mordred Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2012 Χαίρεται! Δεν ξέρω αν έχει ποστάρει κανείς κάτι αντίστοιχο αλλά ψάχνω να βρω το συγκεκριμένο κομμάτι για το κουτί μου. Ξέρει κανείς από που; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Έχω ένα και περισσεύει. Αν το θες απλά μου πληρώνεις τα μεταφορικά και στο στέλνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιούνιος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Το cosmos σου είχε δύο μέσα; Περίεργο. Ναι αν δεν το θέλεις θα το ήθελα! Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Όχι δεν είχε 2, απλά το ένα είναι από CM690 που δε το χρησιμοποιούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιούνιος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ευχαριστώ για την προσφορά και την βοήθειά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιούνιος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Μιας και βρήκες αυτό που ήθελες....να κάνω και εγώ μια ερώτηση....στην φωτογραφία ποια ψυκτρα είναι στην κάρτα γραφικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιούνιος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Εεεε δεν είναι δικό μου το κουτί στη φωτογραφία... Tweakpc.de γραφει δεν ξέρω...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.