Jump to content

Θελω γνωμες σχετικα με αναβαθμηση

argy1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θελω την βοηθεια σας και τις γνωμες σας.Θελω να κανω αναβαθμηση στο pc μου αλλα επειδη δεν παιζουν και πολλα φραγκα (εως καθολου) σκεφτομαι να πουλησω αυτα που εχω τωρα δηλαδη:

Q9300,E7200,GA-73PVM-S2,4GB RAM DDR2,9800GT και μια 9400gt και να παω σε AMD fm1 με ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή σε am3+ και να κρατησω την 9800. Θελω να με συμβουλεψετε ποσο μπορω να πουλησω τα parts που εχω και πως να ειναι η νεα συνθεση.

Η ενσωματωμενη καρτα γραφικων στον επεξεργαστη θα ειναι αξια να παιξει κανα παιχνιδι σε 19αρα ή θα πρεπει να βαλω και καρτα?

Εγω σκεφτομαι κατι σαν:

gigabyte 990xa ud3,amd a8 x4 3850 box και 4gb ram.

Στο pc θα μπουν ubuntu και windows.Συνηθως δουλευω τα ubuntu και τα windows μονο οταν θελω να παιξω.

Σκεφτομαι βεβαια και το ενδεχομενο να μπει ενας ssd αλλα προς το παρων το αποκλειω γιατι οπως ειπα δεν υπαρχουν φραγκα και χρειαζομαι 120gb τουλαχιστον για λειτουργικο.

Αυτα,καθε συμβουλη δεκτη!

Μην πουλήσεις τίποτα, με όσα λεφτά επιπλεόν θέλεις να διαθέσεις για να κάνεις αναβάθμιση και επειδή δεν παίζουν πολλά όπως λες - αφού θεωρήσουμε ότι θες να πουλήσεις το σύστημα που έχεις τώρα και να βάλεις λίγα ακόμα για να πάρεις καλύτερο - δώστα και πάρε έναν SSD και είσαι κομπλε. :T:

ακριβώς, το να πας από Q9300 σε οποιονδήποτε νέο Intel/amd δεν θα κερδίσεις κάτι που να αξίζει το κόπο και το χρήμα.

Αγόρασε SSD, μετά οθόνη, και αν βλέπεις ότι περιορίζεσαι. Προσθέτεις μια καλή κάρτα γραφικών μέχρι τότε και είσαι κομπλέ.

Ρε παιδια οι ssd ποσο πανε?Αφου μου λετε οτι τα υπολοιπα δεν αξιζει να τα αλλαξω και οτι θα ειναι το ιδιο πραγμα το σκεφτομαι σοβαρα και λεω να περιοριστω στα 80Gb,πιστευω να φτασουν.Στο εξωτερικο παιζει να βρουμε κανεναν πιο οικονομικο απ'οτι εδω?Δεν ξερω και πολλα απο αγορες γι'αυτο ρωταω.Επισης τον παλιο μου διπυρηνο ποσο θα μπορουσα να τον δωσω μπας και μαζεψω και απο εκει τιποτα? Ειναι ο Ε7200.Mπορω να δωσω και τον δισκο του λειτουργικου μου (εφοσον δεν θα τον χρειαζομαι πια) που ειναι ATA SAMSUNG HD322HJ.

Για τον ocz petrol ποια ειναι η γνωμη σας? Τον βρηκα σε πολυ καλη τιμη γι'αυτο ρωταω.

EDIT: sory λαθος μου,τον octane της ocz ηθελα να πω..

Σκεφτομαι για agility 3 αλλα λογο περιορισμενου budget τον 60αρι.Θα εγκαταστησω win7 με ενημερωσεις κτλ. και θα βαλω 2 παιχνιδια mw3 και sniper elite v2, θα με καλυψουν τα 60 gb?

Υ.Γ. Τα προγραμματα που θα βαλω πιανουν πολυ λιγο χωρο οποτε δεν τα αναφερω καν...

Αυτό που βλέπεις τώρα δεν θα το αισθανόσουν με αναβάθμιση pc και με μηχανικό δίσκο..

Καλοδούλευτος :T:

Ευχαριστω,παρολο που δεν ειναι και ο πιο γρηγορος ssd εχει τρελη διαφορα απο μηχανικο δισκο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.