Jump to content

Corsair 650D ή Lian Li

elias74gr

Recommended Posts

Το καλύτερο κουτί που υπάρχει για σπίτι είναι αυτό...

.... αλλά δεν πωλείται σκέτο. Οπότε...

Βασικα και να το εβρισκες σαν κουτι σκετο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις με τα mobo της αγορας, οχι γιατι εχει πολλες διαφορες σε τεχνολογια αλλα γιατι εχει διαφορες το mobo του χωροταξικα και αρα πως παιρνει την ram, τους δισκους κλπ.

στο κουτί δίνω ιδιαίτερη σημασία μια και όλα μπορουν να αλλαχτουν σε έναν Η/Υ εκτος του κουτιού. δεν ανήκω στην κατηγορία των χρηστών που αλλάζουν γρήγορα τα κουτιά τους.

αν και τα οικονομικά μου, όπως και των περισσοτέρων, δεν είναι καλά, θέλω το κουτί να είναι άριστο και χρηστικό.

θα προτιμήσω στην αρχή να χρησιμοποιήσω και το υποσύστημα γραφικών του επεξεργαστή παρά να συμβιβαστώ με ένα μέσο κουτί που με ικανοποιεί απλά οικονομικά.

για αυτό και τα ακριβά κουτιά της lian li είναι η επιλογή μου.

Να ρίξω και την silverstone στο τραπέζι;

Που είναι κατ` εμέ μετά την Lian Li απο τις καλύτερες.

δεν θέλω να ασχοληθώ και με άλλες εταιρείες, χωρίς εγώ ο αδαής να αμφισβητώ την ποιότητα τους. αρκετά έχω ξεψειρίσει το θέμα με τη lian li. ακόμα στην επιλογή του κουτιού έχω μείνει...

σε ευχαριστώ πάντως.

Βασικά το κάνεις λάθος τελειώς θεωρώ.

Πόσα δίνεις; Τι θέλεις να είναι full atx είτε midi?

Να δείς 5 καλά ποιο σου αρέσει κλπ.

Τι απαιτείσεις σε θύρες κλπ έχεις;

Πια δεν πάει η εταιρεία μόνο αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο swatoner!

Πρώτα απ'ολα δες πια κουτιά είναι μέσα στο χρηματικό όριο που βάζεις,ανεξάρτητου εταιρίας!

Θες full ή midi; Να δέχεται υδροψυξη; Να εχει cable management; Βαμμένο εσωτερικά; Με παράθυρο ή χωρίς;

Δεν ειναι μόνο το usb3 και η 2,5" θέση παράγοντες για να επιλεξεις ένα κουτι!

Άνετα μια 3,5" θέση γίνεται 2,5"!

Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις αυτο που σε καλύπτει στις περισσότερες απαιτήσεις σου,αλλα κυρίως να σου αρέσει και πιο πολυ εξωτερικά! Γιατι απ'εξω θα το βλέπεις κάθε μέρα,όχι απο μέσα! Εκτός αν το κοτσαρις πάνω στο γραφείο για να το καμαρωνεις! :)

Τα lian li έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,όχι οτι το 650D πάει πίσω..

Για μένα πας σε lian li αν δεν σε ενδιαφέρει και το κόστος.

Το καλύτερο κουτί που υπάρχει για σπίτι είναι αυτό...

.... αλλά δεν πωλείται σκέτο. Οπότε...

Βασικά το καλύτερο αλλα και αυτό δεν δίνεται μόνο του είναι αυτό εδώ

hp-blackbird002-offer.jpghp-blackbird-hands-on-top.jpg

blackbird002.jpg

το κουτί θέλω να πληρεί τις παρακάτω προυποθέσεις:

*ποιότητα- αξιοπιστία κατασκευής

*αλουμίνιο ή σίδηρος ως υλικά κατασκευής

*καλή ροή αέρα για μειωμένες θερμοκρασίες και θορύβους.

*πρακτικότητα, ευχρηστία (ιδιαίτερα στην προσθαφαίρεση των δίσκων)

το κουτί δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι κομψό, με παράθυρο, μαύρο ή ασημί. δε θέλω να το βλέπω.

το oc και η υδρόψυξη δεν με ενδιαφέρουν άμεσα αλλά δεν τα αποκλείω στο μέλλον.

θα προτιμούσα midi αλλά δε θα σκάσω αν είναι full.

απο θύρες δεν έχω τρελές απαιτήσεις. 3 5,25'' εξωτερικά και τουλάχιστον μια 5αδα για δίσκους εσωτερικά.

από τη silverstone ξεχώρισα αυτά:

TG11, αλλά βαρύ 17,4 κιλά.

TG10

TG07

TG04

FT02

για το βάρος δίνω σημασία ώστε το κουτί πλήρες να μη θέλει 2 άτομα για να πάει στον τεχνικό...

ΓΙα τα Silverstone, μήπως εννοείς TJ (και οχι TG);

Γενικά η σειρά Temjin (TJ) έχει απίστευτα κουτιά.

Φίλε μου με την σειρά ξεχωρίζω τα ft02,tj07,lian li pc-v1020,tj04 και σου προτείνω το ft02 ξανα!

Αλλα δεδομένου ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα παρακατω(να εχει παράθυρο,εσωτερική βαφή,το υλικό κατασκευής,να είναι full ή midi και ούτε η εξωτερική εμφάνιση) πιστευω οτι εν καιρο θα μετανιωσεις με μια τέτοια ακριβή αγορά.

Γι'αυτό πάρε το tj04 που σε καλύπτει μια χαρα,είναι και το πιο φτηνό και με τα υπόλοιπα money πάρε και μια κάρτα γραφικών!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.