sarandis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 Καλησπέρα. Χθες έκανα "πατάτα".Έχω 2 gtx470 σε sli, παρατήρησα λοιπόν απο afterburner οτι η κάτω κάρτα ανέβαζε θερμοκρασίες. Πρώτη κίνηση να τη βάλω μόνη της, τα ίδια. Την άνοιξα για καθάρισμα και παρατήρησα οτι το heatsink απο τη μία μερια δεν πάταγε καλά, έχει 4 βίδες με ελατήρια για κόντρα. έσφιξα αυτή τη μια και κλώτσησαν οι υπόλοιπες, έκανε σούζα με λίγα λόγια. Άλλαξα τις βίδες με μεγαλύτερης διαμέτρου δικές μου, εφάρμοσε κανονικά, οι θερμοκρασίες έπεσαν αλλά όχι όπως ήταν, είχα 60-63 idle και τώρα βαράει 70+Συμπέρασμα δικό μου: Τα ελατήρια έπαιζαν σίγουρα ρόλο αλλά δε μπορώ να τα εφαρμόσω στις δικές μου βίδες.Και εδώ η απορία που οδήγησε στην παραπάνω έκθεση: Αν πάρω μια accelero που δε χρησιμοποιεί καθόλου τις βάσεις τις μαμάς ψύκτρας θα γίνει τίποτα ή υπάρχει περίπτωση να έχει φάει degrade απο τη μία μέρα στην άλλη και να δώσω τσάμπα λεφτά;o/c έχει γίνει μια φορά πέρσι για καμιά ώρα περίπου.Τα φώτα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Στην Accelero δεν σου δίνουν βύδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandis Ιούνιος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Πρεπει να έχει 4 βιδούλες μέσα. Η απορία δεν είναι στις βίδες πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Καλησπέρα ρεμάλι Αφού έχεις δύο 470 μήπως δοκίμασες να κάνεις τράμπα τις ψύχτρες τους και να δεις θερμοκρασίες εκ νέου; Από την στιγμή που έχεις ήδη άλλη μια 470 δοκίμασε το δικό της cooler στην άρρωστη και δες αν θα την γιατρέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandis Ιούνιος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ε όχι και ρεμάλι, σα δε ντρέπεσαι. 1ο πράγμα που σκέφτηκα αλλά μετα απο αυτό που έγινε φοβάμαι Θα δώ τι θα κάνω μπας και πέσει κάνα ghetto mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 βρε κάνε τράμπα τα coolers και άσε τα φοβάμαι μην έρθω και σε αρχίσω στις φάπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandis Ιούνιος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Χιόοονια στηηην οθόοονηηη μου.Προσεχώς fermi με πατάτες στο φούρνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.