία εξωτερικά. Αν καταργήσουν την εξωτερική να χτυπάει η εξωτερική.Δεν θέλω απλά να πάει απο καλώδιο τηλεφώνου. Γιατί αν πχ το κόψουν τσάμπα το θέμα. επίσης δεν θέλω να έχω εταιρεία γιατί δυστυχώς για να βάλω το συναγερμό κόβω απο κύρια πράγματα και δεν μπορώ να διαθέτω και ένα 150άρι το χρόνο.Δηλαδή σκεφτόμουν με ένα fct device να έχω μια κάρτοκινητή, να με καλεί όταν χρειαστεί και απλά κάθε χρόνο να του βάζω μια κάρτα ανανέωσης. Επίσης ξέρω οτι περίπου κάθε 2 χρόνια θέλει καινούργια μπαταρία το ups τους.Την Cadx δεν την ήξερα. Γενικά με ενδιαφέρει κάτι ποιοτικό και καλό. Δεν θέλω να δώσω 1000+ αλλά ούτε και 500 και τελικά να είναι μια βλακεία και μισή και να μου τον έχουν πιάσει κιόλλας.Ξέρω οτι είμαι off topic απο το forum αλλά ίσως κάποιος ασχολείται και είπα να ρωτήσω τα τσακάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούνιος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Ενας φιλος τον εχει συνδεσει κατευθειαν με την αστυνομια, μολις χτυπησει παει κατευθειαν σημα στο κεντρο. Δε πληρωνεις μεν αλλα αν χτυπησει καμια φορα κατα λαθος θα σου ερθουν για αναγνωριση κτλ.. Η διαδικασια για να το κανεις αυτο δε ξερω ποια ειναι αλλα θα μαθω συντομα γιατι βαζω κι εγω συναγερμο αυτο το διαστημα και με ενδιαφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 13, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Tη Κυριακη εβαλα εναν ασυρματο Siemens απο το παραπανω καταστημα.Τον εβαλα μονος μεν, ακομα δεν μπορεσα να κανω τα ματια να δουλεψουν σωστα (η παγιδα ηταν plug n play). Αν κ δεν ασχοληθηκα κ πολυ σοβαρα ακομα, απλα παραγγηλα κ τον ανταπτορα USB για προγραμματισμο απο PC (το software ηταν στη συσκευασια του σετ).ΥΓ.Για GSM εχω βαλει ενα του Ελληνα Edy κ δουλευει αριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Η λύση του ασύρματου δεν είναι πολύ καλή. Καλύτερα να έβαζες ενσύρματο. Μπορούν να σου κάνουν παρεμβολές στην παγίδα και να την παρακάμψουν.ενσύρματη αν κοπεί το καλώδιο και διακοπεί η επικοινωνία βαράει ο συναγερμός.[MENTION=5189]spH3RiCal[/MENTION] έχει λογικά βάλει μέσω σταθερού να καλεί την αστυνομία αλλά αν κόψεις το σταθερό τηλ τι γίνεται; απλά σειρήνα; δεν λέει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 13, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Δύο σειρήνες. Μία εσωτερικά και μία εξωτερικά. Αν καταργήσουν την εξωτερική να χτυπάει η εξωτερική.Δεν θέλω απλά να πάει απο καλώδιο τηλεφώνου. Γιατί αν πχ το κόψουν τσάμπα το θέμα. επίσης δεν θέλω να έχω εταιρεία γιατί δυστυχώς για να βάλω το συναγερμό κόβω απο κύρια πράγματα και δεν μπορώ να διαθέτω και ένα 150άρι το χρόνο.Δηλαδή σκεφτόμουν με ένα fct device να έχω μια κάρτοκινητή, να με καλεί όταν χρειαστεί και απλά κάθε χρόνο να του βάζω μια κάρτα ανανέωσης. Επίσης ξέρω οτι περίπου κάθε 2 χρόνια θέλει καινούργια μπαταρία το ups τους.Την Cadx δεν την ήξερα. Γενικά με ενδιαφέρει κάτι ποιοτικό και καλό. Δεν θέλω να δώσω 1000+ αλλά ούτε και 500 και τελικά να είναι μια βλακεία και μισή και να μου τον έχουν πιάσει κιόλλας.Ξέρω οτι είμαι off topic απο το forum αλλά ίσως κάποιος ασχολείται και είπα να ρωτήσω τα τσακάλια.