Adag30 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 Καλησπέρα Απο οτι έχω ακούσει πολλοί απο εσάς εδω μέσα έχετε ψωνίσει απο aquatuning. Έκανα πριν 11/2 εβδομάδα παραγγελία και αφου πήραν τα λεφτα (prepayment) χωρίς κάποιο προϊόν τους να είναι out of stock η παραγγελία δεν προχωρούσε αντιθέτως. Περίμενα καμία εβδομάδα και αποφασίζω να τους στείλω ένα email περιμένω απάντηση τίποτα στέλνω 2 τίποτα στελνω 3 και βλέπω οτι η παραγγελία προχωράει. Εντωμεταξυ μου απαντανε λέγοντας οτι απλα καθυστέρησε ένα προϊόν το οποίo υποτίθεται οτι είναι stock. Και ΣΗμερα το κορυφαίο ενώ ειχα πατήσει ups standard που έλεγε 2-3 μέρες ΣΗμερα βλέπω στο ups tracking του πακέτου μέρα παραλαβής χθες 06/06/2012 και ημερα παράδοσης 13/06/2012!!!!! Σας έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο η τελικα οι Γερμανοί κάνουν οτι θέλουν όταν ακούν Έλληνες;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Wizard! Ιούνιος 7, 2012 #2 Ιούνιος 7, 2012 Ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] παίρνει αρκετά συχνά από εκεί, οπότε νομίζω έχει εμπειρία.
E.F. Ιούνιος 7, 2012 #3 Ιούνιος 7, 2012 Και ΣΗμερα το κορυφαίο ενώ ειχα πατήσει ups standard που έλεγε 2-3 μέρες ΣΗμερα βλέπω στο ups tracking του πακέτου μέρα παραλαβής χθες 06/06/2012 και ημερα παράδοσης 13/06/2012!!!!! Σας έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο η τελικα οι Γερμανοί κάνουν οτι θέλουν όταν ακούν Έλληνες;;;Πέρα όλων των άλλων, αυτό είναι σωστό. Το 2-3 ημέρες ισχύει για την κεντρική Ευρώπη, για την Ελλάδα η UPS 4-5 ημέρες δίνει το συντομότερο, ειδικά αν βρίσκεται σε νησί ο προορισμός.
Adag30 Ιούνιος 7, 2012 Author #4 Ιούνιος 7, 2012 Όχι Αθήνα βρισκομαιSent from my iPhone using Tapatalk
Adag30 Ιούνιος 7, 2012 Author #5 Ιούνιος 7, 2012 Αλλα και πάλι όλες σε αλλα sites βάζουν ανάλογα με τον προορισμό και περίπου τον χρόνο παράδοσης όχι σου λένε 2-3 μέρες και μετα εσυ περίμενε... Η μπορούσαν σαν σε στείλουν στο σιτε της Ups και να ψάξεις μόνος σουSent from my iPhone using Tapatalk
Κοπρίτης Ιούνιος 7, 2012 #6 Ιούνιος 7, 2012 Καλησπέρα Απο οτι έχω ακούσει πολλοί απο εσάς εδω μέσα έχετε ψωνίσει απο aquatuning. Έκανα πριν 11/2 εβδομάδα παραγγελία και αφου πήραν τα λεφτα (prepayment) χωρίς κάποιο προϊόν τους να είναι out of stock η παραγγελία δεν προχωρούσε αντιθέτως. Περίμενα καμία εβδομάδα και αποφασίζω να τους στείλω ένα email περιμένω απάντηση τίποτα στέλνω 2 τίποτα στελνω 3 και βλέπω οτι η παραγγελία προχωράει. Εντωμεταξυ μου απαντανε λέγοντας οτι απλα καθυστέρησε ένα προϊόν το οποίo υποτίθεται οτι είναι stock. Και ΣΗμερα το κορυφαίο ενώ ειχα πατήσει ups standard που έλεγε 2-3 μέρες ΣΗμερα βλέπω στο ups tracking του πακέτου μέρα παραλαβής χθες 06/06/2012 και ημερα παράδοσης 13/06/2012!!!!! Σας έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο η τελικα οι Γερμανοί κάνουν οτι θέλουν όταν ακούν Έλληνες;;;Sent from my iPhone using TapatalkTo τραπεζικο εμβασμα θελει εως και 4 εργασιμες ημερες να φανει στο συστημα πληρωμης τουςΑπο κει και μετα η παραγγελια περναει σε συγκεντρωση προιοντων κτλΗ ups Standard θελει γυρω στις 5-7 μερες για να παραδοσει Αθηναμου εχει τυχει και σε 3! αλλα στο 90% των περιπτωσεων τα πραγματα τα εχω στα χερια μου στις 5/7 εργασιμες(βασικα φτανουν στα κεντρικα τους στο Κορωπι πρωινη ωρα μεν, αλλα αρκετα αργα ωστε να χασουν το πρωινο δρομολογιο διανομης κι ετσι φευγουν για παραδοση την επομενη.
Adag30 Ιούνιος 7, 2012 Author #7 Ιούνιος 7, 2012 Οκ με καλύψες πλήρως. Sent from my iPhone using Tapatalk
johnko1 Ιούνιος 8, 2012 #8 Ιούνιος 8, 2012 Εγώ είχα παραγγείλει 2 ψυγεία και ήρθαν σε 4 μέρες!Το μόνο που με χαλάει είναι τα λίγο ακριβά μεταφορικά,δηλαδή αν παίρνεις μικρής αξίας αντικείμενα δε συμφερει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.