Kanonieris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 Σκεφτομαι ν αποκτησω μια υδρόψυξη στο PC μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως πρέπει να την κατασκευάσω μόνος αντί να την πάρω έτοιμη. Αξίζει τον κόπο?Θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πείτε γιατί είμαι ολίγον άσχετος στο θέμα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις , και μαλιστα με μικροτερο κοστος.Σιγουρα αξιζει τον κοπο , αρκει να εισαι διατεθημενος να ασχοληθεις λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.... Και βέβαι block από τον eleven.... (καλά ρε κώστα ακόμα δεν φύγαμε, thelab μπήκες???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris Σκεφτομαι ν αποκτησω μια υδρόψυξη στο PC μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως πρέπει να την κατασκευάσω μόνος αντί να την πάρω έτοιμη. Αξίζει τον κόπο?Θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πείτε γιατί είμαι ολίγον άσχετος στο θέμα αυτό. Αφου εισαι κατα του overclocking τι να το κανεις το υδροψηκτο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 ισως για να βρει την ησυχια του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούλιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Με μια Zalman 7000Cu Πιστεύω θα έβρισκε περισσότερη ησυχία, αν είναι κατά του Overclocking ειδικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 !!! περισσοτερη; πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούλιος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas(καλά ρε κώστα ακόμα δεν φύγαμε, thelab μπήκες???) Και δεν ειμαι ο μονος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 31, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Με overclocking δεν εχω ασχοληθεί. Δεν είμαι κατά ουτε υπερ.Μ ενδιαφερέι η ψήκτρα. Τι συμφέρει και τι αποδίδει περισσότερο. Τωρα αν τα καταφέρω να την κάνω ηνα την αποκτήσω τοτε κανείς δεν ξέρει.μπορει ν ασχοληθω με τον overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.