Jump to content

Τιμή vCore μη διαθέσιμη (Ν/Α) στο BIOS σε Asrock Z68 Pro3-M

iceblade

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ένα μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε τελευταία τελείως ξαφνικά είναι ότι το BIOS της mobo μου (Asrock Z68 Pro3-M) δεν κάνει πλέον monitor την τιμή του vCore. Δείχνει δηλαδή vCore: N/A . Σε διάφορα μετροπρογράμματα (π.χ. cpu-z) ενώ πριν μπορούσα να δω την πραγματική τιμή του vCore, τώρα μπορώ να δώ μόνο το VID. Κατά τα άλλα η mobo φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, μπορώ να αλλάξω το vCore κανονικά και να κάνω O/C αλλά δε μπορώ να δω την πραγματική τιμή του vCore, φαίνεται δηλαδή να μη λειτουργεί σωστά ο sensor. Δοκίμασα clear CMOS αλλά τίποτα. Θέλω να αποφύγω επίσης το BIOS upgrade, γιατί το επόμενο BIOS είναι για Ivy και διάβασα από διάφορα άτομα που το δοκίμασαν με Sandy (όπως έχω και εγώ) ότι είχαν προβλήματα κατά την αναβάθμιση. Έχει κανείς μήπως ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

Χμ.. για άλλο CPU δύσκολα.. Τώρα που το σκέφτομαι παρουσιάστηκε όταν άλλαξα κάρτα γραφικών. Αλλά δοκίμασα κ με την παλιά και πάλι το ίδιο. Το CPU φυσικά ούτε καν το πείραξα... Το σκέφτομαι για RMA γιατί κατά τα άλλα δουλεύει τέλεια

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις και bios update γιατι δεν ξερω αν στο δεχθουν ρμα με αυτο το προβλημα...

Thanks για την απάντηση, μάλλον θα το αφήσω έτσι προς το παρόν γιατί h mobo λειτουργεί κατά τα άλλα ΟΚ, αν έχει όμως κάοιος καμιά ιδέα he is welcome :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.