Jump to content

Χρησιμοποιείτε antivirus στο κινητό σας;

kuza

Χρησιμοποιείτε antivirus στο κινητό σας;  

63 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εδώ δεν χρησιμοποιώ στο PC, στο κινητό θα βάλω;

Ίσως σε μερικά χρόνια, αν έχουμε όλοι windows mobile και εξελιχθούν μερικά τρισεκατομμύρια worms που θα εκμεταλλεύονται τις ισάριθμες τρύπες ασφαλείας.

όχι! δεν θέλω να το φορτώνω! και μέχρι στιγμής δεν εχω πρόβλημα! αλλά που και που το συνδέω με το pc και βάζω το internet security να το σκανάρει!

Καπως ετσι. Ποιος ο λογος..? Σκαναρισμα με το ΑV του πισι και οκ. Εκτος και αν του ξεφευγει κανενας..

Το σκανάρετε στο AV του PCιού ρε παιδιά; Μην έχει πιάσει κανά ιό η φωτογραφία που τραβήξατε;

Προσπαθούν, μάταια μέχρι στιγμής, να εδραιωθούν σε ένα χώρο που δεν τους χρειάζεται.

Εγώ ψήφησα!!! :) έχω το HTC Sensation με λειτουργικό Android και antivirus το Dr Web Light εγκατεστημένο. Απλά φοβάμε επειδή εκεί λαμβάνω τα e-mail μου σερφάρω στο internet μην μου κάτσει κάτι και τρέχω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.