UpcomingDesigner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2012 Όπως λέει ο τίτλος σκέφτομαι ένα κουτάκι,είμαι ανάμεσα στα in win dragon slayer και sharkoon t28 αλλά αν υπάρχει κάτι στα μαξ 80Ε είμαι ανοιχτός να ακούσω! θα κάνω και ένα γρήγορο vs ανάλογα με τις ανάγκες μου για να μπείτε και εσείς στο κλίμα! in win dragon slayer pros 1.πολύ καλό cable managment 2.είναι μικρό αλλά τουλάχιστον δεν έχει παραπανήσια (για εμένα) 5'25 drive bays να κόβουν αέρα και χώρο 3.έχει εντελώς ελεύθερο (όχι αποσπόμενο drive cage) τον μεσαίο του 14cm front ανεμηστήρα,παρόλα αυτά παίρνει 3χ3'25 drive bays και 1χ2'25 που μου είναι αρκετοί (τουλάχιστον για τώρα ) 4.Μαρέσει πολύ 5.έχει usb 3 με καλώδιο που ενώνει επί τόπου στις πίσω usb3 της μητρικής αν η μητρική δεν έχει front usb3 6.παίρνει άλλους 4 ανεμηστήρες στο πλάι εκτός από τους 4 που έχει από μαμά (δεν νομίζω να τους χρησημοποιήσω βέβαια) in win dragon slayer cons 1.η τιμή του είναι στα 68Ε από amazon και δεν έχει καθόλου φωτισμό (κάτι που θέλω και άρα η τιμή του θα ανέβει κι'άλλο με κάποιο led cathode που θα πρέπει να αγοράσω) εκτός του μπροστινού logo της εταιρίας 2.δεν φένεται να χωράει 3 κάρτες γραφικών,κάτι που αν με αξιώσει ο θεός θα ήθελα να κάνω (crossfire+physx-βέβαια με συγκεκριμένες μητρικές ίσως να χωράνε τσίμα τσίμα 2 dual slot και μια single slot αλλά θα είναι και ένας μικρός περιορισμός στην μητρική μετά) sharkoon T28 pros 1.έρχεται με 3 led ανεμηστίρες+led στα κουμπιά power/reset (κάτι που μετράει για εμένα) 2.είναι 10Ε+ φθηνότερο από το in win και αν λάβουμε υπ όψιν πως δεν θα χρειαστούν led cathodes η διαφορά φτάνει περίπου στα 30Ε 3.έχει διάφανο πλαινό (κάτι που επίσης μαρέσει όπως καταλάβατε) 4.έχει και αυτό μόνο 2χ5'25 drive bays (όπως είπα τα θεωρώ παραπανήσια) 5.παίρνει μέχρι και 8χ3,25 drive bays (που δεν βλέπω να μου χρειάζονται ποτέ) και έχει αποσπόμενο το mid drive cage για καλύτερο air flow και άνεση χώρου-γραφικών) 6.προφανώς δεν θα έχει prob για 3 gpu (αφήστε με να ονειρευτώ) 7.έχει-και αυτό-usb 3 με καλώδιο που ενώνει επί τόπου στις πίσω usb3 της μητρικής αν η μητρική δεν έχει front usb3 sharkoon T28 cons 1.απλά μαρέσει 2.το cable managment δεν φένεται τόσο καλό
UpcomingDesigner Ιούνιος 8, 2012 Author #2 Ιούνιος 8, 2012 δεν έχει κανέις να πει ούτε να προτείνει τίποτα?
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #3 Ιούνιος 8, 2012 δεν έχει κανέις να πει ούτε να προτείνει τίποτα? βιάζεσαι
nodas21 Ιούνιος 8, 2012 #4 Ιούνιος 8, 2012 Λίγο παραπάνω Corsair Carbide Series 300R | Skroutz.grή BitFenix Shinobi | Skroutz.gr
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #5 Ιούνιος 8, 2012 Ζητάς να τα κάνει όλα και να είναι τσάμπα.Triple SLI-CF με τέτοια κουτιά θα έλεγα να το ξεχάσεις γενικά. Αν ήδη έχεις CF-SLI μπορεί να το κάνεις αν δεν έχεις ούτε τώρα δε θα το κάνεις ποτέ ξέχνα το.Και όπως τα λες μάλλον για sharkoon σε κόβω.Στην θέση σου θα έδινα λίγα παραπάνω για ένα καλύτερο case.
vagsk Ιούνιος 8, 2012 #6 Ιούνιος 8, 2012 CoolerMaster HAF 912 Eλαφρώς πιο πάνω στο budget (91.90€ - skroutz.gr) Πολύ καλώ cable management και είναι αρκετά ευρύχωρο. Μιλάω από προσωπική πείρα. Site κατασκευαστή (οι τελευταίες εκδόσεις του case είναι με το εσωτερικό σε μαύρο χρώμα) Παρακάτω και η photo από το PC πριν από 6 μήνες και πριν την αλλαγή μητρικής/επεξεργαστή
nodas21 Ιούνιος 8, 2012 #7 Ιούνιος 8, 2012 Στην θέση σου θα έδινα λίγα παραπάνω για ένα καλύτερο case.Σωστός, άλλωστε είναι περίεργο να σκέφτεται κανείς να δώσει πόσα λεφτά για 3 κάρτες γραφικών και να προσπαθεί να κόψει από το μονάδικό εξάρτημα που θα του μείνει και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις, το κουτι...
