fatalara Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 Γεια σας και παλι. Σημερα το πρωι εκανα την παραγγελια για την υδροψυξη μου ολα οκ θα τα εχω αυριο το απογευμα Οπως εχω διαβασει στο sticky για τα υγρα που δουλευετε η καλυτερη λυση ειναι WFI για υγρο και pt.nuke για τα φυτα. Εγω ομως θελω και anticorrosion προληπτικα, η ερωτηση μου ειναι που ακριβος θα τα βρω γτ στο μαγαζι που πηρα τα υπολοιπα parts εχει μονο τα ετοιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Καλησπέρα. Τα έτοιμα υγρά πλέον είναι καλά μελετημένα και κρατάνε 1 χρόνο+ τα μη UV. Δεν βρίσκω λόγο να προσθέσεις κάτι άλλο. Πάρε 1-2 λίτρα έτοιμο υγρό με το χρώμα που σου αρέσει και βάλε το στο σύστημά σου, χωρίς αλχημείες.Για παράδειγμα εγώ έχω αυτό στο δικό μου Aqua Computer Double Protect Ultra Red 1 LT Watercooling Fluidκαι είμαι απόλυτα ευχαριστημένη μετά απο σχεδόν 8 μηνες που είναι μέσα στο pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που θα μπει η αντλία στη λουπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Οποια σειρά και να επιλέξεις στην λούπα θέμα δεν θα έχεις. Μόνο μην βάλεις την αντλία να σπρώχνει αμέσως στο Res σου.Ποια Parts έχεις και πως σκέφτεσαι να τα βάλεις; Κουτί το cosmos 2 ή πόθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Κατάλαβα αυτο έχω κάνει λάθος τότε την έχω βάλει στην είσοδο για το τανκ να τη βάλω να τραβαει; Είναι μια d5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Να τραβάει ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 οκ ολα ετοιμα αλλα ειμαι πολυ κουρασμενος δεν εχω κουραγιο για πικονια...προσεχως στο δειξτε την υδροψηξη σας fatakara over out :yawn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.