Laseras Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2012 στο κουτι της υπογραφης εχω τους 2χ120 που εχει μπροστα για τους δισκους, τον 200 στο πλαινο μερος, της Η 80 που δινει μεσα το flow και εχω βαλει προχειρα εναν 120αρι (μπορει να μπει κ 140αρις) στο πανω μερος για να βγαζει εξω τον ζεστο που μενει στο case.Εχει μια κενη θεση για 120 ή 140αρι στο κατω μερος διπλα απ το PSU και αλλη μια 120-140 στο πανω μερος.τι προτεινετε για να βελτιωσω το γενικοτερο flow? και ειδικοτερα την ροη απο κατω (κρυο αερα απ εξω) και πανω για αποβολη ζεστου αερα? ή μηπως να το παω αναποδα ??Λογο db τεινω σε 140αρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ρίξε μια ματιά είτε σε 120αρια είτε σε 140άρια από BeQuiet ή Noctua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 αυτούς κοιτάω τόση ώρα. Oi bequiet σκοτώνουν στην τιμη. Noctua ή N/b κοιτάω σε 140 κάτω και 2χ120 πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Ότι δίνεις παίρνεις. Έχω αρκετούς Noctua και έχω δει και μερικούς BeQuiet από κοντά.Είναι σχετικά δυνατοί και αρκετά αθόρυβοι. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πάρεις τελικά ένα fan και να δεις ότι δεν σου κάνει από άποψη θορύβου, όπως π.χ. έναν SilentX 120άρι που έχω στο ντουλάπι που έχει δουλέψει κάπου στα 10 λεπτά συνολικά μέχρι τώρα :hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ναι το θεμα θορυβου ειναι το πιο συμαντικο.....γιαυτο οσο πιο λιγα db τοσο το καλυτερο βασικα σκεφτομαι τον Noctua.at Imageviewer για κατω και be quiet! Silent PSU & Cooling for your PC για πανω και ισως τον αντιστιχο σε 140αρι για κατω αντι του Noctua που δεν μαρεσει λογω χρωματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 140αρι βρηκα τον Noiseblocker PK3για 120αρια 2 που θελω βρηκα αυτα http://www.coolbytes.gr/coolbytes/product.php?id_product=126710 χρόνια εγγύηση.....πως σας φαίνονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιούνιος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 φιλε εγω δεν ξερω την εταιρια αυτη που προτεινεις την νοχ αλλα σιγουρα noiseblocker/be-quiet.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ουτε και εγω, γιαυτο το εβαλα το λινκ....αλλα 10 χρονια εγγυηση ακουγετε καλο, αν δεις και τα specs κιολας......για n/b και bequite ειμαι και εγω. ιδη πηρα εναν 140αρι n/b pk3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 H Noctua είναι επώνυμη εταιρεία και έχει κάτι ωραία τερατάκια ψύκτρες για επεξεργαστή ...Δεν γεμίζουν το μάτι τα fans της γιατί έχουν λίγο άθλια χρώματα ... αλλά δεν είναι θορυβώδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Ιούνιος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 πηρα εναν σημερα για το cpu αντι της noctua που ειχα. αθορυβο ρυθμιζει στροφες και μαυρο (μου τον προτεινε ο Κοπριτης δεν ρισκαρα)Dimension 120 X 120 X 25mm Fan speed 600 -1300 RPM Max airflow 57.53 CFM Max static air pressure 2.64 mm H2O Noise level 6.9 -16.05 dB(A) Voltage rating 12V DC Bearing HDB (Hydro Dynamic) Fan life expectancy 50,000 hours Connector 4pin PWM Product code AK-FN058 Akasa Thermal Solutionβασικα για να μην ακους τπτ και οταν λεω τπτ εννοω με απολυτη ησυχια θες σιγουρα να τους ρυθμιζεις οτι και να παρεις για να κανει και δουλεια γιατι αμα γυρναει και με 500 στροφες για να μην τον ακους δεν εχει νοημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 πηρα εναν σημερα για το cpu αντι της noctua που ειχα. αθορυβο ρυθμιζει στροφες και μαυρο (μου τον προτεινε ο Κοπριτης δεν ρισκαρα)Akasa Thermal Solutionβασικα για να μην ακους τπτ και οταν λεω τπτ εννοω με απολυτη ησυχια θες σιγουρα να τους ρυθμιζεις οτι και να παρεις για να κανει και δουλεια