Jump to content

NZXT HALE90 850

jkanaks

Recommended Posts

Απ ότι φαίνεται στα reviews το NZXT HALE90-850-M είναι αρκετα ποιοτικό τροφοδοτικό, έχει ομως κανεις εμπειρεία απο Customer Service; Στo USAs έχουν to less than three, στην Ευρώπη τι γίνεται;

Επίσης είναι η push ή pull το PSU;

Για την υποστήριξη δεν ξέρω. Το τροφοδοτικό ναι είναι καλό αν κρίνω ότι ο crmaris του έβαλε 9 στα 10 :p

Για το push ή pull που αναφέρεις εννοείς προφανώς τον ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας εισάγει αέρα στο Psu

Γιατι θα μου άρεσε να βλέπω τη μεριά του ανεμιστήρα προς τα πάνω (εχω το φοβερο πανελάκι του Σωτήρη)

EDIT: Μου ρθε η επιφοίτηση, μηπως οταν το PSU τοποθετηθεί στη βάση του κουτιού, ο ανεμιστήρας είναι προς τα πάνω και τραβάει προς τα μέσα αέρα;

Ο ανεμιστήρας αν μπει προς τα πάνω θα "κλέβει" αέρα απο την κάρτα γραφικών. Τούμπα κάτω και άσε τα "θα μου άρεσε το φουρφούριον προς τα πάνω"

Καλορίζικο αναμένω φώτο :)

Χαχαχαχα ναι ναι θα ρίξω παραγγελιά το nzxt και θα ανεβάσω φώτο μολις το κουμπώσω, γιατι προς το παρόν το Corsairaki είναι μια ωραιότατη γυάλα. Offtopic Mode : (λες να είναι δύσκολο να χωρίσω τα πλακέ καλώδια για να τα sleevaρω; )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.