Jump to content

Τι λεει αυτη η μητρικη?

vaggelisp7406

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια παρελαβα απο λαθος του mrsmith αυτη εδω την μητρικη gigabyte z77-d3h αντι για αυτην gigabyte z77x-d3h

Μεχρι στιγμης δεν απαντανε στα mail παροτι την πεμπτη μου ειχαν πει οτι θα παραλαβω την νεα σημερα αλλα δεν εφτασε,τουλαχιστον οχι ακομα..αν δεν μου ερθει,αξιζει να την κρατησω ή ειναι μουφα η μητρικη και να την πουλησω να παρω καποια αλλη? Θελω να κανω o/c σε εναν i5 2500k στα 4-4,5ghz.Αν εχει αποψη κανεις ας μου απαντησει

Περίμενε απο MrSmith. Θα στη φέρουν;

Εκεί που χτυπιόσουν για την εγκυρότητά τους κλπ τώρα έχεις αμφιβολίες για την Ελισάβετ;

Συγνώμη αλλά τόσες μέρες και posts ορίεσε οτι είναι γαμώ τα μαγαζιά και τώρα αντιφάσκεις, δεν κρατήθηκα συγνώμη...

Εγώ δεν κατάλαβα σε έστειλαν λάθος μητρική και θα σε στείλουν την σωστή αφηνοντάς σε να κρατήσεις την λανθασμένη? εκτός και αμα την πληρώσεις και αυτήν. πράγμα που δεν το βρίσκω λογικό ώστε να την πουλήσεις :nada:

Οχι,μολις μου στειλουν την νεα θα παραδωσω στην κουριερ την παλια..Και δεν χτυπιωμουν οτι ειναι γαμω τα μαγαζια,εχω πει και σε αλλα ποστ οτι μεχρι στιγμης μου ειχαν φερθει οκ,ακομα και στην περιπτωση μου που εστειλαν λαθος μητρικη δεν μου ειπαν γυρισε την και θα σου στειλουμε αλλη αλλα μου ειπαν,κρατηστε την και οταν σας στειλουμε την νεα θα παραδωσεισ στην κουριερ την παλια..Μου εστειλαν σημερα mail το πρωι και με πηραν και τηλ και μου ειπαν οτι ειχαν καποιο προβλημα στα τηλ τους χθες και δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν μαζι μου.Μου ειπαν οτι μεχρι την παρασκευη θα την εχω..οποτε οκ

Αν δεν πληρωσεις κατι επιπλεον τοτε παρε την X μιας και ειναι πιο καλη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.