xray25gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 Καλησπέρα. Χθες πήρα ένα καινούργιο case για τον σταθερό μου (μέχρι τότε δούλευε κανονικότατα) Αφού τα έβγαλα ολα απο το παλιό κουτί τα μόνταρα στο καινούργιο αλλά όταν πατάω το power στο τροφοδοτικό δεν λειτουργεί τίποτα Έβγαλα το τροφοδοτικό πιστεύοντας ότι αυτό έχει το πρόβλημα και ψάχνοντας στο internet βρήκα το τεστ που κάνουν για να δουν εάν λειτουργεί (αυτό με το πράσινο καλώδιο και τον συνδετήρα) Έβαλα και ένα fan και το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά. Μέχρι και mobo του άλλαξα πιστεύοντας ότι έχει πρόβλημα αυτή και πάλι τα ίδια καμία λειτουργία ούτε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού... Το τροφοδοτικό το αγόρασα πριν 1.5 εβδομάδα (ούτε σκόνη μέσα ούτε να μυρίζει τίποτα καμένο) και 620watt Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Predator_Crack Ιούνιος 9, 2012 #2 Ιούνιος 9, 2012 Είσαι σίγουρος ότι έχεις συνδέσει σωστά τα καλωδιάκια του νέου σου κουτιού στην μητρική ? ( front panel headers )
xray25gr Ιούνιος 9, 2012 Author #3 Ιούνιος 9, 2012 Τα συνδεσα κανονικα αλλα και παλι αμα ανοιγα το power στο τροφοδοτικο δεν πρεπει να ξεκιναει;
Predator_Crack Ιούνιος 9, 2012 #4 Ιούνιος 9, 2012 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ναι. Βγάλε ρευματάκι, αποσύνδεσε drives,usb και τα πάντα εκτός απο KEYBOARD και δές άν νιώθει πρώτα απόλα.
xray25gr Ιούνιος 9, 2012 Author #5 Ιούνιος 9, 2012 Μολις εκανα αυτο που μου ειπες κ μονο το num lock λειτουργει...(αναβοσβηνει)Caps Lock τπτ
Predator_Crack Ιούνιος 9, 2012 #6 Ιούνιος 9, 2012 Μολις εκανα αυτο που μου ειπες κ μονο το num lock λειτουργει...(αναβοσβηνει)Caps Lock τπτΒγάλε το ρεύμα και κάνε ένα clear cmos/bios reset. Άν έχεις πάνω από ένα RAM module , δοκίμασε μόνο με ένα. Βάλε ρεύμα και δές άν νιώθει. (τί κάρτα γραφικών έχεις ? Άν παίρνει ρεύμα από pci-e δοκίμασε άλλο καλώδιο.. σε περίπτωση που το νέο τροφοδοτικό έχει 2ο καλώδιο)
rory Ιούνιος 9, 2012 #7 Ιούνιος 9, 2012 Μέχρι και mobo του άλλαξα πιστεύοντας ότι έχει πρόβλημα αυτή και πάλι τα ίδια καμία λειτουργία ούτε ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού... Σίγουρα βάζεις όλα τα καλώδια που χρειάζεται στην μητρική;Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό!Είχα και εγώ ένα κάποτε και όταν το τεσταρα ήταν οκ,αλλά όταν το έβαζα στο σύστημα δεν δούλευε.
xray25gr Ιούνιος 9, 2012 Author #8 Ιούνιος 9, 2012 Σίγουρα βάζεις όλα τα καλώδια που χρειάζεται στην μητρική;Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό!Είχα και εγώ ένα κάποτε και όταν το τεσταρα ήταν οκ,αλλά όταν το έβαζα στο σύστημα δεν δούλευε.Μου έχει ξεμείνει ένα 350w δεν νομίζω να αξίζει καν να το βάλω πάνω...και τα χαρακτηριστικά που έχει το pc:PSU: Powertech ATX-620WCPU: Intel Core i3 540 @ 3.07GHzMobo: a. Acer Aspire M5811 και b. Foxconn H55MXV (Αυτή είναι η 'καινούργια' και αυτή που έχω πάνω τώρα)RAM: 2x2048 DDR3 Dual Channel (665 MHz)GPU: * παρολο που εγινα κατοχος μιας Palit GTX 260 Sonic δεν προλαβα να την δοκιμασω και παιζω με την μικρη που είχα παλιαGainward 9500GT 512MB DDR2HDD: WD 500GBCase: (το καινουργιο) Thermaltake Dokker VM6000Series
rory Ιούνιος 9, 2012 #9 Ιούνιος 9, 2012 Δεν νομίζω να τραβάει πάνω απο 300w το σύστημα σου! Δοκίμασε το!
xray25gr Ιούνιος 9, 2012 Author #10 Ιούνιος 9, 2012 Το προβλημα λυθηκε.... Ειχα καλλο στον εγκεφαλο.....:wall: Δεν ειχα συνδεσει σωστα τα καλωδια του front panel και ειχα σκαλωσει επειδη δεν επερνε μπρος το τροφοδοτικο.....:s Χιλα συγνωμη αν σας ζαλησα και επισης χιλια ευχαριστω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.