Δυο σειρήνες, εννοείται πως θα έχει βρε αδερφε ,έτσι όπως το έγραφες φαίνεται σαν να λες μια για δυο δουλειες. Εκτος αυτου,αν δεν ειναι αχρηστος ο εγκαταστατης,η σειρηνα θα βαραει και να την ξηλωσει και να την παρει αγκαλια και τρεχει.Κι εγώ για να παίρνεις από κινητό σου λέω,δεν πρόσεξες τι έγραψα.ουτε μίλησα για κέντρο λήψης σημάτων,(η εταιρεία που λες)Μακρια από.ασύρματα εκτός αν διαθέτετε μετρητό ,σίγουρα πολύ πάνω από τα νούμερο που είπες.Τα 500 που λες πάντως φτάνουν για να βάλεις πολύ ποιοτικά τα πάντα,μην κοιτάς μονό τι μαρια είναι ο συναγερμός,αλλα και τα παρελκόμενα του,τα αισθητήρια κτλ...Την caddx τη θεωρώ την κορυφαία στον κόσμο.sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Δυο σειρήνες, εννοείται πως θα έχει βρε αδερφε ,έτσι όπως το έγραφες φαίνεται σαν να λες μια για δυο δουλειες. Εκτος αυτου,αν δεν ειναι αχρηστος ο εγκαταστατης,η σειρηνα θα βαραει και να την ξηλωσει και να την παρει αγκαλια και τρεχει.Κι εγώ για να παίρνεις από κινητό σου λέω,δεν πρόσεξες τι έγραψα.ουτε μίλησα για κέντρο λήψης σημάτων,(η εταιρεία που λες)Μακρια από.ασύρματα εκτός αν διαθέτετε μετρητό ,σίγουρα πολύ πάνω από τα νούμερο που είπες.Τα 500 που λες πάντως φτάνουν για να βάλεις πολύ ποιοτικά τα πάντα,μην κοιτάς μονό τι μαρια είναι ο συναγερμός,αλλα και τα παρελκόμενα του,τα αισθητήρια κτλ...Την caddx τη θεωρώ την κορυφαία στον κόσμο.sent from my AtrixΗ σειρήνα απενεργοποιείται με σπρέϊ πολϋορεθάνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 13, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Πρεπει να την ανοίξεις πρώτα για να προσπερασεις τη θωράκιση και θα έχει ήδη βαρεσει.sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 13, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Η λύση του ασύρματου δεν είναι πολύ καλή. Καλύτερα να έβαζες ενσύρματο. Μπορούν να σου κάνουν παρεμβολές στην παγίδα και να την παρακάμψουν.ενσύρματη αν κοπεί το καλώδιο και διακοπεί η επικοινωνία βαράει ο συναγερμός. [MENTION=5189]spH3RiCal[/MENTION] έχει λογικά βάλει μέσω σταθερού να καλεί την αστυνομία αλλά αν κόψεις το σταθερό τηλ τι γίνεται; απλά σειρήνα; δεν λέει κάτι. Και ασυρματη αμα υπαρχει παρεμβολη χτυπαει. Αρα δεν ειμαι καλυτερο το ενσυρματο, απλα ειναι φθηνοτερο και θελει λιγοτερη συντηρηση(μπαταριες, ελεγχο παρεμβολων κτλ). Εγω δουλευω Napco και Jablotron. Napco ειναι και ακριβο και δυσκολο να το τοποθετησεις μονος σου, αλλα εγγυηση.- To Jablotron εινα ευκολο (αυτη ειναι και η φιλοσοφια της εταιρειας αλλωστε) και εγγυημενο. Αλλα αν δεν εχεις αναγκη απο ασυρματες συσκευες, δεν θα το εκτιμησεις. Για μενα ειναι 1η επιλογη (λολ διαφήμιση) Siemens, Bosch οι μικρες σειρες(φθηνες) μακρια. Sigma οχι. Caddx ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Πρεπει να την ανοίξεις πρώτα για να προσπερασεις τη θωράκιση και θα έχει ήδη βαρεσει.sent from my Atrix και πάλι δεν με πείθει η προστασία της. Υπάρχουν τρόποι εφόσον έχεις άμεσση επαφή. Ανέφερα ένα κλασικό παλιό και γνωστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 13, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Η λύση του ασύρματου δεν είναι πολύ καλή. Καλύτερα να έβαζες ενσύρματο. Μπορούν να σου κάνουν παρεμβολές στην παγίδα και να την παρακάμψουν.ενσύρματη αν κοπεί το καλώδιο και διακοπεί η επικοινωνία βαράει ο συναγερμός.ΔΕΝ νομιζω να εχεις ιδεα απο ασυρματα:no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 13, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Για Siemens bosch συμφωνώ κι εγωsent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 ΔΕΝ νομιζω να εχεις ιδεα απο ασυρματα:no:Συναγερμού όχι. Δίκτυα και συχνότητες ναι.Προτείνεις δηλαδή αν κατάλαβα καλά.Napco>Jablotron>Caddx ?Για Paradox γνώμη?Εταιρείες που κάνουν απ'όλα πχ Siemens τις αποφεύγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 13, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 napco πρωτη? Χε χε ,σαν να λες το Kia καλυτερο από τη Lexus...καλο το kia ,μια χαρά μπορεί να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του,,αλλα lexus δε θα γινει ποτε,και μεχρι προπερσι το θεωρουσαμε τρελη κινεζια, μην τα βάζουμε και στο ίδιο καζάνι όλα...Και τέλος πάντων μη διαμορφώνεις γνώμη από ένα άσχετο φόρουμ,πήγαινε σε εγκατάστατες και παρει γνώμες,εδω και στο κάθε φόρουμ μπλογκ κτλ,ο κάθε ένας θα θεωρεί καλυτερο ότι εμπορεύεται...sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 13, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 napco πρωτη? Χε χε ,σαν να λες το Kia καλυτερο από τη Lexus...καλο το kia ,μια χαρά μπορεί να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του,,αλλα lexus δε θα γινει ποτε,και μεχρι προπερσι το θεωρουσαμε τρελη κινεζια, μην τα βάζουμε και στο ίδιο καζάνι όλα...Και τέλος πάντων μη διαμορφώνεις γνώμη από ένα άσχετο φόρουμ,πήγαινε σε εγκατάστατες και παρει γνώμες,εδω και στο κάθε φόρουμ μπλογκ κτλ,ο κάθε ένας θα θεωρεί καλυτερο ότι εμπορεύεται... sent from my Atrix Ποιο ειναι το lexus? to caddx? Σορρυ αν φαινεται οτι κανω διαφημιση. Μπορουν οι admin να σβησουν οτι ξεφευγει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 13, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Γνώμες παίρνω. Αν πάω σε εγκαταστάτες ο καθένας θα μου πεί επίσης ότι εμπορεύεται και όχι όλα.Με εγκαταστάτες που έχω μιλήσει μου προτείναν paradox πλακέτα οικονομική και όπως είπες και εσύ να επενδύσω στα μάτια και στις παγίδες. ΠΧ εσύ και ο [MENTION=6825]theo_mich[/MENTION] δεν έχετε κάτι να κερδίσετε. Ειδικά ο theo που είναι Θεσσαλονίκη και εγώ Αθήνα.Άρα λές Caddx>Napco>Jablotron πχ.Υπάρχει κάποια άλλη σε ίδια ποιότητα με Caddx πχ?Sigma είχα ακούσει καλά λόγια, γιατί λέτε όχι πολλοί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 13, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Προφανώς εχεις αντίθετη γνώμη για να ρωτάς,και δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση,αλλα θεωρώ την caddx όπως προείπα την κορυφαία παγκοσμίως.Την προστασία από υπέρτασεις που έχουν δεν την φτανει κανένας,και επιπλέον χρησιμοποιούν εξαιρετικά πολύπλοκους αλγόριθμους στον επεξεργαστή τους,δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει κάποιον να καταφέρει να βρει τρύπα στο σύστημα του caddx και να μπορέσει να παρακάμψει έστω και ένα τσικ...Αυτή είναι η δικη μου γνώμη.sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.