Tsene Ιούνιος 11, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2012 Πολύ καλό Για να δούμε αν θα μας δεχτούν για εγγραφή. Και έλεγα που αλλού θα τρέχω το seti@home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 13, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Περιμένοντας απάντηση...Αναρωτιέμαι, εγώ έβαλα email αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Φανταζόμουν ένα εμαιλ του στυλ: Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της εγγραφής σας..Μάλλον πολλά ζητάω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 14, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Ενα στελνουν με τον κωδικο επιβεβαιωσης. Εμενα μου το εστειλαν μετα απο λιγη ωρα (εχω βαλει ομως το e-mail απο την σχολη). Βεβαια απο την στιγμη που το πανε χειροκινητα ισως να εχει να κανει με ωρες εργασιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 14, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 εμάς που είμαστε φοιτητές, αλλά το ΕΚΠΑ δε μας δίνει e-mail, τι κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 14, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Εγγραφη κανονικα (με hotmail /gmail μπηκα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 14, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Κατάφερε κανένας να χώσει Static ΙP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 14, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2012 Κατάφερε κανένας να χώσει Static ΙP?Τι εννοείς να χώσει Static IP? Νομίζω σταθερές είναι οι IPs, τουλάχιστον εμένα δεν έχει αλλάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Εγγραφη κανονικα (με hotmail /gmail μπηκα) Εμένα ακόμα δεν έχουν απαντήσει με gmail (Βέβαια δεν είμαι φοιτητής πειράζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 15, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 (edited) Τι εννοείς να χώσει Static IP? Νομίζω σταθερές είναι οι IPs, τουλάχιστον εμένα δεν έχει αλλάξει... Ουτε εμενα εχει αλλαξει,αλλα: Σε Debian Base: /etc/network/interfaces # This file describes the network interfaces available on your system# and how to activate them. For more information, see interfaces(5).# The loopback network interfaceauto loiface lo inet loopback# The primary network interfaceallow-hotplug eth0iface eth0 inet dhcp Παίρνει από DHCP. Εγω θελω να το κανω Static έτσι με τα δεδομένα του ifconfig και βαση τους υπολογισμούς αυτού http://www.subnetmask.info/: # This file describes the network interfaces available on your system# and how to activate them. For more information, see interfaces(5).# The loopback network interfaceauto loiface lo inet loopback# The primary network interface#allow-hotplug eth0#iface eth0 inet dhcpauto eth0 iface eth0 inet static address 83.212.98.XXX netmask 255.255.252.0 network 83.212.96.0 broadcast 83.212.99.XXX gateway 83.212.96.1 Edit..ειχα κανει λαθος το gateway..το βραδυ..θελει 98 Οποτε παίζει. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2012 από GeorgeVasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 15, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Δε νομίζω να υπήρχε θέμα, γιατί μόλις δημιουργείται ένας vps λογικά πρέπει να κάνουν bind την ip με κάποια κριτήρια (σταθερά). Αλλιώς θα γινόταν της ποπης... Από περιέργεια θα δημιουργήσω ένα ακόμα να παίξω με το δίκτυο... Anyway thanks for the info Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 15, 2012 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 μπηκα και γω αμεσως. με μαιλ χχχ@it.teithe.grτο βραδακι θα το στησω. λεω debian.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 15, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 Έχει καταφέρει να κάνει κανένας custom image?Από ότι είδα στο interface (ναι πήρα account με εμαιλ σχολής τελικά*) μπορεις να έχεις και τα δικά σου images.* Αφού επικοινώνησα με το support τους ρώτησα γιατι δεν έχω πάρει απάντηση και είπαν ότι είναι full και δίνουν προτεραιότητα στα εμαιλ από ιδρύματα (hint hint!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 15, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 με την εγγραφή με το άλλο e-mail μου, με δέχτηκαν. Έτσι όπως με κόβω, το vm θα το έχω προς το παρόν α. για ssh tunneling για όταν συνδέομαι από το κινητό, β. web server Ελπίζω να πάρω και καμιά πιο σοβαρή ιδέα, από εδώ μέσα (seedbox δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 15, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 με την εγγραφή με το άλλο e-mail μου, με δέχτηκαν. Έτσι όπως με κόβω, το vm θα το έχω προς το παρόν α. για ssh tunneling για όταν συνδέομαι από το κινητό, β. web server Ελπίζω να πάρω και καμιά πιο σοβαρή ιδέα, από εδώ μέσα (seedbox δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα) Εμένα τίποτα ρε γαμώτι. Και ήθελα να παίξω λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 15, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 gia mode webserver, ξερει κανεις τι δινει? δηλαδη apache? mysql? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 15, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 gia mode webserver, ξερει κανεις τι δινει? δηλαδη apache? mysql?Δεν τρέχει τπτ όταν φτιάξεις το VM.Μονος σου.From scratch.Βάζεις οτι θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 15, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 ναι το καταλαβα.. εβαλα xampp τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 15, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2012 A dream come true.O δικός μου ολόδικος μου database server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Ιούνιος 18, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2012 Εγώ σκεφτόμουν να στήσω έναν Continuous Integration Server για Java και Python που ασχολούμαι. Ίσως και κανα squid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 20, 2012 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Εγώ πάντως καλού κακού έκανα εγγραφή με το email του πανεπιστημίου.Ώπα, από πότε είναι διαθέσιμη η δυνατότητα να έχουμε λογιαριασμούς mail απ' το πανεπιστήμιο; Είχα ακούσε για 2012, σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά δεν πρέπει να είναι ακόμη δυνατό.Σε ποιό είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts