evangeline Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2012 Το πήρα σήμερα από τον Γερμανό,η έκδοσή του όμως δεν είναι 5830,αλλά 5839i.!!!!(ενώ είχα ζητήσει το κανονικό,το πρόσεξα μετά που πήγα σπίτι! ξαναπήγα και μου είπαν ότι η προηγούμενη έκδοση του 5830 είναι παλιά και δεν διατίθεται Τώρα έχω αρχίσει κι έχω αμφιβολίες,γιατί δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Είναι καλή συσκευή(γιατί για το πρώτο,καμία αμφιβολία) ή πάνε τα 200 ευρώ??? Σε τι διαφέρει από το κανονικό? μου είπαν μόνο ότι είναι πιο "καινούριο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
evangeline Ιούνιος 13, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Το πήρα σήμερα από τον Γερμανό,η έκδοσή του όμως δεν είναι 5830,αλλά 5839i.!!!!(ενώ είχα ζητήσει το κανονικό,το πρόσεξα μετά που πήγα σπίτι! ξαναπήγα και μου είπαν ότι η προηγούμενη έκδοση του 5830 είναι παλιά και δεν διατίθεται Τώρα έχω αρχίσει κι έχω αμφιβολίες,γιατί δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Είναι καλή συσκευή(γιατί για το πρώτο,καμία αμφιβολία) ή πάνε τα 200 ευρώ??? Σε τι διαφέρει από το κανονικό? μου είπαν μόνο ότι είναι πιο "καινούριο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.