swatoner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2012 Ύστερα απο 6+ χρόνια στην On Telecom-Vivodi αποφάσισα να φύγω. Έχουν γίνει κουραστικοί και δεν αντέχονται άλλο.Με έχουν αφήσει και χωρίς τηλέφωνο 3 φορές λόγο οτι το τμήμα λογαριασμών τους είναι για τα μπάζα. Το τεχνικό τμήμα με βασανίζει τώρα 2 βδομάδες με ελέγχους και επανελέγχους στην γραμμή.Τους λέω το router έχει πρόβλημα, μετά απο 30λεπτά με 1 ώρα τα φτήνει και δεν μου περνάει κίνηση άμα το ζορίσω και ζεσταθεί. Κανείς δεν μπορεί να μου αλλάξει router αλλά και δεν με αφήνουν να βάλω δικό μου router.ΕΕΕΕ άντε γεια...Λοιπόν με ενδιαφέρει απεριόριστη τηλεφωνία σταθερή και internet μέχρι 8mbps. Το λιγότερο 6mbps και πάνω. Κλήσεις προς κινητά κλπ δεν με ενδιαφέρουν.Με ενδιαφέρει το θέμα τεχνική υποστήριξη, επικοινωνία, σταθερότητα, χαμηλά pings και φιλικότητα. Μη μου τα πρίζουν στον 2ο απλήρωτο λογαριασμό για 70ευρώ όπως κάνει η On Telecom.Να επικοινωνώ με το τεχνικό τμήμα και να ενδιαφέρονται και όχι να μου μιλάνε λες και είμαι κανένας παππούς που δεν ξέρει που πάνε τα 4. Αφού πολλές φορές ξέρω περισσότερα απο τον 2nd lvl τεχνικό που με παίρνει τηλ.Στην εργασία μου έχουμε HOL εδώ και 5 μήνες και απο εξυπηρέτηση είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν έχει και πολύ συμφέρον πακέτο (35€).Κοίταγα forthnet που έχει 25€ για 1 έτος αλλά και ΟΤΕ που έχει 32€ το μήνα στα 24mbps είναι συμφέρουσα για τιμές ΟΤΕ.Πείτε καμια ιδέα και αν έχετε forthnet με το τεχνικό τμήμα βγάζετε άκρη είτε καταριέστε την ώρα που πιάσατε το τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 OTE για μενα. Εχεις το κεφαλι σου ησυχο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 6, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Εγώ είχα Wind το 24αρι χωρίς τα απεριόριστα, να σημειώσω εδώ ότι είμαι πολύ κοντά στο A/K του ΟΤΕ <1km, το είχα ένα χρόνο και μετάνοιωσα απο τον πρώτο μήνα (την είχαμε βάλει γιατί είχε προσφορά με το πάγιο των κινητών και είχε και 19,90/μήνα το 24αρι). Το μεγαλύτερο πρόβλημα για έμενα με την Wind ήταν το lag, youtube κοκκίνιζα κάθε φορά που ήθελα να δω..:rant: (23Mbit κλείδωνε το router). Απο θέμα ταχύτητας κατεβάσματος δεν είχα θέμα. Τελειώσε ο χρόνος και ξαναπήγα σε Forthnet όπως είχα απο το 2005 και δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με τα ping ούτε και τώρα. Σε θέμα ταχύτητας είναι το ίδιο αλλά διαφορά στο streaming και στο lag είδα τεράστια. ΟΤΕ εννοείται ο best αλλά υπολόγισε και τα γ@@@τικα (13 και κάτι το πάγιο το μήνα και ένα μικρό ποσο extra για την DSL γραμμη) νομίζω τελευταία φορά που το είχα δει ήταν 95 ευρώ το δίμηνο για 24αρα. Πάνε στον ΟΤΕ και ρώτα τους πόσα ακριβώς θα μου βγαίνει τον μήνα πριν κάνεις κάτι με αυτόυς, μάθε τελική τιμή που θα σου έρχεται στον λογαριασμό για να μην μείνεις προ εκπλήξεως όταν σου έρθει ο πρώτος λογαριασμός, και επειδή και με 8mbit δεν έχεις πρόβλημα έχει και πιο φθηνά πακέτα με μικρότερες ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Οι τεχνικοί της forthnet όμως σπάνε μπάλες είτε όχι; Αυτό με ενδιαφέρει κυρίως. Μη με παίρνουν και με ξαναπαίρνουν και δοκιμές κ ξανά δοκιμές όταν τους λέω έχεις πρόβλημα ο εξοπλισμός. Αντικατέστησέ τον μου, και θα με κάνουν να ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Χτες κάναμε speedtest 1 λεπτό download απο apple.com (αν θεωρούν αξιόπιστοι την apple και όχι πχ το youtube και σταθερότητα γραμμής και router το ένα λεπτό).