spyvelm Ιούνιος 10, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 [MENTION=9359]performer[/MENTION] τι προγραμματα εχεις τωρα στη βοντα???το ενδεχομενο να πας σε κοσμοτε τι σου λεει??αν δεν εχεις προβλημα νομιζω πως εχω τον ανθρωπο σου...στειλε μου πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 10, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 [MENTION=9359]performer[/MENTION] τι προγραμματα εχεις τωρα στη βοντα???το ενδεχομενο να πας σε κοσμοτε τι σου λεει??αν δεν εχεις προβλημα νομιζω πως εχω τον ανθρωπο σου...στειλε μου πμ όλο το σόι και οι φίλες της μάνας μου έχουνε βονταφον, όποτε δύσκολο.(έχουμε ολοι unlimited) εγώ έχω και δεύτερο νούμερο cosmote οπότε όταν έρθει η ώρα θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιούνιος 10, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 όλο το σόι και οι φίλες της μάνας μου έχουνε βονταφον, όποτε δύσκολο.(έχουμε ολοι unlimited) Νo offence αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ... Τις παίρνεις συχνά τηλέφωνο? :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 10, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Νo offence αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ... Τις παίρνεις συχνά τηλέφωνο? :laughing: δλδ θες να μου πεις οτι αυτο καταλαβες... δεν καταλαβες οτι οταν λεω οτι ολοι εχουμε βονταφον συμπεριλαβανεται και η μανα μου που ως γυναικα εχει το κινητο σκουλαρικι με τις φιλες της. καταλαβες οτι εγω μιλαω μαζι τους. 1)δε εχει ομορφες φιλες 2)κοψε το μπρειζερς Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginho Ιούνιος 12, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Πριν 7 μηνες:Cosmote C120 (παγιο ~25 ευρω) και λογαριασμοι 30-35 ευρω/μηνα.Επιδοτηση για ανανεωση 33 ευρω!Αιτηση φορητοτητας σε voda (με +1 ευρω παγιο).Αποτελεσμα:Αμεσως τηλεφωνο απο τμημα φορητοτητας Cosmote, τα 33 ευρω εγιναν 120 και επιπλεον -15% στο παγιο, συνολικα δηλαδη κερδος 170 ευρω, δηλαδη 137 ευρω διαφορά (πανω απο 500% αυξηση της προσφορας)!Θα ελεγα οτι χοντρικα με μια απλη αναγωγη θα δειτε τι μπορειτε να περιμενετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 12, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 τα 120 είναι αποκλειστικά για συσκευή ή μπορείς να τα βάλεις στους λογαριασμούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginho Ιούνιος 12, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Noμιζω ημουν απολυτα σαφης: 120 επιδοτηση συσκευης και -15% στους λογαριασμους (στο παγιο οπως εγραψα για να ειμαι 100% ακριβης) που στην δικη μου περιπτωση μεταφραστηκαν σε 50 ευρω στο 12μηνο της ανανεωσης. Αν εδιναν 170 ευρω εκπτωση στους λογαριασμους θα ηταν -50% αντι -15%, πραγμα αρκετα απιθανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 12, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Εγώ πιστεύω δεν αξίζουν οι επιδοτήσεις.έχω 2 αριθμούς σε βοντα στον ένα πέτυχα 50% έκπτωσή και στον 2 25%! Όταν θέλω να αλλάξω τηλ, υπάρχουν προσφορές από αμαζον κλπ ή και μεταχειρισμένο σε ξαλη κατάστασή και τιμή. Το να μουν δώσουν ένα τηλ που το κοστολογουν 500€ ,300 ενώ το βρίσκω στην ίδια τιμή αλλού καινούργιο ,προτιμώ την μείωσή στο πάγιο.Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 12, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Συμφωνω και γω οτι αξιζει καλυτερα εκπτωση απο επιδοτηση. Για δυο νουμερα μου εδιναν καπου 150€ επιδοτηση φετος και οριστε τι πηρα εις διπλουν. Το αλλο νουμερο ειναι στο vodafone 75 με ιδιες εκπτωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 12, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 Unlimited 60 στα 23€.. μια χαρά. Μου έκαναν 40% και το δέχτηκα, δεν ξέρω αν θα κατέβαιναν κι' άλλο (είχα κάνει αίτηση για CU). Έχω πλέον Unlimited 35 με τελική τιμή ~19€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.