performer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 Καλησπέρα παίδες.Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρώ με τους γονείς μου 3 συμβόλαια στη Vodafone.Φέτος ρίξαμε αρκετά τους λογαριασμούς και έτσι η επιδότηση είναι μόλις 180€.Πριν 2 χρόνια είχαν δώσει 400€, το 3gs είχε 540€.Τους πήρα και τους είπα ότι δε με ενδιαφέρει το ποσό, απλά θέλω το 3gs χωρίς να δώσω διαφορά και το δέχτηκαν.Όποτε πόσο πιστεύεται ότι μπορώ να ανεβάσω τα 180€ και με ποιο τρόπο;Οι 2 συσκευές που με ενδιαφέρουν είναι iphone 4/4s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Παρε τηλ. και ζήτα το. Αν δεν δεχτούν, κανε αίτηση μεταφοράς σε wind/cosmote αφου πρωτα μιλησεις με εκεινους και σου δωσουν ενα νουμερο επιδότησης. Θα σε παρουν απο Voda να σου ανεβάσουν την προσφορά.Δεν νομίζω παντως να σου δωσουν iPhone χωρίς συμμετοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 πες τους ότι έχεις καλύτερη προσφορά από cosmote για τα 3 συμβόλαια, με 220Ε σου δίνουν το Ι4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Επιδοτηση δυσκολα θα ανεβασουν πολυ. Ζητα καλυτερα εκπτωση στα παγια. Εγω εχω παρει 55% για 2 νουμερα που εχω.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Ιούνιος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Εγώ έχω 4 νούμερα στην vodafone( οικογενειακό πακέτο) και με μέσω όρο λογαριασμών 180-200 ευρώ μου έστειλαν επιδότηση 133 ευρώ και άμα θέλω με 24μηνη σύμβαση να πάει στα 240.Αρχικά το έπαιξα ψύχραιμος μιας η προηγούμενη επιδότηση έγινε 600 με αρκετό μπλα-μπλα.Πήγα στο κατάστημα να ρωτήσω γιατί ήρθε τόσο λίγο,(παρεμπίπτοντος σε συνάδελφο που έχει ένα μόνο νούμερο cosmote η επιδότηση ήρθε 150)τα παιδιά από το κατάστημα με παρέπεμψαν σε ένα πενταψήφιο για να βγάλω άκρη.Καλώντας το νούμερο , απάντησε μια κοπελίτσα η οποία όταν της είπα ότι μου φαίνεται πολύ λίγη η επιδότηση μου είπε αυτολεξεί "δεν μπορεί να γίνει κάτι κύριε,μόνο άμα θέλετε να κάνουμε 24 μήνη δέσμευση" .Αυτό που έκανα εγώ ήταν να πάω στην cosmote και να κάνω μια αίτηση φορητότητας (ότι ενδιαφέρομαι να πάω στην cosmote δηλαδή)η οποία από οτι μου είπε το παιδί από την vodafone θα βαρέσει καμπανάκι στην εταιρία.Αυτή την στιγμή περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να δω τι θα κάνω και αν δεν γίνει κάτι adios vodafone,αρκετά μας τα έπρηξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Καλησπέρα παίδες.Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρώ με τους γονείς μου 3 συμβόλαια στη Vodafone.Φέτος ρίξαμε αρκετά τους λογαριασμούς και έτσι η επιδότηση είναι μόλις 180€.Πριν 2 χρόνια είχαν δώσει 400€, το 3gs είχε 540€.Τους πήρα και τους είπα ότι δε με ενδιαφέρει το ποσό, απλά θέλω το 3gs χωρίς να δώσω διαφορά και το δέχτηκαν.Όποτε πόσο πιστεύεται ότι μπορώ να ανεβάσω τα 180€ και με ποιο τρόπο;Οι 2 συσκευές που με ενδιαφέρουν είναι iphone 4/4s.με ποια λογικη να σου δωσουν απο 180Ε ενα τοσο ακριβο κινητο αξιας ~600Ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 7, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Καλησπέρα παίδες.Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρώ με τους γονείς μου 3 συμβόλαια στη Vodafone.Φέτος ρίξαμε αρκετά τους λογαριασμούς και έτσι η επιδότηση είναι μόλις 180€.Πριν 2 χρόνια είχαν δώσει 400€, το 3gs είχε 540€.Τους πήρα και τους είπα ότι δε με ενδιαφέρει το ποσό, απλά θέλω το 3gs χωρίς να δώσω διαφορά και το δέχτηκαν.Όποτε πόσο πιστεύεται ότι μπορώ να ανεβάσω τα 180€ και με ποιο τρόπο;Οι 2 συσκευές που με ενδιαφέρουν είναι iphone 4/4s.με ποια λογικη να σου δωσουν απο 180Ε ενα τοσο ακριβο κινητο αξιας ~600Ε;νομιζω λεω ξεκαθαρα οτι απλα θελω να μου ανεβασουν το ποσο και οχι να μου το δωσουν τσμπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Φιλος που εχει παρομοιο ποσο σε επιδοτηση (απο Vodafone), η μονη λυση που του εδωσαν για να παει σε iPhone 4 και να μη πληρωσει τιποτα ηταν να του ανεβασουν το συμβολαιο (σχεδον να τριπλασιασει το παγιο λολ). Δεν δεχτηκαν κατι αλλο. Πηγε σε Cosmote μετα, πληρωσε κατι λιγα (νομιζω κανενα 200αρι) αλλα με παγιο οσο ειχε πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 μα απο κατω γραφεις οτι σε ενδιαφερουν οι συσκευες iphone 4/4s και πιο πανω γραφεις παλι παραδειγμα που σου ανεβασαν την επιδοτηση και σου δωσαν iphone 3gs μονο ξεκαθαρος δεν εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 7, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 μα απο κατω γραφεις οτι σε ενδιαφερουν οι συσκευες iphone 4/4sκαι πιο πανω γραφεις παλι παραδειγμα που σου ανεβασαν την επιδοτηση και σου δωσαν iphone 3gs μονο ξεκαθαρος δεν εισαι ειπα τι συνεβη 2 χρονια πριν.