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #8 Ιούνιος 8, 2012 Έχουν δίκιο οι απο πάνω, μην πολυ τσιγκουνευτείς στο κουτί, είναι ένα πράγμα που θα το βλέπεις κάθε μέρα και επιπλέον αντέχει περισσότερο στον χρόνο απο οτιδήποτε του βάλεις μέσα.Δεν λέμε να δώσεις 200+ ευρώ για κουτί αλλά ένα 130 έως 150 max το αξίζει.
UpcomingDesigner Ιούνιος 8, 2012 Author #9 Ιούνιος 8, 2012 μίλησε κανείς για 3way sli/cf?μίλησα για cf+physx (πχ μία ακόμα 5850 και μία gts 250 στα 150 χαλαρά-όπως επίσης επισήμανα η physx μπορεί να είναι single slot)όσο για τα χρήματα,πείτε μου ένα πράγμα στο pc που δεν πρέπει να το προσέξεις και να τα σκάσεις?θα σας πω εγώ,μόνο το dvd drive,και αυτό μόνο αν δεν θες blu ray και αν δεν γράφεις σαν τρελός)εκτός από το ότι και τα 80 δύσκολα θα τα βρω,δεν θα έδινα παραπάνο ούτος η άλλως για κουτί,δεν ξέρω αλλά δεν πρόκειτε όσο και αν μαρέσει αν το κρατήσω πολύ,όταν κάτι το βλέπεις κάθε μέρα-όλη μέρα το βαριέσαι,άσε που σε 1 χρόνο θα έχει τα μισά componets από τα κουτιά του τότε!anyway λέω να πάω σε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=akHcJ2OYAR0]αυτό[/ame] στα 75,έχει και 7 slots pci
UpcomingDesigner Ιούνιος 8, 2012 Author #10 Ιούνιος 8, 2012 Αν ήδη έχεις CF-SLI μπορεί να το κάνεις αν δεν έχεις ούτε τώρα δε θα το κάνεις ποτέ ξέχνα το. αυτο ειληκρινά δεν το καταλαβαίνω,γιατί δεν θα το κάνω ποτέ?
vagsk Ιούνιος 8, 2012 #11 Ιούνιος 8, 2012 καταρχάς το SLI είναι σχεδόν πεταμένα λεφτά. Δεν διπλασιάζεις την απόδοση στα παιχνίδια με 2 κάρτες σε SLI αλλά σίγουρα διπλασιάζεις την κατανάλωση ρεύματος καθώς και τα χρήματα που έφυγαν για την αφορά δεύτερης κάρτας. Ούτε και το CF τα πάει καλύτερα αλλά είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από το SLI. Άρα αν δεν έχεις ήδη SLI είναι πιο οικονομικό να αγοράσεις κάποια χαμηλή κάρτα της επόμενης γενιάς από άλλη μια ίδιου κατασκευαστή και χαρακτηριστικών της υπάρχουσας.Δεν ξέρω τι βαριέσαι ακριβώς πάνω στο κουτί looolΝομίζω το κουτί και το τροφοδοτικό είναι τα μόνα components που μπορούν να παραμείνουν σταθερά κατά την διάρκεια αρκετών αναβαθμίσεων στον πύργο. Το κουτί και το τροφοδοτικό είναι επίσης από τα πιο παρεξηγημένα components γιατί η πλειοψηφία τσιγκουνεύεται ακόμη και το 1€ παραπάνω.
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #12 Ιούνιος 8, 2012 Συμφωνω απόλυτα με [MENTION=559]vagsk[/MENTION] εγώ έχω αυτό το thermaltake 7 χρόνια και έχει φάει 3 αναβαθμίσεις και σκέφτομαι να πάρω άλλο αυτήν την χρονική περίοδο για τον λόγο ότι μου χρειάζεται ένα κουτι για τον 2ο που έχω και να βάλω το new σε μένα. Και πάλι δεν θα πεταχτεί το συγκεκριμένο θα υπάρχει. Και το τροφοδοτικό το είχα αλλάξει στην 5ετία για τον λόγο ότι αυτό που είχα πάρει τότε με το Armor μου κάηκε.
