Shaman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2004 Χαιρετώ τα ομορφόπαιδα!Θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιο μέλος απο το Ηράκλειο Κρήτης να μου υποδείξει μαγαζί που να πουλάει plexy (ακόμα καλύτερα αν έχει και μία σχετική ποικιλία σε χρώματα, ποιότητες και διαστάσεις)!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 χωρις να ειμαι απο το Ηράκλειο Κρήτης, εκανες μια βολτα στα εργαστηρια που κατασκευαζουν φωτεινες επιγραφες; δουλευουν διαφορα παχη και χρωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούλιος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Σε ένα που είχα ρωτήσει εδω στη γειτονιά μου είχε ζητήσει ένα εξωφρενικό ποσό (15) για ένα κομμάτι 40x40!!!Γι'αυτο ζητάω να μάθω κανέναν λιγότερο μαυραγορίτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Στο Ηρακλειο δεν ξερω που εχουν παντως απο τα Χανια που ειχα παρει ηταν καπου εκει η τιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούλιος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Κάτι παιδιά απο εδώ ανέφεραν τιμές της τάξεως των 5 το κομμάτι..Απο Praktiker νομίζω.Να μην ελπίζω για τόσο φτηνά δηλαδή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 16:33] Σε ένα που είχα ρωτήσει εδω στη γειτονιά μου είχε ζητήσει ένα εξωφρενικό ποσό (15) για ένα κομμάτι 40x40!!!Γι'αυτο ζητάω να μάθω κανέναν λιγότερο μαυραγορίτη... [/QΗ τιμή του plexy, όπως καί οποιοδήποτε υλικού τέτοιου είδους (τζάμια,καθρέπτες κ.τ.λ.π) καθορίζονται από το πόσο μεγάλο κομμάτι πρέπει να κόψει ο "μάστορας" για να σου βγάλει το δικό σου.Αν δηλαδή πρέπει να "χαλάσει" μια πλάκα 150Χ90 για να σου δώσει το 40Χ40 θα του μείνει μεγάλη φύρα.Γιά αυτό σου ζήτησε αυτά τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούλιος 31, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Οπότε με συμφέρει καλύτερα να πάρω ένα μεγάλο κομμάτι και να το κόψω με το Dremel...Θα βγω άλλη μια τσάρκα τη Δευτέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από wrong methodΗ τιμή του plexy, όπως καί οποιοδήποτε υλικού τέτοιου είδους (τζάμια,καθρέπτες κ.τ.λ.π) καθορίζονται από το πόσο μεγάλο κομμάτι πρέπει να κόψει ο "μάστορας" για να σου βγάλει το δικό σου.Αν δηλαδή πρέπει να "χαλάσει" μια πλάκα 150Χ90 για να σου δώσει το 40Χ40 θα του μείνει μεγάλη φύρα.Γιά αυτό σου ζήτησε αυτά τα λεφτά. Ή μπορεί απλά να πρόκειται για μαυραγορίτη Εμένα ποτέ δεν μου ζήτησαν τόσα λεφτά γι plexi (έχω αγοράσει 5-6 φορές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams Ή μπορεί απλά να πρόκειται για μαυραγορίτη Εμένα ποτέ δεν μου ζήτησαν τόσα λεφτά γι plexi (έχω αγοράσει 5-6 φορές) Σε τέτοιους καιρούς όλα να τα περιμένεις.Από την άλλη,μπορεί να ζήτησε το ποσό γιά να τον ξεφορτωθεί,γιά να μην χαλάσει μεγάλο κομμάτι υλικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 3, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Τελικά μου βγήκε φτηνά η όλη φάση!Πήρα ένα κομμάτι 42x42 και ένα 15x15, στα 2mm πάχος με 4!!Για όποιους μπορεί να ενδιαφέρει τo κατάστημα λέγεται Arakryl και βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο, δεξιά, 100 μέτρα περίπου πριν την αντιπροσωπεία της Chrysler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.