Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 Λοιπόν, εξαιτίας αυτού, η Logitech μου έστειλε ένα κουπόνι "συγνώμης" με έκπτωση 30% για αγορά από το site τους. Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:- Is only valid for 30 days from the date that the code was issued. (σήμερα δηλαδή)- Does not apply to any Sale priced items, Bundles, Refurbished, Dented, OpenBox, Revue, Custom Ultimate Ears, accessories and parts, or any taxes and shipping costs.Coupon codes cannot be used on any of these items below:Tablet keyboards and accessoriesAny solar keyboardsAlert systems and accessoriesAny Ultimate Ears earphonesLogitech UE Air SpeakerHarmony Link- Coupon code cannot be combined with other discount codes or offers. Εγώ το μόνο που θέλω είναι ένα πληκτρολόγιο για τη γυναίκα μου που έχει ~50€. Είναι κρίμα όμως να πάει χαμένη η έκπτωση για τόσο μικρό ποσό. Μπορεί κάποιος να ψήνεται να αγοράσει ηχεία, ή κάτι ακριβότερο.Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Προϋπόθεση να μου δώσει τα χρήματα προκαταβολικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω διαφορετικά. Θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τέλος του μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούνιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Εχεις πμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δίνεις απλά 30%? δεν θες κάποιο ποσοστό και εσυ? :...:Ενδιαφέρομαι και εγω για αυτά Logitech - Speaker System Z623άμα δεν κάτσει με τον hAic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Δίνεις απλά 30%? δεν θες κάποιο ποσοστό και εσυ?Μπα. Είναι περίεργες εποχές. Κρίμα να πάει χαμένη η έκπτωση.άμα δεν κάτσει με τον hAicΔε θα κάτσει, γιατί αυτό που θέλει είναι πιό φθηνό και από το πληκτρολόγιο που ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Σε στέλνω να κανονίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 13, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2012 Just a reminder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commander_xXx Ιούνιος 17, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 εγω θελω ενα g19 πληκτρολογιο αν θες στειλε μ πμ να τα κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 22, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2012 Reminder, αφού έμειναν 10 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 25, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Επειδή το συζητήσαμε στο battlelog, σας το υπενθυμίζω[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] [MENTION=17242]apostolis159[/MENTION] [MENTION=11666]wolves[/MENTION] [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Ιούνιος 25, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 [MENTION=173]Wizard![/MENTION] George κοίταξα στο site της Logitech αλλά δεν έχει κάτι που να χρειάζομαι αυτή την περίοδο. Σ' ευχαριστώ για το mention. Τα λέμε το απόγευμα για σκοτωμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 25, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Εγώ σκέφτομαι το G500 (ίσως και τίποτα άλλο), αλλά δεν ξέρω σίγουρα και τι μου περισσεύει από € αυτή τη στιγμή για να πάει σε πόντικα. Αν κατάλαβα είναι μέχρι τις 8 του μηνός? Δώσε μου 1-2 μέρες και θα σου πω σίγουρα. Θα τα πούμε και το απόγευμα που θα σφαζόμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 29, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2012 Λαστ ριμάιντερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 4, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.