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #13 Ιούνιος 8, 2012 Έχω Cosmos RC-1000 κοντά στα 6 χρόνια. Έχουν περάσει 4 builds και τώρα αλλάζω σε Lian LI 10ετίας γιατί είναι πιο μεγάλο και είναι Lian Li.Τροφοδοτικό είχα εδώ και 5 χρόνια ένα thermaltake σκυλί. Απλά δεν κάνει για CF και πήρα τσάμπα ένα 1500 tr και το άλλαξα. Και το άλλαξα γιατί απλά μου έκατσε το άλλο τσάμπα.
UpcomingDesigner Ιούνιος 8, 2012 Author #14 Ιούνιος 8, 2012 Άλλα ντι άλλων λέμε,και εγώ έσκασα 125 για το tx650v2 πέρυσι ενώ το budget μου ήταν πολύ μικρό και πόσο μάλλον για gaming pc που ήθελα,άρα συμφωνώ απόλυτα για το τροφοδοτικό,αλλά με το κουτί δεν καταλαβαίνω τι δεν κααταλαβαίνετε,εσείς σκάτε 150 για 5 χρόνια εγω σκάω 80 τώρα,το σουτάρω 30 μετα από 2 χρόνια ή όποτε χρειαστεί,δίνω άλλα 80 και έχω ένα ισάξιο με τα δικά σας για να μην πω καλύτερο (ότι κάνουμε δηλαδή πολλοί με το hw μας γενικά το κάνω και με το κουτί)Το ότι το βαριέμαι γιατί κάνει τόση εντύπωση?το έχω ακριβώς δίπλα στην φάτσα μου και είμαι στο pc 8+ ώρες την ημέρα!Πάντως μόνο 2 άνθρωποι κάνανε ουσιαστική πρόταση,οι άλλοι δεν βοηθήσατε τόσο,αν και προσπαθήσατε οπότε ευχαριστώ,αλλά αυτό που θέλω είναι προτάσεις και γνώμες για τα 2 πόστ που έκανα στο πρώτο thread
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #15 Ιούνιος 8, 2012 Εμείς την γνώμη μας σου είπαμε απο προσωπικές εμπειρίες. Το γούστο και η τσέπη δική σου. Ελπίζω κάθε 2 χρόνια να αλλάζεις και οθόνη επίσης
nucleus Ιούνιος 8, 2012 #16 Ιούνιος 8, 2012 Απο το πρώτο post φαίνεται ότι προτιμάς το sharkoon οπότε πάρε αυτό.
UpcomingDesigner Ιούνιος 8, 2012 Author #17 Ιούνιος 8, 2012 Εμείς την γνώμη μας σου είπαμε απο προσωπικές εμπειρίες.Το γούστο και η τσέπη δική σου. Ελπίζω κάθε 2 χρόνια να αλλάζεις και οθόνη επίσης διακρίνω μια μικρή ειρωνία?αν κρίνω απο την υπογραφή σου δεν θα έπρεπε Απο το πρώτο post φαίνεται ότι προτιμάς το sharkoon οπότε πάρε αυτό. καμία σχέση,μάλιστα αν διάβαζες όλο το θέμα έβαλα και βίντεο με το zalman z11 plus και είπα πως μάλλον θα πάω για εκείνο αλλά ακόμα ψάχνομαι! Για να είμαι ειληκρινείς τα απέριψα και τα 2 του αρχικού ποστ ,το κύριο μέλημά μου ήταν να μην έχει μεσαίο drive cage ή να είναι αποσπόμενο αλλά μοιάζω να το ξεπέρασα!
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #18 Ιούνιος 8, 2012 διακρίνω μια μικρή ειρωνία?αν κρίνω απο την υπογραφή σου δεν θα έπρεπε Καμία ειρωνία. Κυριολεκτικά εσύ θα το βλέπεις, εσύ θα χαρείς, εσύ θα το πληρώσεις. Απλά σχετικά με την οθόνη είναι επακόλουθω με το βλέπω κάθε μέρα και θέλω να αλλάξω
UpcomingDesigner Ιούνιος 9, 2012 Author #19 Ιούνιος 9, 2012 ναι αλλά απεικονίζει εκκατομύρια πράγματα διαφορετικά,δεν είναι το ίδιο την οθόνη ας πούμε την έχω κάπου 5 χρόνια,όπως και έναν IDE,οι άλλοι 2 ήταν 20 και 80gb όχι ότι δεν θα τους είχα και αυτούς :X: αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ο καθένας ξοδεύει και αναβαθμίζει όπου θέλει,και χρειάζεται.και dvd δεν αλάζω μέχρι να χαλάσει άσχετα που πάει πακέτο με το κουτί και το βλέπω και αυτό συνέχεια για το zalman τι λέτε?και βρήκα στα 80 και αυτό εδώ που μαρέσει πολύ!
HellhammeR Ιούνιος 9, 2012 #20 Ιούνιος 9, 2012 και σε μάυρο καλό είναι AEROCOOL STRIKE-X ADVANCE BLACK - - CASES - E-SHOP.GR
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.