Trexx Ιούνιος 9, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Αυτό που μάλλον προσπαθούν να σου πουν τα παιδιά είναι ότι σε τέτοιας τιμής κουτί, δεν βάζεις 3 κάρτες γραφικών (ασχέτως της διάταξης). Και αυτό για λόγους ξεκάθαρα πρακτικούς. Δεν σημαίνει ότι θα καούν αν τις βάλεις, αλλά δεν θα είναι και το καλύτερο για τον αερισμό τους. Kατά τα άλλα, σε αυτό το μπάτζετ δεν ξέρω κάποιο καλύτερο από το 300r να σου προτείνω. Αν επιμένεις στο project σου θα έλεγα κάτι σε 300r + τιγκάρισμα με ανεμιστήρες + fan controller. Αλλά και πάλι φεύγει το μπάτζετ...Ο θόρυβος με τις 3 κάρτες + τους ανεμιστήρες τους + του κουτιού θα είναι ανυπόφορος λογικά σε full load αλλά αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Ιούνιος 9, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Συμφωνείτε πως το cf/sli είναι τόσο πεταμένα λευτά?Κυρίως το σκεφτόμουνα για να κάνω eyefinity όχι πως με μία κάρτα δεν πάιζεις μια χαρά 1080p (μην τρελαθούμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 9, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Συμφωνείτε πως το cf/sli είναι τόσο πεταμένα λευτά?Κυρίως το σκεφτόμουνα για να κάνω eyefinity όχι πως με μία κάρτα δεν πάιζεις μια χαρά 1080p (μην τρελαθούμε)Νομίζω ότι έρχεσαι σε αντίθεση με τον εαυτό σου. Για κάποιον που δεν θέλει να "πετάξει" 30-40€ παραπάνω για κουτί είσαι διατεθειμένος να πετάξεις πολλαπλάσια χρήματα για δεύτερη κάρτα γραφικών, δεύτερη οθόνη και πιθανώς νέο τροφοδοτικό. Όσο αφορά τις επιδόσεις δεν θα είναι σημαντικές βάσει του επιπλέον κόστους. θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας στο σύστημα σου και πιθανώς να χρειαστεί και συμπληρωματικό σύστημα ψύξης στο κουτί σου.Τώρα το eyefinity είναι κάτι θετικό στην όλη ιστορία για surround εικόνα αλλά και πάλι υπάρχουν μικρο-προβλήματα με την υποστήριξη της ανάλυσης από μερικά παιχνίδια. Αν δεν υπάρχει ήδη η δεύτερη οθόνη τότε η όλη σκέψη είναι τραγικά αντιοικονομική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 9, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ok προτιμάει το eyefinity απο το κουτί, δεν τον πολυ ενδιαφέρει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. [MENTION=21146]UpcomingDesigner[/MENTION] υπάρχουν αρκετά κουτάκια που λίγο πολύ σε καλύπτουν στην τιμή που θες, άμα βάζεις σαν προταιρεότητα το surround δεν θα σε αλλάξουμε γνώμη εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιούνιος 9, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Εγώ δεν είμαι της λογικής δίνω 80ευρώ τώρα, μετά το πετάω/σκοτώνω/πουλάω και παίρνω κουτί των 100. Με αυτή τη λογική θα έχεις ΠΑΝΤΑ ένα κουτί των 80-100 ευρώ. Υπάρχουν καλούτσικα κουτιά σε αυτά τα λεφτά αλλά αν θες να βάλεις αρκετά πράγματα μέσα καλύτερα δώσε από τώρα αυτά που χρειάζονται και πάρε ένα κουτί που είναι καλό ΚΑΙ σου αρέσει.Προσωπικά εγώ πλέον βλέπω μόνο Fractal Design, Bitfenix, Corsair, είναι γενικά του γούστου μου και δεν θέλω πόρτες, παράθυρα κτλ.Δυστυχώς στην Πληροφορική τα πράγματα είναι στάσιμα εδώ και πολύ καιρό, με εξαίρεση το hype σε CPU και GPU που σε ξεγελούν να αναβαθμίσεις για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός και η ματαιοδοξία σου. Στα υπόλοιπα κινούμαστε με ρυθμό χελώνας. Ειδικά στα κουτιά και στα PSU το καλό πράγμα κρατάει και πολλές φορές τα νεώτερα δεν είναι και καλύτερα, κάτι ανάλογο με τα ηχεία σε HiFi συστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Ιούνιος 9, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 [MENTION=21146]UpcomingDesigner[/MENTION] Cooler Master Κουτί PC HAF 912 Plus 76,9 + μεταφορικά. Καλωρίζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Ιούνιος 9, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 @UpcomingDesigner Cooler Master Κουτί PC HAF 912 Plus 76,9 + μεταφορικά. Καλωρίζικο. σε ευχαριστώ αλλά δεν μαρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ,το μόνο που μαρέσει σε εμφάνιση είναι το haf-x αλλά πρέπει να ανεβώ κομματάκι στο budget Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 9, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 σε ευχαριστώ αλλά δεν μαρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ,το μόνο που μαρέσει σε εμφάνιση είναι το haf-x αλλά πρέπει να ανεβώ κομματάκι στο budget όλα τα ωραία στη ζωή ... κοστίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
minime Ιούνιος 9, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 όλα τα ωραία στη ζωή ... κοστίζουν Δεν είναι απαραίτητο. Pizza Box PC | 2dayBlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Ιούνιος 9, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 από εμφάνιση ακόμα και από και αν συγκρίνω και full tower μαζί μαρέσει πιο πολύ από όλα το aerocool strike-x advance white για να είμαι ειληκρινείς.Anyway περιμένω μια δουλειά την δευτέρα,αν κάτσει μπορεί να πάω στο aerocool x predator white :crazy_pilot: (μην κράξετε,απλά με πείσατε,το aerocool strike x advanced συνεχίζει να μαρέσει περισσότερο ΑΠΟ ΟΛΑ σε εμφάνιση και μάλιστα μακραν αλλά είναι midi :/)ή να χτυπήσω καμιά αγγελία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.