felony Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 Παιδια καλησπερα. Λογω απωλειας μη υπαρχων εξοδων της μητρικης dvi και vga στο 2ο pc αναγκαστικά θα πρεπει να αγορασω καρτουλα. To budget ειναι μεχρι και 35€Χρηση πολυ βασικη αντε κανενα bluray.Για να καταλαβετε με υπερκαλυπτε η on board του 2500 που φοραει πανω το pc. Επειδη εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το αθλημα μηπως υπαρχει καμια καλη προταση;Κυριος παιζω με nvidia αλλα θα ηθελα να ξαναδοκιμασω και ati.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 δε γραφεις μια και το συστημα σου να το δουμε πιο σφαιρικα το θεμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Σωστος.Λοιπον CPU: I5 2500M/B:MAXIMUS GENE Z GEN3RAM:2*4 CORSAIR VENGEANCE LPPSU:600WATTssd:vertex 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Το hdmi δε σε καλυπτει που εχει η μητρικη??ΞΘες 2η οθονη πανω στο pc?Κατι δεν εχω πιασει στο ολο σκεπτικο ..με 3-5Ε ξεμπερδευεις αν δεν εχεις απαιτησεις απο την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ναι με ένα adaptora απο HDMI σε DVI κάνεις δουλειά, υπάρχει και καλώδιο απευθείας HDMI σε DVI. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751919 **πάντως είναι ιδέα μου ή δεν ταιριάζει μια low-end σε αυτό το σύστημα ? ** Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 7, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ναι παιδες με ανταπτορακι ή αντιστοιχο καλωδιο θα γινοταν δουλεια αλλα...Παραθετω λοιπον επιπλεον λεπτομερεια/ες που με κανει να θελω καρτουλα που ισως θα επρεπε να το αναφερω εξ'αρχης αλλα σκεφτηκα πως μπορει να βρισκομουν και λιγο εκτος θεματος . Λοιπον υπαρχουν 2 PC τα οποια συνδεονται με το 1ο monitor μεσω KVM το οποιο δινει 2 vga συνδεσεις .Το μεν πρωτο PC επειδη εχει ηδη καρτα γραφικων και μεσω ανταπτορα dvi->vga γινεται δουλεια.Οσον αφορα το 2ο pc που εχει μια εξοδο που ειναι hdmi το βλεπω λιγο δυσκολο να παιξει ανταπτορακι hdmi->dvi και στα καπακια αλλος ανταπτορας dvi->vga.Επισης δε νομιζω να παιζει και καλωδιο hdmi σε vga.:suicide2:Λαβετε υποψην σας επισης πως το 1ο μονιτορ που δενει το KVM με τα PC εχει μονο 1 συνδεση κι αυτη vga. Ενα μεγαλεπιβολο σχεδιο ειναι επισης να συνδεθει και ενα 2ο μονιτορ που καθεται αυτη τη στιγμη για να παιζει και dual monitor.:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 @HellhammeR. Οφειλω να συμφωνησω μαζι σου αγαπητε ενα τετοιο board εχει gaming χαρακτηρα η αληθεια ειναι αυτη.Μια Low end καρτα θα ηταν καλυτερα σε ενα χαμηλων επιδοσεων συστημα ισωςκαι ισως για καποιους ειναι πολυ ακυρο το γεγονος του οτι θελω να βαλω low end καρτα σε τετοιο συστημα αλλα ειναι λιγο μια ιστορια το πως κατεληξα να παρω τη συγκεκριμενη μητρικη. Αν ειχα τη δυνατοτητα δε θα εβαζα καθολου καρτα.Αυτα τα 35€ θα μπορουσα να τα αξιοποιησω αλλου αλλα λογω απωλειας εξοδων φοβαμαι πως δεν υπαρχει αλλη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 προς θεού δεν σε κρίνω, απλά μου φάνηκε περιεργο 2500 και maximus και low end κάρτα.τσίμπα καμία 5450 ή 6450 512ΜΒ ή 210 απο Nvidia. Με 40-50 μπορείς να πάρεις και καμία GT520. Όλες αυτές έχουν και τις 3 εξόδους μαζί (HDMI,VGA και DVI). Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 7, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 @HellhammeR.Dont worry δε το ειδα καθολου ετσι. Thnx για τη προταση Ο φιλος λοιπον προτεινει καποια απο αυτες τις 3 6450 5450 και 210. Επειδη δεν εχω ασχοληθει πια προτεινετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Ιούνιος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ο φιλος λοιπον προτεινει καποια απο αυτες τις 3 6450 5450 και 210.Επειδη δεν εχω ασχοληθει πια προτεινετε ;Σε αυτή την κατηγορία, όλες "καλές" είναι. Έτσι και αλλιώς για gaming δεν ενδεικνύονται. Πάρε την φτηνότερη 5450 που θα βρεις ή μία 6450 αν η χρηματική διαφορά είναι ελάχιστη.Μην πάρεις 210 γιατί αν θέλεις για blu-ray κτλ οι nvidia δεν περνούν ήχο από το HDMI αν δεν τις συνδέσεις με την μητρική με άλλο καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Ιούνιος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Η δικιά μου περνάει ήχο από το HDMI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούνιος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Φίλε μου γιατι δεν τσιμπας ένα καλωδιακι να κανείς την δουλεια σου; http://www.skroutz.gr/c/700/audio-video-kalodia.html?keyphrase=vga+hdmi Άμα σε καίει να πάρεις κάρτα τελικά στα 40-50€ πάρε μια GT520! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 8, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=10167]rory[/MENTION].Το'χω δει και αυτο που προτεινεις το τσεκαρα σημερα αλλα το προβλημα ειναι οτι το kvm εχει δικα του καλωδια.Οποτε αν βαλεις αλλο καλωδιο δε θα δουλευει ποντικι πληκτρολογιο. Ευχαριστω παντως για τη προταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούνιος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Βρες και ένα female to female VGA connector τότεΤο παλιό μου CRT monitor είχε τέτοια μέσα. Κάτι για να έχει συμβατότητα με iMAC ή κάτι τέτοιο αλλά πάει καιρός που το χάρισα και δεν ξέρω αν έχω κρατήσει το adaptorάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούνιος 8, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Βάλε ένα VGA to VGA ανταπτορα μετα http://www.ipshop.gr/products-category-id-362.html και είσαι οκ! edit:με πρόλαβε ο φίλος πιο πάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 8, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Ειστε σιγουροι οτι θα παιξει το παραπανω combo; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούνιος 8, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Γιατι να μην παίξει; Δεν βλέπω το λόγο να έχεις καποιο πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. MANHATTAN VGA TO HDMI CONVERTER - CONVERTERS - E-SHOP.GR edit: λάθος αυτό κάνει το αντίθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιούνιος 8, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 HDMI παίρνει απο την μητρικη. Με το καλώδιο hdmi to VGA και τον ανταπτορα θα είναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felony Ιούνιος 8, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Μου φαινεται σα να με πεισατε.Καλως δοκιμαζω και ξαναμιλαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.