kavadias Ιούλιος 30, 2015 #321 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2015 (edited) @acct σχετικά με το usage Hard Disk StorageSystem project100.00 GB out of 100.00 GB Hard Disk Storage (0 bytes left)100% CPUSystem project2 out of 2 CPUs (0 left)100% RAMSystem project6.00 GB out of 6.00 GB RAM (0 bytes left)100% VMSystem project1 out of 2 Virtual Machines (1 left)50% Private NetworkSystem project0 out of 5 Private Networks (5 left)0% Public IPSystem project1 out of 1 Public IPs (0 left)100% για να πάρω άλλα 40gb γιατί στο VM με άφηνε μέχρι 60 μόνο έκανα ένα νέο δίσκο και τον έκανα mount στο VM μου. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 30, 2015 από kavadias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimangelid Οκτώβριος 2, 2015 #322 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Έχει κανένας πρόβλημα να συνδεθεί με λογαριασμό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών; Σχεδόν ένα μήνα προσπαθώ και δεν μπαίνω με τίποτα, λέει ότι τα στοιχεία πρόσβασης δεν είναι αυθεντικά. Συνδεόμουν μια χαρά για αρκετό καιρό και έχω και VM το οποίο παίζει κανονικά. Στην ηλεκτρονική γραμματεία συνδέομαι κανονικά, άρα δεν παίζει να έχει απενεργοποιηθεί από το πανεπιστήμιο. Ευτυχώς που είχα φτιάξει και κλασσικό λογαριασμό με e-mail και τον είχα συνδέσει με τον ακαδημαϊκό, μόνο με αυτό τον τρόπο μπαίνω στο okeanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 3, 2015 #323 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το πιστοποιητικό στην υπηρεσία ταυτοποίησης του Πανεπιστημίου σου; Εντός του Ιδρύματος μπορούν να το αγνοούν, αλλά χωρίς έγκυρο πιστοποιητικό δεν θα σε αφήσει να μπεις στον Ωκεανό. Σε άλλες εξωτερικές υπηρεσίες συνδέεσαι κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimangelid Οκτώβριος 4, 2015 #324 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2015 Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το πιστοποιητικό στην υπηρεσία ταυτοποίησης του Πανεπιστημίου σου; Εντός του Ιδρύματος μπορούν να το αγνοούν, αλλά χωρίς έγκυρο πιστοποιητικό δεν θα σε αφήσει να μπεις στον Ωκεανό. Σε άλλες εξωτερικές υπηρεσίες συνδέεσαι κανονικά;Δεν έχω ψάξει για να συνδεθώ σε κάποια εξωτερική υπηρεσία. Μπορείς να μου πεις κάποια ώστε να δοκιμάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Νοέμβριος 10, 2015 Author #325 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2015 Έχει δημιουργήσει κανείς project να μου πει πόσο καιρό έκανε περίπου να ενεργοποιηθεί; Έχω κάνει αίτηση εδώ και μια βδομάδα και ακόμα περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts