papajim Ιούνιος 20, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Ώπα, από πότε είναι διαθέσιμη η δυνατότητα να έχουμε λογιαριασμούς mail απ' το πανεπιστήμιο; Είχα ακούσε για 2012, σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά δεν πρέπει να είναι ακόμη δυνατό.Σε ποιό είσαι; ΕΜΠ και μάλιστα έχω δύο e-mail addresses Απ΄όσο γνωρίζω και το ΕΚΠΑ έχει, τώρα με τη σχολή σου δε ξέρω τι γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 20, 2012 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 το ΕΚΠΑ υποτίθεται ότι δίνει μόνο σε μεταπτυχιακούς και μέλη ΔΕΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 20, 2012 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 το ΕΚΠΑ υποτίθεται ότι δίνει μόνο σε μεταπτυχιακούς και μέλη ΔΕΠΟ ξάδελφός μου που είναι προπτυχιακός στο Πληροφορικής κ' Τηλεπικοινωνιών έχει. Προφανώς δεν έχει custom, όπως οι προπτυχιακοί ή τα μέλη ΔΕΠ, αλλά με τον αριθμό μητρώου του.Εσύ δεν έχεις δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 20, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Με αριθμό μητρώου τί να το κάνεις κιόλας... σαν spamer από την Κίνα είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 20, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Με αριθμό μητρώου τί να το κάνεις κιόλας... σαν spamer από την Κίνα είσαι. Όπα κάτσε, δε σου είπε κανείς να το χρησιμοποιείς συνέχεια σαν "εταιρικό", αλλά για τις υπηρεσίες προς τους φοιτητές πχ. chainmail από καθηγητές, το okeanos, τη βιβλιοθήκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 13, 2012 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Στην σχολη μας δεν δουλευει ουτε το eclass (απλα το αναφερω) αλλα φυσικα και το email. Mε αποτελεσμα να μην εχει κανενας μας email. Εγω εχω κανει εγγραφη απο την Παρασκευη με το Gmail μου και απαντηση δεν πηρα, περιμενω πως και πως παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Αύγουστος 13, 2012 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Εγω που έκανα εγγραφή μπηκα την επόμενη. Ολα κομπλέ έχω στήσει και μηχανηματάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 13, 2012 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 κανέναν οδηγό της προκοπής για web server; γιατί τη μία εγκαθιστώ mysql και δεν κάνει σταρτ το σέρβις, την άλλη δεν παίζει η php και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έλεγα τώρα στις διακοπές να στήσω κανένα wordpress και δεν κάθεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 13, 2012 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 κανέναν οδηγό της προκοπής για web server; γιατί τη μία εγκαθιστώ mysql και δεν κάνει σταρτ το σέρβις, την άλλη δεν παίζει η php και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έλεγα τώρα στις διακοπές να στήσω κανένα wordpress και δεν κάθεται τίποτα. LaMp - Debian Wiki Ακολούθα αυτό και θα είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 13, 2012 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 κανέναν οδηγό της προκοπής για web server; γιατί τη μία εγκαθιστώ mysql και δεν κάνει σταρτ το σέρβις, την άλλη δεν παίζει η php και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έλεγα τώρα στις διακοπές να στήσω κανένα wordpress και δεν κάθεται τίποτα.Installing Apache2 With PHP5 And MySQL Support On Ubuntu 12.04 LTS (LAMP) | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 13, 2012 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2012 Δεδομένου πως ο okeanos είναι ακόμα σε alpha stage,δύσκολα να δώσει το ΕΔΕΤ account σε κόσμο εκτός τεχνολογικών/πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.Από κει και πέρα,για όσους ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες,"κάτω από το καπώ" του okeanos βρίσκεται το openstack:Home » OpenStack Open Source Cloud Computing Softwareέαν έχετε δυο μηχανάκια με τουλάχιστον 4GB ram και cpu's που υποστηρίζoυν virtualization μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 14, 2012 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Πόσο καιρό κάνει να εγκριθει ένα account ? ;ekana με της σχολής μου (teilam) αλλα δεν μου έχει ερθει μail εδώ και 2 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 14, 2012 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Αν εχεις hotmail τραβα στο site και δες τα junk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Αύγουστος 14, 2012 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Είναι της σχολής βασισμένο σε horde Ελπίζω να απαντήσουν σήμερα μπας και παίξουμε λίγο αυριο δεδομένης της αργίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 14, 2012 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Είναι της σχολής βασισμένο σε horde Ελπίζω να απαντήσουν σήμερα μπας και παίξουμε λίγο αυριο δεδομένης της αργίας Λίγο δύσκολο το κόβω για σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 14, 2012 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Είναι της σχολής βασισμένο σε horde Ελπίζω να απαντήσουν σήμερα μπας και παίξουμε λίγο αυριο δεδομένης της αργίας failed Εγω εκανα με hotmail-gmail και ελαβα προσκληση παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 14, 2012 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 failedΕγω εκανα με hotmail-gmail και ελαβα προσκληση παντωςΠάει καιρός όμως να φανταστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 14, 2012 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 ΝαιAλλα ειναι και automated/random νομίζω η διαδικασία στην επιλογη υποψηφιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 14, 2012 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 ΝαιAλλα ειναι και automated/random νομίζω η διαδικασία στην επιλογη υποψηφιουΔε θυμάμαι αν το είχα δει σε αυτό το thread, αλλά κάπου διάβασα ή μου είχαν πει ότι επειδή είναι πολλές οι αιτήσεις δίνουν προτεραιότητα στα πανεπιστημιακά mails.Εγώ θυμάμαι είχα μπει σε <24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 14, 2012 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 αναρωτιέμαι για bitcoin mining θα λέει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts