Jump to content

Ποιός θέλει 30% από Logitech.com ?

Wizard!

Recommended Posts

Λοιπόν, εξαιτίας αυτού, η Logitech μου έστειλε ένα κουπόνι "συγνώμης" με έκπτωση 30% για αγορά από το site τους. Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

- Is only valid for 30 days from the date that the code was issued. (σήμερα δηλαδή)

- Does not apply to any Sale priced items, Bundles, Refurbished, Dented, OpenBox, Revue, Custom Ultimate Ears, accessories and parts, or any taxes and shipping costs.

Coupon codes cannot be used on any of these items below:

Tablet keyboards and accessories

Any solar keyboards

Alert systems and accessories

Any Ultimate Ears earphones

Logitech UE Air Speaker

Harmony Link

- Coupon code cannot be combined with other discount codes or offers.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι ένα πληκτρολόγιο για τη γυναίκα μου που έχει ~50€. Είναι κρίμα όμως να πάει χαμένη η έκπτωση για τόσο μικρό ποσό. Μπορεί κάποιος να ψήνεται να αγοράσει ηχεία, ή κάτι ακριβότερο.

Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Προϋπόθεση να μου δώσει τα χρήματα προκαταβολικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω διαφορετικά. Θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τέλος του μήνα.

Δίνεις απλά 30%? δεν θες κάποιο ποσοστό και εσυ?

Μπα. Είναι περίεργες εποχές. Κρίμα να πάει χαμένη η έκπτωση.

άμα δεν κάτσει με τον hAic

Δε θα κάτσει, γιατί αυτό που θέλει είναι πιό φθηνό και από το πληκτρολόγιο που ήθελα.

Εγώ σκέφτομαι το G500 (ίσως και τίποτα άλλο), αλλά δεν ξέρω σίγουρα και τι μου περισσεύει από € αυτή τη στιγμή για να πάει σε πόντικα.

Αν κατάλαβα είναι μέχρι τις 8 του μηνός?

Δώσε μου 1-2 μέρες και θα σου πω σίγουρα.

Θα τα πούμε και το απόγευμα που θα σφαζόμαστε. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.