Jump to content

Ποιον ssd?

vaggelisp7406

Recommended Posts

Το 1.5 είναι beta ακόμα για τον Vertex 4. Δεν προτείνεται ακόμα για εγκατάσταση. Σημαντική βελτιώση, το ότι το update γίνεται ακόμα κι αν το drive έχει τα Windows επάνω.

Διαφορές:

OCZ Vertex 4 128GB Firmware 1.4 50% Filled:

7304ff1aa00cc20b.jpg

OCZ Vertex 4 128GB Firmware 1.5Beta 50% Filled:

7304ff1aa00d720e.jpg

OCZ Vertex 4 128GB Firmware 1.4 90% Filled:

7304ff1aa00e0293.jpg

OCZ Vertex 4 128GB Firmware 1.5Beta 90% Filled:

7304ff1aa00ebe06.jpg

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Να πω και 'γω την άποψή μου έστω και καθυστερημένα. Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ 3 OCZ SSD, έναν Vertex 2 60 GB, έναν Agility 3 60 GB και έναν Agility 3 240 GB, τον πρώτο εδώ και ακριβώς 2 χρόνια, και δεν έχω συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Και οι τρεις έχουν λειτουργικό και χρησιμοποιούνται καθημερινά. Τους Agility τους προτίμησα γιατί έχουν πολύ καλό Value for money, συγκεκριμένα ήταν πάρα πολύ φθηνοί για την χωρητικότητά τους, ενώ προσφέρουν και απολύτως ικανοποιητικές επιδόσεις για την απλή χρήση που κάνω εγώ στα PC μου, δηλαδή τη χρήση ενός μέσου καθημερινού χρήστη.

Να πω βέβαια ότι σε όλα τα PC μου τα δεδομένα μου είναι σε κλασικούς HDD, οι SSD έχουν μόνο λειτουργικό και προγράμματα.

Επομένως από την δική μου εμπειρία, προτείνω τους ΟCZ ανεπιφύλακτα. Δείτε τον Agility σε τι τιμές πωλείται και ξανασκεφτείτε το!! :)

καλησπέρα σε όλους. Είπα να μην ανοιξω νεο topic μιας και η απορία μου ειναι ποιον ssd να διαλέξω για το laptop μου. Εχω αυτο το laptop Φορητός υπολογιστής ψυχαγωγίας HP Pavilion dv6-6003ev - Αντιμετώπιση προβλημάτων & λογισμικό (Ελλάδα - Ελληνικά)

Σε χωρητικότητα με ενδιαφέρει κάτι σε 128 gb έχω σκοπό να του βάλω μόνο το os αρα πιστευω πως 128 gb είναι αρκετα.

Ειδα αυτον στο skroutz αλλα δεν ξέρω μηπως ειναι λίγο παλιος γιατι φαινεται αρκετα οικονομικός.

OCZ Octane SATA III 2.5" SSD 128GB | Skroutz.gr.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν θα ηθελα να ξεφύγω σε τιμή οπότε αν προτίνετε κατι καλύτερο θα θύσιαζα το μέγεθος.

ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.