Geobe Ιούνιος 5, 2014 #241 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2014 Καλησπερα, Ξερει κανεις αν μπορεις να συνδυασεις το storage του pithos με vm απο cyclades οπως μπορει να γινει με τα storage buckets του amazonS3? Αν ναι θα ηθελα να μαθω πως. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 6, 2014 #242 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Άμα έχεις διαθέσιμους "πόρους" μπορείς να δημιουργήσεις και να καταστρέψεις όσες φορές θες VMs.Τώρα θα μου πεις Thank you captain obvious, αλλά οκ Επίσης ^Καλό για όσο θα κρατήσει Σορρυ, δωσαν τοσους πορους σε νεο χρηστη? Ή εχεις αιτηθει για καποιο project? Γιατι μου φαινετε υπερβολικα πολυ.. Εδω εμας ακομη μας εχουνε με 2CPU και 6gb RAM και αρνουντε να δοσουν παραπανω. Μαλιστα εγινε λογος να περιορισουν ολοι τα VMs τους σε 2CPU/6GB RAM ειδαλλως θα τα σβησουν.. :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 6, 2014 #243 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2014 Σορρυ, δωσαν τοσους πορους σε νεο χρηστη? Ή εχεις αιτηθει για καποιο project? Γιατι μου φαινετε υπερβολικα πολυ.. Εδω εμας ακομη μας εχουνε με 2CPU και 6gb RAM και αρνουντε να δοσουν παραπανω. Μαλιστα εγινε λογος να περιορισουν ολοι τα VMs τους σε 2CPU/6GB RAM ειδαλλως θα τα σβησουν.. :nada:Κανονικά έχω 2cpu 2vms 1ip.Λόγω σχολής, είμαι σε project που σου δίνει τους extra πόρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 7, 2014 #244 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2014 Ειπα κι εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 29, 2014 #245 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2014 πήγα να κανω resize το ένα και μοναδικο vm που εχω, και τώρα οτι και να βαλω μου λεει exceeds quota και δεν μπορω να κανω start...τι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούνιος 29, 2014 #246 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2014 Σε μένα πάντως μου ρίξαν τους διαθέσιμους πόρους στο 0, οπότε δεν μπορώ να τρέξω τπτ πλέον. Νομίζω ότι το κάναν σε όλους τους μη ακαδημαικούς χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούνιος 29, 2014 #247 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2014 η πλακα ειναι πως ειμαι ακαδημαικος χρηστης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 29, 2014 #248 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2014 η πλακα ειναι πως ειμαι ακαδημαικος χρηστης...Μίλα με το support αύριο, για να βγάλεις άκρη.Το να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις resources που είχες, όντας παλιός χρήστης, δεν είναι λογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 30, 2014 #249 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2014 Κι εμένα μου κάνανε γενεθλειάτικο δώρο suspend ( stop ) άνευ λόγου ( είμαι με ακαδημαϊκό account ) το VM μου σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 1, 2014 #250 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 [MENTION=6845]oxide[/MENTION] Είχες κάποιο νέο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Ιούλιος 1, 2014 #251 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 (edited) Σε μένα πάντως μου ρίξαν τους διαθέσιμους πόρους στο 0, οπότε δεν μπορώ να τρέξω τπτ πλέον. Νομίζω ότι το κάναν σε όλους τους μη ακαδημαικούς χρήστες αυτό ισχύει.Δες και εδώ: https://okeanos.grnet.gr/blog/2014/06/10/last-call-enable-academic-login/ όσοι δεν έχετε ακαδημαϊκό account μην πειράζετε τα ενεργά vm σας με resize.Δεν θα μπορέσετε να τα επαναφέρετε. Λογικά θα κλείσουν και αυτά κάποια στιγμή.Τους λόγους τους λέει το link και τα είχα πει και εγώ μερικές σελίδες πιο πίσω. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2014 από roybatty αλλαγη link Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 2, 2014 #252 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 [MENTION=6845]oxide[/MENTION] Είχες κάποιο νέο;δικη μου βλακεια...ειχα ακαδημαικο email αλλα ειχα κανει απλο registration... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 2, 2014 #253 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 ευτυχώς είχα πάρει χαμπάρι ότι και το εκπα είχε πλέον academic login, και τη γλύτωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy213 Ιούλιος 14, 2014 #254 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Ξέρει κάποιος αν γίνεται (και πώς) να χρησιμοποιηθεί σαν server για το teamspeak 3 ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 14, 2014 #255 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Εγώ ρε παιδιά που ενεργοποίησα με ακαδημαϊκό λογαριασμό πριν κάνα 2 μήνες θα μου δώσουν ποτέ κανένα VM???? στο 0 ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Σεπτέμβριος 1, 2014 #256 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Ξερουμε τι γινεται μετα το περας της φοιτησης? Πες οτι παιρνεις πτυχειο (soon for me), τι γινεται? Σου διαγραφουν τα VMs οταν ληξει το account σου στον LDAP της σχολης? Υπαρχει τροπος να συνεχισει καποιος να εχει VM, χωρις να εχει φοιτητικη ιδιοτητα?Για προφανεις λογους δεν παιζει να τους στειλω email, γιατι 101% θα με γειωσουν. Απλα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια, διοτι θα ηθελα να διατηρησω τους servers μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 1, 2014 #257 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 δε θα σε γειώσουν, αλλά λογικά διαγράφεται ο λογαριασμός. Στο FAQ δεν αναφέρει κάτι σχετικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Σεπτέμβριος 1, 2014 #258 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Οχι στο FAQ δεν αναφερει κατι σχετικο. Σε παλαιοτερη επικοινωνια ειχαν απαντησει τελειως αφαιρετικα, οτι απλα δεν θα υπαρχει προσβαση στην υπηρεσια.Εν τελει, εστειλα ενα email στο οποιο εγινα πιο συγκεκριμενος, για το αν τα ηδη υπαρχοντα VMs καταστρεφονται αυτοματα ή απλα δεν θα εχουμε login στο web api. Μενει να δουμε τι θα απαντησουν.. Αν και περιμενω 101% γειωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 1, 2014 #259 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Οχι στο FAQ δεν αναφερει κατι σχετικο. Σε παλαιοτερη επικοινωνια ειχαν απαντησει τελειως αφαιρετικα, οτι απλα δεν θα υπαρχει προσβαση στην υπηρεσια.Εν τελει, εστειλα ενα email στο οποιο εγινα πιο συγκεκριμενος, για το αν τα ηδη υπαρχοντα VMs καταστρεφονται αυτοματα ή απλα δεν θα εχουμε login στο web api. Μενει να δουμε τι θα απαντησουν.. Αν και περιμενω 101% γειωμα. Απλά με αφορμή την ερώτησή σου ετοιμάζουν το script που διαγράφει τα VMs όταν δεν υπάρχει ο σχετισμένος λογαριασμός. Μετά θα σου απαντήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Σεπτέμβριος 1, 2014 #260 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Απλά με αφορμή την ερώτησή σου ετοιμάζουν το script που διαγράφει τα VMs όταν δεν υπάρχει ο σχετισμένος λογαριασμός. Μετά θα σου απαντήσουν Λες και δεν θα το εχουν ηδη κανει, στην Ελλαδα ζουμε. Οταν ειναι να σου ενεργοποιησουν μια υπηρεσια, κανουν 100 αιωνες, αλλα οταν ειναι να στην τερματισουν το κανουν τσακ μπαμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts