Jump to content

Aerocool High Tower

grg_1

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι για αγορά καλής ψήκτρας για τον 2500+ και μεταξύ άλλων γνωστών βρήκα και αυτή ----> Aerocool High Tower UV Reactive HT-101 Cooler

http://www.aerocool.us/cooler/ht101.htm

Στο site της aerocool δεν αναφέρει αν μπαίνει στην abit nf7-s 2.0 που έχω.

Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά σχετικά με την ψήκτρα αυτή και την απόδοση της σε barton 2500+ καθώς και αν μπαινει στην abit ?

Εχεις καποιον συγκεκριμενο λογο στο μυαλο σου για τον οποιο δεν θα μπορει να μπαινει? Παντως απ'οτι βλεπω ειναι με κλιπ και υπαρχει και καποιο σχετικο υψος απο την βαση της μεχρι το σημειο που αρχιζει να φαρδαινει, οποτε δεν βλεπω καποιον προφανη λογο για να μην ταιριαζει.

Όχι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο αλλά σε μερικά site όπως π.χ. της thermalight για κάθε μοντέλο ψήκτρας αναφέρει την συμβατότητα του με τα υπάρχοντα m/b και επειδή η αγοράθα γίνει με αντικαταβολή μάλλον δεν θα έχω δυνατότητα να το αλάξω αν δεν ταιριάζει και κοστίζει και 66 eyro.

Για αυτό κάνω αυτη την ερώτηση όπως και αν κάποιος έχει ακούσει κάτι για αυτή την ψήκτρα ( απόδοση , θόρυβος κ.λ.π. ) παρακαλώ ας απαντήσει.

Ενας και βασικος λογος να μη μπει το cooler aυτο ειναι .........ΥΨΟΣ !!!

Πηρα μια παρομια περιπτωση SILENT TOWER (14.5 cm υψος) και ΔΕΝ χωραγε στο κουτι μου (HTPC me 15cm εσωτερικο υψος) .

ΤΟ δοκιμασα σε κανα δυο κουτια απλα midi (του κιλου) και δεν εμπαινε το πλαινο καπακι......λολ

Γι'αυτο να σιγουρος πριν το παρεις... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.