aposporis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 Έχω μια Mugen πρώτης γενιάς για έχω χάσει τα κλιπάκια της για τα διάφορα socket. :hang2: Έχω μόνο για socket 478 μιας και την είχα κουμπωμένη σε ένα P4. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ή έχει καμία ιδέα για πατέντα; Στο τσακ είμαι να την δέσω με δεματικά !!! :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Έχω μια Mugen πρώτης γενιάς για έχω χάσει τα κλιπάκια της για τα διάφορα socket. :hang2: Έχω μόνο για socket 478 μιας και την είχα κουμπωμένη σε ένα P4. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ή έχει καμία ιδέα για πατέντα; Στο τσακ είμαι να την δέσω με δεματικά !!! :suicide2: Στειλε mail στη scythe αλλα υπολοηιζε κανα 10αρικο πανω κατω (για αλλη ψυκτρα τις scythe μου ειχαν πει 9 λιρες+ μεταφορικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Ιούνιος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2012 Τελικά έστειλα στη Scythe email και τα παράγγειλα με 7,50 ευρώ.Στέλνω το 1ο email να ρωτήσω τι πώς και πού.Μου απαντάνε σε μισή ώρα ότι υπάρχουν με 4 ευρώ και 3,50 τα μεταφορικά.Τους απαντώ καπάκι ρωτώντας πώς θα γίνει η αγορά.Σε λιγότερο από μισή ώρα έρχεται email με την απόδειξη σε pdf και λογαριασμό paypal για τα λεφτά!!Τόσο απλά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.