Jump to content

Memoryy leakkkkkkkkkkk!

nucleus

Recommended Posts

Ok ας το κάνουμε με java τότε.Δεν θέλω να bencharω την C#.Το θέμα είναι το memory consumption ή allocation.

Αν το πρόγραμμα είναι 32bit, βλέπει μόνον ~4GB - θα γίνει link against 32-bit βιβλιοθήκες.

Και έλεγα ποιος θα το προσέξει ποιος θα το προσέξει :)

Tadaaa η διαφορά και στα windows όποιος την βρει κερδίζει

attachment.php?attachmentid=50806&stc=1&d=1339696918

post-1215-1416076332,6662_thumb.jpg

Και έλεγα ποιος θα το προσέξει ποιος θα το προσέξει :)

Tadaaa η διαφορά και στα windows όποιος την βρει κερδίζει

Να προσέξουμε τι? Και τί κερδίζουμε?:rolleyes:

Τα build configurations .Λουκουμάκι με αποσυρόμενη ζάχαρη.

Δεν έχω δουλέψει σε Visual Studio δεν τα ξέρω αυτά τα περίεργα... άκου build configurations. Πού είναι το Makefile ΟεΟ? :blink::blink:

Λουκουμάκι!? Σε λίγο θα μας δώσεις και υποβρύχιο.

Πρώτο screenshot "στόχευε" x86

To τελευταίο "στόχευε" x64 και μια χαρά "τίγκαρε" την μνήμη πάνω από τα 4 GB που είχε όριο το πρώτο application :p

:OT: Και υποβρύχια έχω.

Άντε να το κάνω και σε java τώρα :)

:OT: Φτούυυ και ξέχασα να σβήσω και το XML αρχείο με τα 100.000.000 elements :wall:

Από ότι καταλαβαίνω και η Java και η C# που τρέχουν πανω σε VM δεν μπορούν να κάνουν 'κακό' στο λειτουργικό, θα τους κόψει ο πυρήνας. (ή κάτι κάνω λάθος?)

Δεν θα τους κόψει ο πυρήνας αλλά το runtime (το VM πάνω στο οποίο "τρέχουν").

Σημείωση:Ο όρος VM είναι αδόκιμος για την C# και ταιριάζει περισσότερο στην Java μιας και δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.

Δεν θα τους κόψει ο πυρήνας αλλά το runtime (το VM πάνω στο οποίο "τρέχουν").

Σημείωση:Ο όρος VM είναι αδόκιμος για την C# και ταιριάζει περισσότερο στην Java μιας και δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.

Σωστή σημείωση, στην C# μιλάμε για το .NET Framework σωστά?

Επακριβώς μιλάμε για το Common Language Runtime (CLR) που αποτελεί μέρος του .ΝΕΤ :p

IC104620.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.