Jump to content

Αγορά η κατασκευή υδρόψυκτης?

Kanonieris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι ν αποκτησω μια υδρόψυξη στο PC μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως πρέπει να την κατασκευάσω μόνος αντί να την πάρω έτοιμη. Αξίζει τον κόπο?Θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πείτε γιατί είμαι ολίγον άσχετος στο θέμα αυτό.:help:

Καλυτερα αποτελεσματα θα εχεις , και μαλιστα με μικροτερο κοστος.Σιγουρα αξιζει τον κοπο , αρκει να εισαι διατεθημενος να ασχοληθεις λιγο.

Σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.... Και βέβαι block από τον eleven.... (καλά ρε κώστα ακόμα δεν φύγαμε, thelab μπήκες???)

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Σκεφτομαι ν αποκτησω μια υδρόψυξη στο PC μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως πρέπει να την κατασκευάσω μόνος αντί να την πάρω έτοιμη. Αξίζει τον κόπο?Θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Πείτε γιατί είμαι ολίγον άσχετος στο θέμα αυτό.:help:

Αφου εισαι κατα του overclocking τι να το κανεις το υδροψηκτο?????

Με μια Zalman 7000Cu Πιστεύω θα έβρισκε περισσότερη ησυχία, αν είναι κατά του Overclocking ειδικά.

Αρχική απάντηση από DMylonas

(καλά ρε κώστα ακόμα δεν φύγαμε, thelab μπήκες???)

Και δεν ειμαι ο μονος :p:D

Με overclocking δεν εχω ασχοληθεί. Δεν είμαι κατά ουτε υπερ.Μ ενδιαφερέι η ψήκτρα. Τι συμφέρει και τι αποδίδει περισσότερο. Τωρα αν τα καταφέρω να την κάνω ηνα την αποκτήσω τοτε κανείς δεν ξέρει.μπορει ν ασχοληθω με τον overclocking

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.