γιατι αμα γυρναει και με 500 στροφες για να μην τον ακους δεν εχει νοημασε skroutz k bestprice δεν τον βρίσκω. Στο site της Akasa στα specs με χάλασε το Fan life expectancy 50,000 hours τα db του με το flow super παντωςαν κοστίζει 5-7 ευρώ ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 9, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 σε skroutz k bestprice δεν τον βρίσκω. Στο site της Akasa στα specs με χάλασε το Fan life expectancy 50,000 hours τα db του με το flow super παντωςαν κοστίζει 5-7 ευρώ ΟΚΤο ξέρεις πως ανησυχείς για 5,5+ χρόνια ΣΥΝΕΧΟΥΣ λειτουργίας, έτσι;BeQuiet, Noctua, N/B είναι εταιρείες που δύσκολα θα πάρεις fan που δεν θα σε καλύψει.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Ιούνιος 9, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 σε skroutz k bestprice δεν τον βρίσκω. Στο site της Akasa στα specs με χάλασε το Fan life expectancy 50,000 hours τα db του με το flow super παντωςαν κοστίζει 5-7 ευρώ ΟΚτο αντιστοιχο noctua και σε επιδοσεις κοστιζει 25 και ειναι και το χρωμα οτι να ναι το 5-7 ευρω πως σου κατσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ολοι οι καλοι fans με πανω απο 150.000 ωρες πανε στα 15-20 ευρω και λεω σαν τσιπης που ειμαι αυτος που κραταει 1/3 λιγοτερο να μην κοστιζει κ 1/3 λιγοτερο?Θαθελα εε??? τεσπα......προσανατολιζομαι σε N/B pk3 120mm ή αν βρω καποιον οικονομικοτερο ΒeQuiet. Εχω βαλει κ αγγελεια ζητησης σχετικα μπας και βρω κατι ελαφρως μεταχειρο σε αυτες τις εταιρειες.Οντως τα χρωματα της Noctua ειναι ακυρα και ενω ειναι super προιον το ακυρωνω γιαυτο τον λογο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιούνιος 9, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πάρεις τελικά ένα fan και να δεις ότι δεν σου κάνει από άποψη θορύβου, όπως π.χ. έναν SilentX 120άρι που έχω στο ντουλάπι που έχει δουλέψει κάπου στα 10 λεπτά συνολικά μέχρι τώρα :hang2:Οι SilenX ήταν από τις μεγαλύτερες φόλες που έχω αγοράσει ποτέ σε κομπιουτερίστικα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 9, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ολοι οι καλοι fans με πανω απο 150.000 ωρες πανε στα 15-20 ευρω και λεω σαν τσιπης που ειμαι αυτος που κραταει 1/3 λιγοτερο να μην κοστιζει κ 1/3 λιγοτερο?Θαθελα εε??? τεσπα......προσανατολιζομαι σε N/B pk3 120mm ή αν βρω καποιον οικονομικοτερο ΒeQuiet. Εχω βαλει κ αγγελεια ζητησης σχετικα μπας και βρω κατι ελαφρως μεταχειρο σε αυτες τις εταιρειες.Οντως τα χρωματα της Noctua ειναι ακυρα και ενω ειναι super προιον το ακυρωνω γιαυτο τον λογο....Έχω 2 N/B 14αρηδες με 12αρι mount, χαμηλών στροφών, ουσιαστικά αθόρυβους. Θα τους ψάξω αύριο το πρωί, αν σε ενδιαφέρουν.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 9, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 αν τους βρεις Let me know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούνιος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Αναφέρεις κάπου ότι η υδρόψυξη βάζει αέρα μέσα? Κατάλαβα/διάβασα σωστά?Αν ΝΑΙ, τι ψάχνεις με νέα φανς? Αποκατέστησε αυτό το καψερό το air-flow πρώτα . . . :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laseras Ιούνιος 10, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Αναφέρεις κάπου ότι η υδρόψυξη βάζει αέρα μέσα? Κατάλαβα/διάβασα σωστά?Αν ΝΑΙ, τι ψάχνεις με νέα φανς? Αποκατέστησε αυτό το καψερό το air-flow πρώτα . . . :flag:ναι μαμακια εχω κανει σε αυτο το θεμα αλλα στο manual ετσι το ελεγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούνιος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Άλλαξε τη φορά της Corsair κανονικά σε exhaust και δε χρειάζεσαι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.