dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2004 Έχω μία βίντεο κάμερα Cannon MV600(μινι dv) με έξοδο DV, όταν την αγόρασα όμως δεν ήξερα πολλά για σύνδεση με υπολογιστή και έτσι δεν έχει κάρτα μνήμης για μεταφορά αρχείων, οπότε μπορώ μόνο να την χρησιμοποιώ σαν camera web και για μεταφορά σκηνών μέσω του messenger. Mε ποιό τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω ταινίες από την κάμερα στον υπολογιστή(αν γίνεται, εννοείτε)
saxon_747 Ιούλιος 31, 2004 #2 Ιούλιος 31, 2004 Εχει και εξοδο s-video. (διπλα απο το dv). Αν εχεις ενα tv tuner η μια καρτα συλληψης βιντεο , εισαι οκ.
dohc161416003179 Ιούλιος 31, 2004 Author #3 Ιούλιος 31, 2004 Ναι, έχει καi S- video, όπως είπες, ευχαριστώ πολύ.
JimmyFox Ιούλιος 31, 2004 #4 Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από dohc16 Έχω μία βίντεο κάμερα Cannon MV600(μινι dv) με έξοδο DV, όταν την αγόρασα όμως δεν ήξερα πολλά για σύνδεση με υπολογιστή και έτσι δεν έχει κάρτα μνήμης για μεταφορά αρχείων, οπότε μπορώ μόνο να την χρησιμοποιώ σαν camera web και για μεταφορά σκηνών μέσω του messenger. Mε ποιό τρόπο θα μπορούσα να μεταφέρω ταινίες από την κάμερα στον υπολογιστή(αν γίνεται, εννοείτε) Μπορείς να μεταφέρεις μέσω της DV out εαν η μητρική σου έχει θύρες Firewire. Αν δεν έχει, τότε πάρε μια κάρτα PCI-to-Firewire.H κάρτα μνήμης που χρησιμοποιεί η κάμερα αυτή (SD αν θυμάμαι καλά) χρησιμεύει μόνο για την μεταφορά φωτογραφιών.
dohc161416003179 Αύγουστος 1, 2004 Author #5 Αύγουστος 1, 2004 Γειά σου Jimmy, με είχες βοηθήσει και παλαιότερα σχετικά με την επιλογή μητρικής( για την 7n400 Pro-2), αν και τώρα έχω την Κ800VT800 pro, η οποία έχει firewire υποδοχή τόσο 3 pin , όσο και 6 pin, αλλά τίποτα δεν γίνεται, σύνδεσα κανονικά καλώδιο firewire, ο υπολογιστης όμως δεν αναγνώρισε την κάμερα, αφού όυτε στον οδηγό προσθήκης υλικού υπάρχει η Cannon, το δε σι ντι ρομ που έδινε αφορούσε τον messenger, το μόνο που φαινόταν ήταν ότι λειτουργούσε η σύνδεση firewire( ενεργοποιημένη, λόγω του καλωδίου).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.