Jump to content

Προσθετα νερου???

fatalara

Recommended Posts

Γεια σας και παλι. Σημερα το πρωι εκανα την παραγγελια για την υδροψυξη μου ολα οκ θα τα εχω αυριο το απογευμα:T: Οπως εχω διαβασει στο sticky για τα υγρα που δουλευετε η καλυτερη λυση ειναι WFI για υγρο και pt.nuke για τα φυτα. Εγω ομως θελω και anticorrosion προληπτικα, η ερωτηση μου ειναι που ακριβος θα τα βρω γτ στο μαγαζι που πηρα τα υπολοιπα parts εχει μονο τα ετοιμα:help:

Καλησπέρα. Τα έτοιμα υγρά πλέον είναι καλά μελετημένα και κρατάνε 1 χρόνο+ τα μη UV. Δεν βρίσκω λόγο να προσθέσεις κάτι άλλο. Πάρε 1-2 λίτρα έτοιμο υγρό με το χρώμα που σου αρέσει και βάλε το στο σύστημά σου, χωρίς αλχημείες.

Για παράδειγμα εγώ έχω αυτό στο δικό μου

Aqua Computer Double Protect Ultra Red 1 LT Watercooling Fluid

και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη μετά απο σχεδόν 8 μηνες που είναι μέσα στο pc μου

Οποια σειρά και να επιλέξεις στην λούπα θέμα δεν θα έχεις. Μόνο μην βάλεις την αντλία να σπρώχνει αμέσως στο Res σου.

Ποια Parts έχεις και πως σκέφτεσαι να τα βάλεις; Κουτί το cosmos 2 ή πόθος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.