ΠΧ Οτε και forthnet θα έχω δικό μου router. Οι υπόλοιποι δίνουν δικό τους.[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION] και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Ένα video 240p χωρίς lag δεν μπορώ να δώ με τίποτα. Επίσης δεν μπορώ να ανεβάσω αρχεία μεγαλύτερα των 50mb. Κάνει timetout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 hol απο εμενα (θα συμφωνησω οτι τωρα δεν εχει πολυ καλα πακετα) αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Με την forthnet δεν τους χρειάστηκα ποτέ για κάτι τεχνικό, μόνο όταν ηθελα να γυρίσω τον τύπο της γραμμής μου σε fastpath κατάλαβαν καταρχήν τι τους έλεγα (θετικό αυτό ) και επίσης μου το γύρισαν μέσα σε 2 ώρες. Ένας φίλος μου που είχε θέμα lag με την forthnet στα Ιωάννινα δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τον τεχνικό, με τόσες φορές που τους είχε πάρει τηλέφωνο στο τέλος είπε τον τεχνικό που μιλούσε να συναντηθούν να τον φέρει σπίτι του να πιούνε καφε και να δει με τα μάτια του το πρόβλημα (είχε θέμα με youtube και online games, συγκεκριμένα στο wow 250-300ms συνεχώς), αυτό συνεχίστηκε κανα 2μηνο και στο τέλος αποδείχτηκε ότι έφταιγε το DSLam της περιοχής του καθώς μόλις το κάνανε αναβαθμιση είδε τι σημαίνει internet Εξαρταται εκεί που είσαι για το πως θα πηγαίνει η σύνδεση, το καλύτερο απο όλα που μπορείς να κάνεις είναι απο κάποιους γνωστούς στην γειτονιά σου που ξέρεις και έχουν dsl να τσεκάρεις pings κτλπ στις εταιρίες που είναι. Τέλος σχετικά με την Forthnet τσέκαρε το peering που κάνει με τους άλλους παρόχους, ακολουθεί μια απαράδεκτη πολιτική και το παίζει νταβατζής διακόπτοντας αμεση επικοινωνία με τους άλλους ISP. GR-IX :: Peering Matrix - Προσωπικά εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με αυτό. πχ αν παίξω CS 1.6 σε server που ξέρω ότι είναι σηκωμένος απο την HOL θα έχω 20-30ms. Στο wow πχ έχω 50-85 ms και στο Diablo 120-200ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Με την forthnet δεν τους χρειάστηκα ποτέ για κάτι τεχνικό, μόνο όταν ηθελα να γυρίσω τον τύπο της γραμμής μου σε fastpath κατάλαβαν καταρχήν τι τους έλεγα (θετικό αυτό ) και επίσης μου το γύρισαν μέσα σε 2 ώρες. Ένας φίλος μου που είχε θέμα lag με την forthnet στα Ιωάννινα δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη με τον τεχνικό, με τόσες φορές που τους είχε πάρει τηλέφωνο στο τέλος είπε τον τεχνικό που μιλούσε να συναντηθούν να τον φέρει σπίτι του να πιούνε καφε και να δει με τα μάτια του το πρόβλημα (είχε θέμα με youtube και online games, συγκεκριμένα στο wow 250-300ms συνεχώς), αυτό συνεχίστηκε κανα 2μηνο και στο τέλος αποδείχτηκε ότι έφταιγε το DSLam της περιοχής του καθώς μόλις το κάνανε αναβαθμιση είδε τι σημαίνει internet Εξαρταται εκεί που είσαι για το πως θα πηγαίνει η σύνδεση, το καλύτερο απο όλα που μπορείς να κάνεις είναι απο κάποιους