προφσνως και το εδωσαν τσαμπα καθως και η επιδοτηση ηταν μεγαλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 7, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 ωραια με τι ποσο θα ησουν ικανοποιημενος δλδ απο την επιδοτηση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 7, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 ωραια με τι ποσο θα ησουν ικανοποιημενος δλδ απο την επιδοτηση ;γυρω στο +-400.ωστοσο σημερα αποφασισα να μη παρω συσκευη αλλα να μας κανουν εκπτωση στο παγιο γιατι τα οικονομικα μας δεν πανε καλα.οποτε κραταω 3gs ωσπου να τα παιξει και τοτε θα παρω αλλο.ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 7, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Όταν ήταν να κάνω εγώ αίτηση μεταφοράς απο Wind σε Cosmote για 4 αριθμούς με πείραν τηλ απο Wind και με δίνανε συνολική επιδότηση 380 ευρώ, απο 220 που ήταν πριν κάνω αίτηση στην Cosmote. Δεν δέχθηκα γιατί με την αύξηση "ξεχασαν" να μου πουν ότι αυξανόταν και το πάγιο σε κάθε αριθμό, γιατί με πήγαιναν σε μεγαλύτερο πρόγραμμα.. Γιαυτό πρόσεχε και να στην ανεβάσουν την επιδότηση, πόσα θα πληρώνεις τον μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 7, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 καλα και με 1000 θα ησουναλλα θα ειναι υπερβολη ;μηπως ειναι υπερβολη και τα 400 ;γτ οπως λες και μειωνεις τους λογαριασμους σας ΚΑΙ θες να διατηρηθει η ιδια επιδοτηση ;πως να γινει αυτο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 7, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 θα πάρεις καλή έκπτωση λογικά..εφάρμοσε ακριβώς το ίδιο ο αδελφός μ πριν λίγο καιρό, και του δώσαν έκπτωση 45%(πριν πληρωνε 67 πάγιο και τώρα γυρω στα 36 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 7, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 καλα και με 1000 θα ησουναλλα θα ειναι υπερβολη ; μηπως ειναι υπερβολη και τα 400 ; γτ οπως λες και μειωνεις τους λογαριασμους σας ΚΑΙ θες να διατηρηθει η ιδια επιδοτηση ;πως να γινει αυτο ; τα 400 τα εκανα 540 χωρις ιδιαιτερη δυσκολια. αρα με καποιο τροπο ηθελα να ανεβασω τα 180, γι αυτο ζητησα βοηθεια. το 400 υποθετικο ειναι, αλλωστε στο πρωτο ποστ δεν ειπα οτι θελω να διεκδικισω καποιο συγκεκριμενο νουμερο. απλα πως και ποσο θα ανεβασω το 180αρι. τι δεν καταλαβαινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 7, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Αυτοσκοπός των εταιρειών είναι να μείωσουν ως να εξαλείψουν το φαινόμενο της επιδότησης και να ασχολούνται μόνο με την παροχή υπηρεσιών στον καταναλωτή.Θες συσκευή θα την πληρώνεις εξ ολοκλήρου!Υπάρχουν δύο τρόποι να ανεβάσεις το ποσό....1)μένεις στην ίδια εταιρεία όπου αλλάζεις το πρόγραμμα σου σε 18-μηνο(καθώς η αλλαγή σε 24-μηνο δεν δίνει αξίολογη διαφορά)2)κάνεις αίτηση φορητότητας σε ανταγωνιστική εταιρεία.Σε καλεί ο τωρινός σου παροχός και σου αντιπροτείνει ποσό ή συσκευή και έπειτα αποφασίζεις ,......Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη λύση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 7, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 τα 400 τα εκανα 540 χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.αρα με καποιο τροπο ηθελα να ανεβασω τα 180, γι αυτο ζητησα βοηθεια. το 400 υποθετικο ειναι, αλλωστε στο πρωτο ποστ δεν ειπα οτι θελω να διεκδικισω καποιο συγκεκριμενο νουμερο. απλα πως και ποσο θα ανεβασω το 180αρι. τι δεν καταλαβαινεις; νομιζω το εξαντλησαμε στο πρωτο ποστ δεν αναφερεις , αλλα αναφερεις στο 4ο-5ο (δε τα μετρησα) ποστ πως ειναι υποθετικο οταν σου κανω συγκεκριμενη ερωτηση ; anyway καντα σε μειωση , κερδισμενος θα βγεις χρονικα απο μια συσκευη ανευ ουσιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιούνιος 7, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Υπάρχει λύση.Να πάρεις άλλο κινητό.Δεν είναι υποχρεωτικό να κουβαλάς κινητό 600Ε, και σίγουρα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα.Πάρε ένα καπως πιο φτηνό, ίσως διαπιστώσεις πως χωρίς λόγο είχες άγχος και ασχολιόσουν με την κάθε vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Ιούνιος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Πάντως σε γνωστό, που έκανε γύρω στα 1200 ευρώ λογαριασμούς σε έναν χρόνο, του ήρθε πολύ χαμηλή επιδότηση (130 ευρώ αν δεν κάνω λάθος) και χωρίς να τους πει τίποτα έκανε αίτηση στην Cosmote. Τον ξαναπήραν πίσω 2-3 φορές και με μπλα-μπλα του ανέβασαν την επιδότηση στα 480 ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.