Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 Θυμάστε που σας έλεγα περίτρανα και με μεγάλη χαρά ότι σε λίγο καιρό θα βάλω και πάλι το EXOS Watercooling σε δράση ? Είχα παραγείλει το BLOCK 300G στον φίλο Shandow Hunter από ΑΓΓΛΙΑ και ένα REFILL για να είμαι έτοιμος και πάλι με τον Α64.... Θεωρούσα ότι μέσα στην συσκευασία από καθαρά δικό μου λάθος υπήρχε το Α64 Socket Adaptor Clip.... Λοιπόν τα πράγματα ήρθαν αλλά δυστηχώς ADAPTOR πουθενά ..... Ετσι λοιπόν τώρα θα έχω ΔΥΟ BLOCK (200G & 300G) και το ΕΧOS στο πατάρι για να μην με βλέπει και με μουτζώνει.... Γ@@@ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ..... Πρέπει να κόψω το κάπνισμα γιατί με ΧΑΛΑΕΙ.... :wall: :tomato: :tomato: :tw: :tw: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 αμαν βρε dag.... αμαν! τι θα γινει με τη περιπτωση σου? Να σου βρουμε καμια γυναικα? Αντε κοψε ενα πλεξιγκλας και στερεωσε το. Ασε τωρα τα ετοιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Ρε συ τοσο απλο ειναι........παραγγειλε εν βλοψκ απο τον 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:48] αμαν βρε dag.... αμαν! τι θα γινει με τη περιπτωση σου? Να σου βρουμε καμια γυναικα? Αντε κοψε ενα πλεξιγκλας και στερεωσε το. Ασε τωρα τα ετοιμα... Και άλλη γυναίκα ? Οχι ευχαριστώ γιατί τότε είναι που θα σαλέψω εντελώς..... Οσο για το PLEXI είναι σχεδόν αδύνατο γιατί τα BLOCK δεν είναι εντελώς FLAT και έχουν αρκετες γωνίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 15:51] Ρε συ τοσο απλο ειναι........παραγγειλε εν βλοψκ απο τον 11 Και πάλι δεν είναι τόσο απλό αφού The CPU-300-H06 is for 1/4" (6mm) internal diameter tubing και εαν βάλω ένα κανονικό BLOCK θα ζωριστούν πολύ οι αντλίες του EXOS.... :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Πες το μιχαλη ρε να σου φτιαξε ενα... αντε τωρα...εχεις τοσο καιρο... Και να πεις οτι δεν εχεις δωσει και λεφτα... Εγω θα πηγαινα και θα το επερνα μονος μου απο αγγλια τοσο καιρο.Υ.Γ Ετσι οπως το βλεπω δεν ειναι και αδυνατο να γινει με πλεξυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Ιούλιος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Ρε dag γ@μ@σε το και το μπλοκ και το adaptor του EXOS και πάρε ενα μπλοκ σετάκι με το plexi του απο τον 11 και κάνε την δουλειά σου επιτέλους!!!Και μην μου πεις για σωλήνες οτι το coolance έχει 3/8 και του 11 1/2 το μπλοκ γιατί μπορείς πανεύκολα να βάλεις τον σωλήνα του coolance μέσα σε ένα σωλήνα 1/2 που θα βάλεις στο μπλόκ του 11 τον οποίο θα τον αφήσεις να εξέχει 1-2 εκατοστά πιο πάνω απο το ρακόρ και να το σφίξεις με μεταλλικό δαχτυλίδι και να είσαι άρχοντας!!’ντε τι περιμένεις παράγγειλε ενα μπλόκ απο τον 11!!Ακόμα το σκέφτεσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis............Οσο για το PLEXI είναι σχεδόν αδύνατο γιατί τα BLOCK δεν είναι εντελώς FLAT και έχουν αρκετες γωνίες... Εμενα γελοια μου φενεται η κατασκευη, ενα μακροστενο plexi/μεταλλο στην μεση και εισαι ετοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 30, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Μπαρμ******λα..... You KNOW ΜΠΑΡΜ******ΛΑ ???? Κρύωσέ το το @αμημένο ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...... Τα έχω παίξει εντελώς :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Ιούλιος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Και πάλι δεν είναι τόσο απλό αφού The CPU-300-H06 is for 1/4" (6mm) internal diameter tubing και εαν βάλω ένα κανονικό BLOCK θα ζωριστούν πολύ οι αντλίες του EXOS.... :bye: :bye: Ρε dag το έχει κάνει φίλος μου που έχει το coolance και έχει βάλει μπλόκ απο 11.