γνωστούς στην γειτονιά σου που ξέρεις και έχουν dsl να τσεκάρεις pings κτλπ στις εταιρίες που είναι. Τέλος σχετικά με την Forthnet τσέκαρε το peering που κάνει με τους άλλους παρόχους, ακολουθεί μια απαράδεκτη πολιτική και το παίζει νταβατζής διακόπτοντας αμεση επικοινωνία με τους άλλους ISP. GR-IX :: Peering Matrix - Προσωπικά εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με αυτό. πχ αν παίξω CS 1.6 σε server που ξέρω ότι είναι σηκωμένος απο την HOL θα έχω 20-30ms. Στο wow πχ έχω 50-85 ms και στο Diablo 120-200ms. Ναι το ξέρω οτι η forthnet δεν συμμετείχε ποτέ στον ΑΙΧ. Θέλει και κάποια λεφτά για να μπείς. Αλλά δεν είναι κάτι που τρελαίνομαι κιόλλας. Με βλέπω για HOL πάντως. Και μόνο το θέμα της υποστήριξής τους και το οτι στην δουλειά έχω μιλήσει αρκετές φορές και έχω βρεί άκρη με τους τεχνικούς τους και την αντιμετώπιση με καλύπτει και ας είναι και 120ευρώ πιο ακριβοί το χρόνο απο προσφορά forthnet πχ. Forthnet έχω στο πατρικό μου και δεν ήμουν παλιότερα πολύ ικανοποιημένος απο το service τους. Η on τελευταία 2 χρόνια είναι για κλωτσιές. Βασικά πριν ήμουν vivodi μέχρι την συγχώνευση, είχα γνωστούς μέσα και οτιδήποτε προβλήματα είχα τα έλυνα εκτός τηλ υποστήριξης. Αλλά πια με φτάσαν στα όριά μου. Το μόνο που θέλω να επιβεβαίωσω είναι αν δίνει POTS είτε VOIP απο το router Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 με την τελλας υπήρχε πρόβλημα με το youtube και διορθώθηκε. θα έχεις πρόβλημα με τους λογαριασμούς γιατί προτού λήξει και ο 2ος λογαριασμός κόβουν την γραμμή ώστε να το πληρώσεις.η cyta σε αφήνει λάσκα όσο αναφορά τους απλήρωτους λογαριασμούς, ξεκινάει ο τιμοκατάλογος ποιο φτηνά σε πακέτα αλλά και να μην πάρεις πακέτο προπληρωμένου χρόνου πάλι είναι από τις ποιο οικονομικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 με την τελλας υπήρχε πρόβλημα με το youtube και διορθώθηκε. θα έχεις πρόβλημα με τους λογαριασμούς γιατί προτού λήξει και ο 2ος λογαριασμός κόβουν την γραμμή ώστε να το πληρώσεις.η cyta σε αφήνει λάσκα όσο αναφορά τους απλήρωτους λογαριασμούς, ξεκινάει ο τιμοκατάλογος ποιο φτηνά σε πακέτα αλλά και να μην πάρεις πακέτο προπληρωμένου χρόνου πάλι είναι από τις ποιο οικονομικές.Ξεκίνησα διαδικασία με HOL με 28€ πάγιο.Cyta δεν πάω έχει παιδικές αρρώστιες και δίνει voip απο το router. Έχουν αρκετά προβλήματα ακόμα.Tellas δεν θέλω είχα κάποτε, δεν έμεινα ευχαριστημένος και όντως έχει θέμα λογαριασμών και pings. Εγώ πληρώνω πολλές φορές κάθε δίμηνο, δεν θέλω να μου την σπάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 6, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] αντιμετωπίζεις πάρα πολά προβλήματα με την γραμμή σου? Γιατί βλέπω δίνεις πολύ σημασία στην τεχνική υποστήριξη. Σε μένα δεν έχουν προκύψει προβλήματα ώστε να θέλω τόσο πολύ την βοήθεια της εταιρίας, άλλα όταν είχα θέμα με την Wind ας πουμε δεν μπορούσαν να με κάνουν απολύτως τίποτα μιας και ήταν γενικό πρόβλημα της Wind με το streaming. Ο ΟΤΕ ίσως σε κάλυπτε σε αυτόν τον τομέα καλύτερα απο όλους, γιατί σκέψου οτί καλύτερα θα φροντίσει εσένα που τον πληρώνεις άμεσα παρά κάποιον πελάτη της Forthnet,Wind, hol κτλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Όχι δεν έχω πολλά προβλήματα, απλά πχ με on telecom κάθε χρόνο θέλω router γιατί είναι χάλια τα router τους. Και όταν ζητάω κάτι και είναι τεχνικά εφικτό θέλω είτε να μου λένε δε σας κατάλαβα είτε να επικοινωνώ ρε παιδάκι μου.