Jump to content

Νέος

xtrmsnpr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας (και πάλι,μιας και ήμουν και παλιά στην παρέα σας,αλλά μάλλον το inactivity σκότωσε το account μου:zzz: ),είμαι ο άκης,23 από Μυτιλήνη.

Ο φίλος,ρίχνουμε τα πιστολίδια μας στο bf3 στον server σας, και συνονόματος AKISSS είναι η αφορμή που γύρισα πάλι κοντά,για μια βοήθεια που μου παρήχε.

Ακόμα ο μικρός Γιαννάκης ( http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/i-istoria-tou-mikrou-giannaki-i-allios-10464-14.html ),τί παιδί και αυτό!

Χάρηκα που θα τα λέμε και πάλι:hug: .

Καλώς ξανάρθες. Αν μπορέσεις να στείλεις ένα mail από το λογαριασμό που έχεις βάλει στο akis23, στο webmaster at thelab dot gr, θα σου δώσουμε το παλιό σου λογαριασμό πίσω :)

Καλώς ξανάρθες. Αν μπορέσεις να στείλεις ένα mail από το λογαριασμό που έχεις βάλει στο akis23, στο webmaster at thelab dot gr, θα σου δώσουμε το παλιό σου λογαριασμό πίσω :)

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την υποδοχή. :dance3:

akis23 ποιός είναι,admin;

Από κάπου σε θυμάμαι εσένα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν από το Gamecity ή το Noobwars. Είμουν admin και στα δύο και αν θυμάμαι καλά ή σου είχα ρίξει ban ή σου έριχνα φάπες στο UT. Μούμπλε μούμπλε...:fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.