Jump to content

Αγορά Mechanical Keyboard!

DwS

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ψάχνω κάποιο mechanical Keyboard, κυρίως για gaming και τα χαρακτηριστικά που μ' ενδιαφέρουν είναι τα εξής:

- Black/Βluw Cherry MX switches

- κατά προτίμηση PS/2 interface, αλλά εν ανάγκη θα βολευτώ και με USB

- τιμή γύρω στα 100€

- να υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα, επειδή ακόμη δεν έχω paypal.

Με μία έρευνα που έκανα κατέληξα πως αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μπορώ να βρω μόνο το Razer Blackwidow, το οποίο όμως έχω ως τελευταία επιλογή.

Τo keyboard που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το Steelseries 6gv2, το οποίο ωστόσο δεν μπορώ να βρω πουθενά εντός Ελλάδος.

Και εδώ θα ήθελα τη βοήθεια σας. Υπάρχει κάποιος που ξέρει που θα μπορούσα να το βρω; Υπάρχουν διάφορα καταστήματα, e-shops και μη, που συνεργάζονται με την steelseries και έχουν διάφορα προϊόντα της, όχι όμως το συγκεκριμένο keyboard.

Επίσης ένα άλλο keyboard που μ' αρέσει είναι το Das keyboard Model S Professional Keyboard αλλά δυστυχώς και αυτό μόνο μέσω Paypal.

Ευχαριστώ πολύ !

Απο το site της steelseries μπορεις να αγοράσεις και με πιστωτική αν δεν εχεις paypal.

Επίσης για αγορές άνω των 100Ε έχει δωρεάν μεταφορικά. Οπότε η αγοράζεις κατι ακομα που να χρειάζεσαι π.χ mousepad ή βρίσκεις ακομα κανένα ατόμο που να θέλει κατι απο steelseries ωστε να μην πληρώσετε μεταφορικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.