Jump to content

Σπαστικό πρόβλημα με firefox!

JohnnybOlsi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό ο firefox μου κάνει κάτι πολύ σπαστικό! Ενώ είμαι online κανονικά στο facebook και όλα μια χαρά ξαφνικά μου τα δείχνει όλα έτσι,

gfhjhj.jpg

εκτος από το fb όμως και σε μερικές άλλες σελίδες το κάνει και μετά από κάποιες ώρες(μπορεί και λεπτά) φτιάχνει μονο του μετά από ένα restart(όχι πάντα) τι γίνετε? Ξέρει κανεις? Μου έχει σπάσει τα νεύρα! :fist::fist::fist::fist:

Ποιά έκδοση έχεις; Plugins?

Οσες φορές μου έχει εμφανίσει κάτι παρόμοιο, σε άλλες σελίδες, έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα της στιγμής πιθανόν στον σερβερ και φτιάχνει με ενα refresh μετά από δευτερόλεπτα.

Είτε πρόβλημα του server οπότε με refresh ή dynamic refresh θα είσαι κομπλέ

ή

εκείνη την ώρα καθάριζες αρχεία από το δίσκο, έκανες defrag και εκείνη τη στιγμή δεν είχε πρόσβαση ο firefox στα αρχεία προσωρινής μνήμης του. Άνοιξε από τον firefox τις ρυθμίσεις και κάνε καθαρισμό των προσωρινών αρχείων και ξαναδοκίμασε να φορτώσεις την σελίδα.

Συγνώμη για το hi-jack αλλά με έχει εκνευρίσει και εμένα με ένα θέμα. Κάπου έκανα λαλακία και στο search bar αν γράψεις κάτι δε σου κάνει search με το google αλλά με το search.conduit.com!! Πάω στο about:config και βάζω google ωραία και καλά λειτουργεί. Μετά το restart πάλι search.conduit Θα του πάρει ο διάολος τη μάνα:whip:

[MENTION=22211]D4rkst3EL[/MENTION]: Κάνε search στο about:config το conduit και σε όποιο key το βγάλει πάτα δεξί κλικ και reset. Και φυσικά πήγαινε στα Προγράμματα και απεγκατέστησε ότι σχετικό με αυτό.

[MENTION=21678]JohnnybOlsi[/MENTION]: Όσον αφορά το θέμα του topic, αν έχεις Firefox 13, πληκτρολόγησε about:support και κάνε reset. Θα σου πετάξει τα add-ons αλλά κρατάει history, bookmarks, passwords και θα σου καθαρίσει το προφίλ μία και έξω. Πρακτικά φτιάχνει καινούριο και κάνει migrate τα δεδομένα σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.