Leonapo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 Καλησπερα σε ολους Πριν μια εβδομαδα πήρα το κινητο HTC ONE V και σήμερα το κινητό δεν έχει καμιά επαφή με το περιβάλλον δλδ δεν ανοίγει δεν φορτίζει, να σημειώσω πως δεν μου έχει πέσει και είναι αγρατζουνιστο. Εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να εχει το κινητο; Οι επαφες που είναι στο κινητο θα μπορουν να τις βρουν; Ευχαριστώ για την ανάγνωση εκ των προτερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 αφου ειναι καινουριο τραβα το πισω να σου δωσουνε αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Ιούνιος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 αφου ειναι καινουριο τραβα το πισω να σου δωσουνε αλλο λογικά θα του κάνουν ένα update το λογισμικό και πιθανόν να φτιάξει!είχα πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο....μετά από το update λειτούργησε για 2 μέρες και μετά ξανά τα ίδια! έγινε 2-3 φορές αυτό (με αναμονή τουλάχιστον 15 μέρες για να μου κάνουν το update!!) μέχρι που απαίτησα αλλαγή η οποία και έγινε! Πάντως μόνος σου μην πειράξεις τίποτα για να είσαι καλυμμένοςαπό που το πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Ιούνιος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 αυριο το πρωι θα μου το αντικαταστησουν μια χαρα στην Cosmoteεχω επαφες στο τηλ μεσα αν θα το ελενξουν υπαρχει περιπτωση να τις δουν;ξερετε προσωπικα δεδομενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δοκιμασε κ ενα Hard reset πριν τρεχεις στα μαγαζια.Να υποθεσουμε οτι δεν φορτιζει καν? Αν δεν εισαι σιγουρος, βγαλε-βαλε την μπαταρια κ αστο να φορτισει καμια ωριτσα κ ας μην βλεπεις τπτ στην οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Ιούνιος 8, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δοκιμασε κ ενα Hard reset πριν τρεχεις στα μαγαζια.Να υποθεσουμε οτι δεν φορτιζει καν? Αν δεν εισαι σιγουρος, βγαλε-βαλε την μπαταρια κ αστο να φορτισει καμια ωριτσα κ ας μην βλεπεις τπτ στην οθονη.Σωστα, δεν φορτιζει καν εμενα με ενδιαφερει να μην βρουν τις επαφες μουθα το βαλω να φορτιζει οπως μου ειπεςη μπαταρια ειναι ενσωματωμενη με το κινητο δεν μπορω να την βγαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Οποτε η μονη σου ελπιδα ειναι να πετυχει το ρεσετ.Οπως διαβασες πρεπει να κρατησεις πατημενο το volume down και το power μεχρι να ανοιξει στο "κρυφο" menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Ιούνιος 8, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δεν ανοιγει ουτε με το hard reset εχουμε καμια αλλη ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δεν υπαρχει αλλη λυση δυστυχως, το πας πισω απο κει που το αγορασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonapo Ιούνιος 9, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Τους το πηγα πίσω κ εγινε αντικατασταση Το μονο που εχω απορια ειναι εαν μπορουν δουν τις επαφες μου ,ξερετε προσωπικες πληροφοριες μνμ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.