overpower Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 επειδη ηθελα να κανω dual boot με win 8 ειπα να κανω ενα 2ο partition. παω διαχειριση δισκων--> συρρικνωση (C:)--> και μου εχει οριο μεχρι 111 mb. δοκιμασα με το mydefrag , αλλα το οριο επεσε στα 108. πλεον ο σκληρος ειναι στα 57 gb. Απλα πηρα απαντηση στο win 8 thread οτι δεν υπαρχει προβλημα να τα βαλω στο 2ο ssd, απλα θελω να λυσω αυτο το προβλημα που εχω....
argy1 Ιούνιος 8, 2012 #2 Ιούνιος 8, 2012 Φιλε μου δεν βαζεις ενα livecd ubuntu να κανεις την δουλεια σου? Σε τετοιες περιπτωσεις τα livecd ειναι φοβερα εργαλεια..
overpower Ιούνιος 8, 2012 Author #3 Ιούνιος 8, 2012 μπορεις να μου πεις απο που κατεβαζω και τα βηματα?δηλαδη απο εκει θα μπορω να κανω τομο?
argy1 Ιούνιος 8, 2012 #4 Ιούνιος 8, 2012 Υπαρχει ενας αναλυτικος οδηγος για την διαδικασια εδω https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=766Οσο για το download αναλογος ποια εκδοση θεςΥποψην οτι για την διαδικασια απαιτουνται καποιες βασικες γνωσεις Η/Υ,απο το livecd μπορεις να κανεις τα παντα αλλα αν δεν γνωριζεις τι κανεις ισως ειναι καταστροφικο για την εγκατασταση των windows και να μην αποφυγεις το φορματ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.