NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Σημερα είχαμε ενα θέμα στο σπιτι.. Η κατω η πόρτα του σπιτιού κλείνει και ανοίγει μονο απο το θυροτηλεφωνο ή με κλειδι..Το σπίτι είναι 2 ορόφων και σήμερα πήγε ενας τύπος να εξαπατήσει την γιαγια μου οποιος και τελικά τα κατάφερε και μπήκε μαζί της στο σπιτι..Το καλο είναι οτι δεν έβλαψε την γιαγια μου αλλα κατάφερε και πήρε ολο και κατι.. Στην γειτονια δεν είδε κανεις τον κύριο που μπήκε ουτε και την ώρα που βγήκε..Ετσι αποφασίφαμε με τον πατέρα μου να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση μιας κάμερας στην είσοδο του σπιτιου..Τωρα απο εκει και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα... Να βάλω ip camera με καλωδιο ? Θα πρεπει το pc να είναι ON 24 ωρες το 24ωρο? Κατάστημα που να πουλάει τετοια πράγματα ? ειναι ευκολη στην εγκατασταση? Ευχαριστώ και εύχομαι να μην την πάθει κανείς σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούνιος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Για δοκίμασε εδω φιλε, στελνουν και αντικαταβολή (εχω αγοράσει).- CCTV, , cctv, CCTV , CCTV, cctv, , cctv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούνιος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Απο οσο εχω ακουσει αμα η καμερα που εχεις κοιταει δρομο πρεπει να εχεις ειδικη αδεια απο αστυνομια αν δεν κανω λαθος γτ μπορουν να σου κανουν καταγγελεια..Προσεξε μην πας να προστατεψεις το σπιτι σου και βγεις και κουρεμενος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Θα το ρωτήσω αυτο δεν το ξέρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Ιούνιος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Κοιτά το καλα,την έχουν γλυτώσει πολλοί κλέφτες λόγω παράνομης βιντεοσκοπησης τους,πριν κανα τριάρι χρόνια μάλιστα,στην αθήνα,κλέφτης που μπήκε σε ψιλικατζίδικο να κλέψει,τον συνέλαβαν με τη βοήθεια της κάμερας και έκανε μήνυση στο μαγαζάτορα και κέρδισε κιόλας.sent from my Atrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Απαγορεύετε η βιντεοσκόπηση σε δημόσιους χώρους είτε χωρίς κάποια σήμανση.Νομίζω απαγορεύεται και σε παρκινγ ιδιωτικά ή μη αν δεν υπάρχει άδεια. Θέλει σίγουρα να το ψάξεις καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 12, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 άδεια από τη ΑΔΑΕ θέλει καλύτερα όχι Pc ένα καταγραφικό μικρό με μια κάμερα με υπέρυθρες και για τ βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 12, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Απο οσο εχω ακουσει αμα η καμερα που εχεις κοιταει δρομο πρεπει να εχεις ειδικη αδεια απο αστυνομια αν δεν κανω λαθος γτ μπορουν να σου κανουν καταγγελεια..Προσεξε μην πας να προστατεψεις το σπιτι σου και βγεις και κουρεμενος!!!για αμιγώς ιδιωτικό χώρο δεν χρειάζεται τίποτα για δημόσιο θέλει άδεια δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 12, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 και για ιδιωτικό θέλει ιδιώς όταν κοιτά πόρτα και θα καταγράψει φάτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 12, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 ουτε καν πεζοδρομιο δεν θα κοιτάει η καμερα παιδια.. Την πόρτα μπροστά θα γραφει..Για αδειες κτλπ σε αστυνομικό τμήμα θα απευθυνθω?edit [MENTION=432]dellman[/MENTION] ποσο κοστίζει το καταγραφικό? Εχεις καποιο site να μου δείξεις κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιούνιος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 καλα αφου ειναι σε σπιτι φανταζομαι θα εχει και pc (πιο πανω ανεφερες οτι εχεις pc)στο pc μπαινει και webcam αλλα και cctv αν δεν κανω λαθος με τη χρηση μιας tv cartαμα εχεις και μεγαλο HDD μπορεις να καταγραφεις τα παντα σε ψηλες αναλυσεις και πολλες ωρεσ σε περιπτωση που λειπεισ για μερεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούνιος 12, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 και για ιδιωτικό θέλει ιδιώς όταν κοιτά πόρτα και θα καταγράψει φάτσακάποιο λίνκ γιατι στην αρχη προστασίας προσωπ.δεδομένων που κοίταξα δεν το βρήκα αυτό πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Ιούνιος 12, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 μια λυση ειναι και μια ip camera που θα συνδέεται στο ρουτερ του σπιτιου και οταν ανιχνεύει κινηση να τραβα ενα αριθμο φωτογραφιών συνεχομενα, τις οποιες θα στελνει αυτοματα σε ενα εμαιλ. ετσι δεν θες καταγραφικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1com Ιούνιος 12, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 μια λυση ειναι και μια ip camera που θα συνδέεται στο ρουτερ του σπιτιου και οταν ανιχνεύει κινηση να τραβα ενα αριθμο φωτογραφιών συνεχομενα, τις οποιες θα στελνει αυτοματα σε ενα εμαιλ. ετσι δεν θες καταγραφικο.καποιο παράδειγμα ip καμερας? ενδιαφερομαι και εγωω ! Θα συνδεεται με το ρουτερ μεσω wi fi ? thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Ιούνιος 12, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 ενα παραδειγμα [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003VUY5PW]IP webcam Internet CCTV camera infrated Nightview WiFi Wireless Pan Tilt IR black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]μπορει να συνδεεται και με wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1com Ιούνιος 12, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Μάλιστα... Οπότε θα τη συνδέσω , με καποιο τροπο ,λογικα ευκολο, θα βλεπω τι <<βλεπει>> στον υπολογιστη μου ε? Πιστευω να βοηθησω κ αλλους με τις noob ερωτησεις που κανω :sorry: . Για ρευμα θέλει μια απλή πριζα της ΔΕΗ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 12, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 για να καταγράψει η παραπάνω κάμερα πρεπει να είναι ανοιχτο το pc?Δεν λεει να έχω ενα ivy bridge 3770K ανοιχτο ολη την ώρα να γράφει βίντεο...Οσοι έχετε προτάσεις δώστε μου και κανα λινκ και τιμες να πάρω μια ιδεα..ΥΓ αυριο θα πάω στο ΑΤ να ρωτήσω τι παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 12, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Στην αστυνομία τις δηλώνεις τις κάμερες ή κάπου αλλού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Ιούνιος 12, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Μάλιστα... Οπότε θα τη συνδέσω , με καποιο τροπο ,λογικα ευκολο, θα βλεπω τι <<βλεπει>> στον υπολογιστη μου ε? Πιστευω να βοηθησω κ αλλους με τις noob ερωτησεις που κανω :sorry: . Για ρευμα θέλει μια απλή πριζα της ΔΕΗ ?ναι στην ασύρματη μονο ρευμα απο μια απλη πριζα δινεις.θα μπορεις να βλεπεις ζωντανα απο τον υπολογιστη ή και απο smartphone, και απο οπουδηποτε βρισκεσαι και εχεις πρσβαση ιντερνετ με καποιες επιπλεων ρυθμισεις στο ρουτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 12, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] δεν ξέρω θα πάω αύριο να ρωτήσω και θα ποσταρω εδω.[MENTION=8150]DioNiSis[/MENTION] καλη η ασύρματη αλλλα η εγγραφη βίντεο που θα γίνεται?Επισης ηχο θα έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.