Όχι να με αντιμετωπίζουν σαν ούφο.Δεν μπορώ να λέω στον τεχνικό ξέρεις κάνω upload 500mb και πάντα max μέχρι 10% ανεβάζει σε multiupload πχ που είναι καλή υπηρεσία, μετά τα φτήνει το router και να μου λέει δοκιμάστε να κατεβάσετε απο apple.com τι ταχύτητες πιάνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 6, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Μάλιστα, πολύ σωστή η λογική σου, είσαι πελάτης και θέλεις το 100% απο αυτό που πληρώνεις. Πολύ φοβάμαι όμως πως δεν θα το βρείς στους Ελληνικούς παρόχους Internet, ελπίζω με την HOL να πέσεις σε κάποιον τσάκαλο άμα έχεις πρόβλημα. ΥΓ. Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλα έμαθα πρόσφατα ότι συμφοιτήτρια μου απο παλιά στο ΤΕΙ Πληροφορικής της Λάρισας έπιασε δουλειά στο τεχνικό τμήμα της HOL στην Αθήνα, απο ότι θυμάμαι σε κάτι εργαστήρια δεν ήξερε να κάνει Ping αλλά οκ το σύνολο μετράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Έχω περάσει απο CRM παρόχου, βλαβολυπτικό και NOC παρόχου, και αυτό που λές ισχύει για 1st level. Σε 2nd level & 3d όμως περιμένεις μια πολύ καλύτερη αντιμετώπιση και όχι τυπάκια σαν την φίλη σου που θα κάνουν χρόνια για να πάνε στο 2nd. Έχω δεί ηδοποιούς να σου στήνουν VOIP pap και δεν ξέρανε πως ανοίγει το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Καλά έκανες και πήγες σε HoL.Και εγώ για εκεί θα σου έλεγα να πας άσε που άμα έχεις και vodafone κινητό τότε έχεις και 5€ έκπτωση στο πάγιο σου και άμα κάνεις και την αίτητση μέσω ιντερνετ τότε έχεις και τους τρεις πρώτους μήνες δώρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 6, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Η HOL έχει VoIP τηλεφωνία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 H HoL δεν είναι με voip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 6, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Στο Περιστέρι πχ δίνει voip που έχουμε στο γραφείο. Είναι ανάλογά τον κόμβο που πέφτεις Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούνιος 6, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 +1 στον [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION].Δυστηχως ακομα οι ιδιωτικες εταιριες πασχουν απο "παιδικες"ασθενειες.Mε Hol ποτε δεν εβγαλα ακρη με το τμημα πληρωμων προσωπικα αλλα και ολοι(ναι ολοι) οι γνωστοι μου που ειχανε.Forthnet εχει ο αδερφος στο μαγαζι με ιδιοκτητοδικτυο και περιμενουμε να ληξει το συμβολαιο, μιας και εχει προβληματα στην ταχυτητακαι αρκετες αποσυνδεσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naiv_dim Ιούνιος 16, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 KΑλημέρα,Μπόρεις άνετα να δεις τα οικονομικά πακέτα της κάθε εταιρείας. Νομίζω θα σε καλύψουν πλήρως. Από φορθνετ ή από την κάθε φορθνετ θα βρείς από 10 άτομα να σου πουν θετικά και αντίστοιχα αρνητικά :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.