Jump to content

Πρόβλημα με router Netgear

panos1com

Recommended Posts

Καλησπερα.

Εχω ενα wi fi router netgear WGR614 το οποιο εχω συνδεσει στο USR modem router μου . Εδω και κανα δυο βδομαδες,δε μπορω να μπω στο web interface του , που εμπαινα ως 192.168.2.2 . Στο usr μπαινω ως 192.168.2.1 .Δοκιμασα λοιπον στο νετγκιαρ σημερα να κανω factory reset μπας και στρωσει. Εγινε αλλά...εχω πλεον ενα ξκλειδωτο δικτυο με ονομα netgear και τωρα πως θα μπω παλι να το κλειδωσω...????

Γραφω cmd -> ping 192.168.2.2 και:

sshot1rqq.png

moy bgazei afto.

λεω ας κανω και στο 192.168.2.3 που δειχνει και μου βγαζει:

sshot2b.png

καμια ιδέα ??? ευχαριστω εκ των προτερων :weep:

Στην παρακάτω σελίδα βρήκα ότι όταν κάνεις reset to default η IP επανέρχεται και αυτή στα εργοστασιακά.

WGR614 Default Password - NETGEAR WGR614 Default Password

Οπότε άλλαξε προσωρινά την IP του υπολογιστή σου στο αντίστοιχο εύρος διευθύνσεων και μπες στο web interface για να την αλλάξεις σε 192.168.2.2

Στην παρακάτω σελίδα βρήκα ότι όταν κάνεις reset to default η IP επανέρχεται και αυτή στα εργοστασιακά.

WGR614 Default Password - NETGEAR WGR614 Default Password

Οπότε άλλαξε προσωρινά την IP του υπολογιστή σου στο αντίστοιχο εύρος διευθύνσεων και μπες στο web interface για να την αλλάξεις σε 192.168.2.2

ευχαριστω! :cool:πως θα το κάνω αυτο? [που υπογραμμισα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.