Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2012 εχω τα windows 7 προ και το ποντικι από αναβάθμιση g400 tis logitech.πρόσφατα τοποθετησα στον υπολογιστή ενα receiver 2.4ghz για ασύρματο πληκτρολόγιο και παρατήρησα κολήματα στο ποντίκι που σας προαναφέρω.΄΄εκανα φορμάτ να διορθωθεί το μητρώο του συστήματος αλλά το πρόβλημα παραμένει . το ποντίκι είναι καινούργιο και δεν παρουσιάζει πρόβλημα. ο κερσορας του ποντικιού κολλάει πολυ συχνά καθε 30 δευτερόλεπτα και ακούγεται ο ήχος της εγκατάστασης και απεγκατάστασης συσκευής . καμία ιδέα. ???όλα αυτά τα προβλήματα παρουσιάστηκαν με την τοποθέτηση του ρισειβερ για το ααύρματο πληκτρολογιο. τώρα το ρισειβερ δεν ειναι εγκατεστημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις τον δέκτη σε άλλη usb θύρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούνιος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 ο κερσορας του ποντικιού κολλάει πολυ συχνά καθε 30 δευτερόλεπτα και ακούγεται ο ήχος της εγκατάστασης και απεγκατάστασης συσκευήςόποτε μου γινόταν αυτό και από φίλους που μου έχουν πεί ανεξάρτητα τι άλλη συσκευή έχεις είναι για RMA...όταν βγάζεις το receiver συνεχίζει το πρόβλημα? αν ναί το επιστρέφεις πίσω.. (αν θες ακόμα... δοκίμασε το σε άλλο PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Ιούνιος 10, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 μολις πέρασα το σερβισ πακ 1 . στα ποντίκια εμφανιζοταν δυο ποντίκια, το ενα αυτο που έχω to g400 και το αλλο ενα human interface device. προσπαθούσα χθες να απεγκαταστήσω το δεύτερο αλλα με καθε επανεκκίνηση εμφανιζόταν ξανά. το ποντίκι που έχω ειναι wired not wireless μου εφμανισε το πρόβλημα μολις έβαλα το δεκτη του ασύρματου πληκτρολογίου. τωρα που περασα το σερβις πακ 1 μετα το φορματ , μετα την απεγκατασταση του δευτερου ποντικιου δεν ξαναεμφανιστηκε .δεν παρουσιάζει τωρα προβλημα .μακαρι να μείνει ετσι. μονο πυ εμφανιζει δυο συσκευες τις οποίες απεγκατέστησα logitechlgvirhid49713 kai 714ως απροσδιοριστες. ολα αυτά τα προβλήματα εμφανιστηκαν με την τοποθετηση του ασυρματου ρισιβερ. προς στιγμην ολα καλα. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. τι μπορεί να εφταιξε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.