Γίνεται λέμε!!!Λείπει και διακοπές να σου έστελνα φωτο να δεις! Και όσο για τις αντλίες μην φοβάσαι δεν ζορίζονται ο φίλος μου που σου λέω μάλιστα έχει 2 μπλόκ(και στην vga) και δεν μασάει μια το coolance.Έχει καλές αντλίες μην φοβάσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 30, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Καλά όλα αυτά που μου προτείνετε ... δεν αντιλέγω.... Αλλά μπορείτε να μου πείτε γιατί ενώ τα ετοιμάζω όλα καλά και στο τέλος κάνω την Π@Π@ΡΙΑ μου ??? Και όλα αυτά γιατί βαριέμαι μέχρι αηδίας να κάνω μια "ιδιοκατασκευή" και πάω στην έτοιμη λύση.... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 να σου στειλω ενα σετ ετοιμο να τελιωνει η υποθεση? Θα μαζεψουμε εμεις τα υλικα αν ειναι αφου βαριεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 30, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Λοιπόν ...κάτι σκέφτηκα και θα το δοκιμάσω αν γίνεται την δευτέρα που θα έχω τα απαραίτητα υλικά μαζί μου (ΠΑΩ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ για κανένα μπανάκι μπας και ξελαμπικάρω)...ΑΜΑΝ ποιά με τις #$#$%%&$#@% που κάνω τελευταία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Ιούλιος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 16:07] Καλά όλα αυτά που μου προτείνετε ... δεν αντιλέγω.... Αλλά μπορείτε να μου πείτε γιατί ενώ τα ετοιμάζω όλα καλά και στο τέλος κάνω την Π@Π@ΡΙΑ μου ??? Και όλα αυτά γιατί βαριέμαι μέχρι αηδίας να κάνω μια "ιδιοκατασκευή" και πάω στην έτοιμη λύση.... :( Ποιά ιδιοκατασκευή άνθρωπέ μου??? Σου είπε κανείς να φτιάξεις μπλοκ?? Ο 11 θα το κάνει για σένα! Αν θεωρείς ιδιοκατασκευή να τοποθετήσεις το μπλόκ στο cpu τι να πω man!!! 2 σωλήνες 1/2 να βάλεις στα ρακόρ του μπλόκ,μέσα σ'αυτούς τους σωλήνες του coolance και να σφίξεις 2 μεταλλικά σφιχτηράκια!! Αυτό είναι όλο κι όλο!! Για να δούμε τι άλλο θα κάνεις εκτός απο αυτό που σου λέμε όλοι να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 30, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis...........Και όλα αυτά γιατί βαριέμαι μέχρι αηδίας να κάνω μια "ιδιοκατασκευή" και πάω στην έτοιμη λύση... Ε, αν βαριεσαι μεινε με το aircooling να τελιωνεις, τι καθεσαι και σκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 30, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Γεράματα ρεεεεεεε...... Ισως τα 40 να είναι μια κρίσιμη ηλικία........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 30, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 μα καλα και αυτοι οι ανθρωποι απο την koolance 100 μλκιες θελουν για να σου δωσουν ενα μπλοκ....τι ξεχωριστα πουλανε το κλιπ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗπαντως DAG η παρε το κλιπ η φτιαξε ενα μονος σου..κριμα να πεταξεις το μπλοκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 30, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:01] Εμενα γελοια μου φενεται η κατασκευη, ενα μακροστενο plexi/μεταλλο στην μεση και εισαι ετοιμος Με ένα λαμάκι να περνάει απ'το κέντρο είσαι έτοιμος ΚΑΙ πανεύκολο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 30, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis και εαν βάλω ένα κανονικό BLOCK θα ζωριστούν πολύ οι αντλίες του EXOS.... :bye: :bye: Δεν νομίζω έχω φίλο που του έχω βάλει στο Exos με πατέντα το Block του 11 και σε ic7 με P4 2.6@3.6 έχει σε loaddd 42c !Σε ic7 πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.