Jump to content

Aγορά νεου μηχανικού δίσκου..

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχθες κατα την διάρκεια της δουλειάς μου πανω στα νεύρα μου πέταξα στο πάτωμα τον τίμιο lacie neil pluton 1tb με αποτέλεσμα να τον βγάλω εκτος..

Τώρα είμαι στην αναζήτηση νέου δίσκου 1tb για 2tb δεν πιστεύω να μου χρειαστουν ακόμα μιας και τον έχω 2+ χρόνια και έχω φτάσει τα 300+gb.

H δουλειά προορίζεται για djing. usb 3 σίγουρα γιατί το pc της υπογραφής έχει..

ποια η διαφορά απο αυτους που παίρνουν τροφοδοσία?

Ειναι πιο αργοι αυτοί??

όχι ρε απλα αυτοι με την ξεχωριστή τροφοδοσία δεν έχουν θέμα αν τους βάλεις σε usb ports που δεν μπορούν να δώσουν αρκετό ρευμα για να δουλέψει ο σκληρός (συνήθως σε παλιά μηχανάκια). Ανάλογα εκεί που θα το συνδέεις στο μαγαζί τι PC έχετε? αν ας πουμε θες να το συνδέεις σε non-powered hub θα έχεις θέμα.

Αυτοί που παιρνουν ρευμα απο την usb κατευθείαν είναι πιο μικροί πιο ελαφρείς, πιο portable δηλαδή.

Ειναι 2,5 ιντσες αυτος ο western digital που τετοιους δισκους εχουμε στους φορητούς.

Ειναι ποιο αργοι στο seek time αλλα νομίζω αυτο δε σε απασχολεί για τη δουλεια που τον θελεις.

Ρευμα απο usb εκτος αν ειναι δισκος desktop (3,5 ιντσες) και χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια

ο προηγουμενος δίσκος δουλευε και σαν back up του υπολογιστή της υπογραφής το ίδιο πράγμα θα κάνει και αυτός μονο που επιπλεον θα παίζω και μουσική απ αυτό γιατι τα βαρέθηκα τα μηχανήματα.

[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] amd A8 είναι ρε με mobo A75 chipset

Απλα στο μέλλον μπορει να παίζω και απο το λαπτοπ μου..

Γιατι εμπιστεύομαι πιο πολυ τους 3.5αρηδες με εξωτερική τροφοδοσία :help:

υποτιθεται οι 2,5 ειναι ποιο ανθεκτικοί αφου ειανι σχεδιασμένοι για φορητούς (μεγαλυτερες θερμοκρασίες και ποιο βίαια ταρακουνήματα)

βολευει και σαφως περισσοτερο να εχεις 2,5 ιντσες παρα 3,5 + μετασχηματιστη

υποτιθεται οι 2,5 ειναι ποιο ανθεκτικοί αφου ειανι σχεδιασμένοι για φορητούς (μεγαλυτερες θερμοκρασίες και ποιο βίαια ταρακουνήματα)

βολευει και σαφως περισσοτερο να εχεις 2,5 ιντσες παρα 3,5 + μετασχηματιστη

και είναι και πιο ακριβοι!!! Μολις το παρατήρησα γιατί δεν είχα κοιτάξει καθόλου για 2.5''

Τελος πάντων θα μαζέψω λιγα χρήματα παραπάνω..

Κάποια συγκεκριμένη μάρκα να κοιτάξω?

Αν είναι για backup τότε ο δίσκος 2.5' που σου προτείνουν θα σε βολέψει καλύτερα αφού δεν θα έχεις καλώδια ρεύματος και λοιπά να συνδέσεις. Τώρα αν παράλληλα θες και επιδόσεις πρέπει να κοιτάξεις σε 3.5"

θα διαβάζει ταυτοχρονα 2 mp3 ο δίκος και παραλληλα θα κάνω και αναζήτηση τραγουδιών σε περιπτωση που δεν βρίσκω ενα τραγούδι που θέλω μέσα στους φακέλους.

θα διαβάζει ταυτοχρονα 2 mp3 ο δίκος και παραλληλα θα κάνω και αναζήτηση τραγουδιών σε περιπτωση που δεν βρίσκω ενα τραγούδι που θέλω μέσα στους φακέλους.

Ε δεν νομίζω να μην μπορεί να το κάνει αυτό ο 2.5 άρης ρε συ, δεν έχουν δε και ταχύτητα δισκέτας:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.